Armoede voor iedereen: Privé-eigendom moet luxe worden

(Vertaling: E.J. Bron)

Groene cultuurrevolutie: met Merkel voorwaarts naar het roodgroene eco-communisme

Meer huren, lenen, leasen, delen: de mensen moeten steeds minder bezitten. Dat zou goed zijn voor het klimaat. Dit wordt “Post-ownership society” genoemd. Maar in principe is het ecologisch communisme.

De achtergrond: de mensen moeten meer huren, lenen, leasen en delen.

De eerste signalen zie je al overal in de stad: huurfietsen, huursteps, huurscooters en huurauto´s staan overal. Woningen en kamers worden op de korte termijn via internet onderverhuurd en software bestaat grotendeels als huurpakketten met desbetreffende huur- en gebruikslicenties.  

Maar wie bezit al deze dingen? Leidt dat er niet toe dat enkele individuen en concerns alles bezitten, terwijl de anderen alles moeten lenen en huren? Komt hierdoor niet veel meer macht in handen van enkele weinige concerns?

In principe is het eco-communisme: armoede en afhankelijkheid voor velen, welvaart voor weinigen.

Welgestelden kunnen zichzelf met CO2-contingenten vrijkopen. Het gros van de bevolking zal de broekriem strakker moeten aanhalen. Vakantiereizen zullen dan een privilege van de rijken zijn. Een eigen auto zal voor steeds meer mensen een droom blijven. Het zal voor jonge mensen steeds moeilijker worden om aan te kunnen sluiten bij de levensstandaard van hun ouders. Dat wordt de toekomst wanneer men roodgroen (en Merkel hoort daar bij) zijn gang laat gaan.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Armoede voor iedereen: Privé-eigendom moet luxe worden

 1. Bas zegt:

  Met de groeten van claus van het World Econimic Forum …

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Laten we belasting heffen op de lucht die ze ademen….en dan zeggen we dat het voor het redden van de planeet is…

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Dit zijn de plannen van het WEF, lees en huiver….

  https://humansarefree.com/2020/10/world-economic-forum-by-2030-you-will-own-nothing-new-world-order.html

  De public relations van het World Economic Forum (WEF) heeft een video uitgebracht met de titel: “8 Predictions for the World in 2030.”

  Hoe kort het ook mag zijn, het biedt een veelzeggende blik in wat de technocratische elite voor de rest van ons in petto heeft.
  Volgens het WEF is dit hoe de wereld zal worden getransformeerd als onderdeel van Agenda 2030, onder de beruchte New World Order:

  1. “Je zult niets bezitten en je zult er blij mee zijn.”

  In plaats daarvan huurt u alles wat u nodig heeft en wordt het met een drone bij u aan de deur afgeleverd.

  Alles huren bij wie? De “elite” bloedlijnen, natuurlijk.

  2. “De VS zullen niet de grootste supermacht ter wereld zijn” – In plaats daarvan zullen een handvol landen samen domineren.

  Deze “elite” bloedlijnen spreken al over de VS in de verleden tijd. Er zal een socialistische overname van Amerika plaatsvinden: geen wapens, geen Amerikaanse grondwet, geen persvrijheid, geen privébezit, geen particuliere kleine bedrijven; te allen tijde gevolgd en getraceerd, gevaccineerd met een onvruchtbaarheidsmedicijn, sociale kredietscore om uw gehoorzaamheid te beoordelen. Een samenleving die erger is dan China.

  Deze zogenaamde elites waarderen het Chinese model, waar mensen allemaal lijfeigenen zijn van een totalitaire regering die hen bezit, en hun bankrekeningen kunnen afsluiten en hun privileges (geen rechten!), Zoals reizen, kunnen wegnemen.

  Ze willen de VS tussen China en de VN verdelen en zo hun status als supermacht beëindigen.

  3. “Je gaat niet dood terwijl je op een orgaandonor wacht”.

  In plaats van organen van overleden donoren te transplanteren, worden aangepaste organen op aanvraag 3D-geprint. Ja, maar alleen als uw sociale kredietscore hoog genoeg is. Dit is ook maar een heel klein deel van een heel grote agenda: transhumanisme.

