“Kwaliteitsmedia”. . .

In de DDR werd westerse televisie verboden. Inmiddels ben ik daar ook voor!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Kwaliteitsmedia”. . .

 1. Rien E zegt:

  Ik lees net op de site van de T dat de npo de kijkers te oud vind. Ik als oudere kijk nauwelijks npo (alleen twee voor twaalf) de overige bagger info/programma’s die ze leveren zijn blijkbaar ook voor jongeren onaantrekkelijk. Stel voor de npo dan maar op te heffen, iedereen blij

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Het cynische aan dit hele verhaal is dat de westerse T.V. uitzendingen getransformeert zijn naar de oude DDR T.V. uitzendingen.

  Like

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  De enige zender die ik nog redelijk informatief vind is National Geografic. Voor de rest is het eindeloos zappen om iets behoorlijks te vinden.

  Geliked door 1 persoon

  • Rien E zegt:

   Tot voor kort vond ik dat ook, maar ook u heeft ongetwijfeld opgemerkt dat ook daar het gutmensch geleuter zijn intrede heeft gedaan, nog afgezien van bepaalde reclame uitingen.

   Like

 4. Jan zegt:

  Het enige wat nog leuk is op de Duitse zender ZDF is Wilsberg.
  [https://www.youtube.com/watch?v=ocaHCDKUb7M]

  Like

 5. Julia zegt:

  De Westerse TV is getransformeerd naar de multi cult, spelletjes en overige bagger. Ik ben wat ouder maar kan de linkse opgedrongen bull shit en indoctrinatie niet meer aanzien dus wat mij betreft mogen alle Nederlandse zenders op zwart. Spelletjes om het domme volk zoet te houden (dat kenden o.a. de Romeinen ook al geef het klootjesvolk brood en spelen dan hou je ze zoet).
  Informatieve programma’s verdwijnen o.a. andere tijden teveel confronterend en kritisch, Radar, etc. zogenaamd om de bagger van de NPO verder aan te vullen met domme programma’s voor jonger publiek. Hoe triest dat jonge mensen al puur worden geïndoctrineerd met ziekelijk links gedachte goed, geen daadwerkelijke nieuws, feiten of nuttige informatie uitgezonden mag worden. Programma’s dagelijks met de dictators en angst zaaiers Osterhaus, Kuipers, en de rest van de OMT grootverdieners en vooral als mede gasten linkse onderdanige ja knikkers die geen eigen mening mogen of willen uiten onder leiding van oppervlakkige presentatoren die precies op het briefje hebben voorgeschreven gekregen wat zij wel of niet mogen vragen.
  https://www.ad.nl/show/andere-tijden-is-het-zoveelste-programma-op-de-npo-dat-sneuvelt-buitengewoon-triest~a781175f/ Kortom Nederlandse televisie is het meest waardeloze media platform dat zelfs niet goed is voor de algemene ontwikkeling van jonge mensen die uiteraard bewust dom moeten worden gehouden om te voorkomen dat er te veel tegengas komt tegen de ziekelijke linkse waanzin. Hopen maar dat vele jonge mensen en uiteraard volwassen mensen het echte (wereld)nieuws en waarheden via social medium lezen en zodat die linkse omroepen met haar linkse propaganda, waardeloze nietszeggende uitzendingen, misleiding en leugens een langzame dood sterven. Niets aan verloren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s