Aan Shula Rijxman

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Rijxman,

Gelukt! In de nadagen van uw carrière als hoogste baas van de NPO heeft u uw omroepslaafjes een mooi laatste duwtje kunnen geven richting NDO. NDO staat voor ‘Nederlandse Deug Omroep’. ‘Nederlandse Dram Omroep’ mag ook. Die vreselijke politieke agenda van ‘diversiteit’ en ‘inclusivieit’ (lees: volksverlakkerij) moet en zal er doorheen worden gedrukt.

Bewijs?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aan Shula Rijxman

 1. Andre zegt:

  Mevrouw Rijxman snapt het niet. Zoals Akwasi maakt het mij geen bal uit of ie zwart is, nee door o.a. mevrouw Rijxman is nu Akwasi voor mij de klootzkak die onze zwarte piet in zn gezicht wilde schoppen en is de toon gezet. Het is tijd voor een herstructurering bij de publieke media met die 1 miljard publieke poen zijn wel betere dingen te doen.

  Like

 2. Peter zegt:

  Net zoals in Duitsland,de media beheerst door de politiek,en dan kan je doen en lataen wat je wil,jammer dat journalisten af en toe een tik op hun neus krijgen,maar dat hebben ze meer dan verdiend.

  Like

 3. Gerrit zegt:

  De zendtijd word overal volgepropt met “Bekende Nederlanders” die het ene na het andere stupide programma gaan doen. Mooie programma”s komen niet meer op de buis want zij slurpen alle zendtijd op. Dan maar naar ARTE of de BBC. en de WDR is ook stukken beter.

  Like

 4. Julia zegt:

  Wat kunnen anders verwachten deze omroep dictator is uiteraard een D66 troela. D66 is gif en gevaar voor onze samenleving. Wie dit nog niet door heeft mag het schoolgeld wel eens terug halen of is te dom om het door te laten dringen hoe gevaarlijk de Dictators 66 zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s