  Zeer weinig mensen zijn zich bewust van de synthetische agenda, die de springplank is van het transhumanisme. Maak ook tijd vrij voor dit artikel: The Synthetic Agenda: The Distorted Heart Of The New World Order.

  4. “Je eet veel minder vlees”.

  Vlees zal “af en toe een traktatie zijn, geen hoofdbestanddeel, voor het welzijn van het milieu en onze gezondheid”.

  Met andere woorden, vlees zal zo zeldzaam en duur worden dat alleen de allerrijksten het zich kunnen veroorloven. Dat verklaart waarom Bill Gates zo diep betrokken is bij het produceren van nepvlees. Ze geven natuurlijk niets om onze gezondheid, anders zouden hun vleesalternatieven niet gemaakt zijn van GGO’s die gevuld zijn met dodelijke chemicaliën en glyfosaatresten.

  Om deze agenda te laten werken, zullen ze alternatieve eiwitbronnen moeten vinden, aangezien de meeste mensen in megasteden zullen leven waar ze niet in staat zullen zijn om hun eigen voedsel te verbouwen, dus daarom promoten deze globalistische sickos het eten van insecten en zelfs medemensen in de reguliere media.

  Een echt dystopische toekomst als we die toestaan!

  5. “Een miljard mensen zullen ontheemd raken door klimaatverandering” – Als gevolg hiervan zullen landen zich moeten voorbereiden om meer vluchtelingen op te vangen.

  Met “meer vluchtelingen verwelkomen” bedoelen ze eigenlijk dat we niets moeten doen en gewoon een buitenlandse invasie moeten accepteren, van volwassen mannen die erg arm, ziek, ongeschoold zijn tot het punt waarop ze analfabeet zijn, van een andere religie (moslim) en die dat niet doen. willen integreren, maar afzonderlijke staten vormen met afzonderlijke wetten, die onderdrukkend zijn en veel minder dan die van het Westen.

  Voorbeelden van een 13e-eeuwse mentaliteit, die zeer onderdrukkend is ten opzichte van vrouwen (tegenwoordig gebeurt in heel Europa):

  Inmiddels zou u op de hoogte moeten zijn dat er in Europa een “vervangingsagenda” gaande is.

  Laat dit een ernstige waarschuwing zijn voor Amerika: het inheemse blanke ras van Europa wordt vervangen door illegale migranten van het Afrikaanse continent, en slechts een klein deel van hen komt uit door oorlog geteisterde landen. Blanken zullen de komende decennia een minderheid worden in hun eigen land.

  De verraderlijke regeringen van Europa betalen mensenhandelaars om deze volwassen mannen van de vechtende leeftijd naar Europa te smokkelen, ze beschermen ze buiten het bereik van de wet wanneer ze onuitsprekelijke misdaden begaan, ze geven ze gratis huisvesting en betalen ze zelfs om comfortabel te leven terwijl de inboorlingen moeten in sommige gevallen tot hun 70e werken en steeds hogere belastingen betalen om hun eigen invasie te ondersteunen.

  Dit verklaart waarom blanken, en vooral blanke mannen, de afgelopen jaren zo openlijk worden veracht door de reguliere media en Hollywood-beroemdheden: het blanke ras zal worden vervangen, uitgeroeid.

  Terwijl de geboortecijfers in het Westen blijven dalen, zullen blanken in hun eigen land een minderheid worden en uiteindelijk uitsterven.

  Terwijl blanke Europeanen langzaam uitsterven, zullen ook de christelijke religie en de oude culturen van Europa uitsterven. Daarom moesten de globalisten satanistische verraders op alle belangrijke machtsposities plaatsen, inclusief het Vaticaan.

  Nu moet duidelijk worden waarom George Soros $ 500 miljoen heeft geïnvesteerd in de gedwongen migratie.

  Het gewenste resultaat: alleen de leden van de oude “elite” bloedlijnen zullen blank zijn, en alle anderen op aarde zullen gemengd zijn. In hun ogen zal dit hun elitestatus verder valideren.

  6. “Vervuilers zullen moeten betalen om kooldioxide uit te stoten”.

  Om fossiele brandstoffen te elimineren, zal er een wereldwijde prijs voor koolstof zijn. Vandana Shiva, Ph.D., besprak dit in een recent interview met Dr. Joseph Mercola.

  In plaats van biologische en regeneratieve landbouw te promoten, promoot de technocratische elite iets dat natuurlijke landbouw zonder budget wordt genoemd. Bill Gates maakt deel uit van dit plan (hij lijkt deel uit te maken van alles wat kwaad is).

  Zoals uitgelegd door Shiva, werkt de volstrekt onnatuurlijke opzet ongeveer als volgt: de staat sluit grote leningen af, die vervolgens aan boeren worden verstrekt om gratis voedsel te verbouwen.

  De boeren verdienen hun geld niet door hun gewassen te verkopen, maar door hun bodemkoolstofpercentage op de wereldmarkt te verhandelen.

  In feite wordt koolstof omgezet in een verhandelbaar product, dat de werkelijke productie van granen en andere gewassen op de boerderij vervangt.

  Boeren met een hoger koolstofgehalte in hun bodem zullen meer geld verdienen dan boeren met een koolstofarme bodem. Ondertussen verdienen ze niets met de gewassen die ze verbouwen.

  Dit betekent ook dat je uiteindelijk moet betalen voor het uitstoten van CO2 (tijdens het ademen), wat betekent dat alleen de rijken het zich kunnen veroorloven om kinderen te krijgen.

  7. “Je zou je kunnen voorbereiden om naar Mars te gaan”.

  Wetenschappers “zullen hebben bedacht hoe ze je gezond kunnen houden in de ruimte”, waardoor de mogelijkheid wordt geopend om een ​​ruimtevarend ras te worden en andere planeten te koloniseren.

  Raad eens wie de koloniën en de mijnbouwactiviteiten (en alle andere bedrijven) op Mars zal bezitten?

  De kolonisatie van Mars is een uitbreiding van het rijk en de rijkdom van de “elite” bloedlijnen en hun volgelingen.

  8. “Westerse waarden zullen tot het breekpunt zijn getest.”

  Zoals eerder uitgelegd, betekent dit dat de westerse cultuur en onze gedeelde waarden langzaamaan zullen uitsterven.

  Je kunt de beruchte video van het World Economic Forum hieronder bekijken:

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Bas
   Ik had hier een vrij uitgebreid commentaar bij gegeven met mijn persoonlijke zienswijze maar dat kwam kennelijk niet door de moderatie ondanks dat er geen onvertogen woord in stond.
   Helaas pindakaas.

   Like

 4. Bas zegt:

  Dit zal het systeem dan worden?
  Lenen, huren, reizen of sociale voorzieningen, dan moet je wél genoeg voor hun gescoord hebben….

  Het sociaal kredietsysteem is een plan van de Chinese regering dat zij in 2020 wilde invoeren.
  Het plan houdt in dat alle Chinese burgers een bepaalde score krijgen op basis van hun gedrag.
  Op basis van deze score kunnen mensen op een zwarte lijst worden geplaatst en allerlei (voor)rechten verliezen, zoals de mogelijkheid geld te lenen of naar het buitenland te reizen, toegang tot sociale voorzieningen of de kans op een (goede) baan. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat iemands kinderen niet tot bepaalde scholen worden toegelaten

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Chinese_sociaal_kredietsysteem

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Ik deel MIJN eigendom met niemand, dat is van mij en mijn naasten.
  Ik geef toe, ik ben bezitterig en laat met liefde iemand dat voelen.
  Wat van mij is blijft een ander van af.
  Daar hebben de moslims bij mij in de moskee aan het einde van de straat al vaak kennis van genomen.
  Leukste was nog wel dat eentje zijn vege lijf moest redden door zich achter een deur van de moskee te verschansen omdat ik met een ketting achte hem aanzat.
  Hij had mijn hond geschopt.
  Dat had hij niet moeten doen.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Het ware karakter van iemand komt bovendrijven als je hem macht geeft

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s