Covid-19 wordt blijkbaar gebruikt om de installatie van een politiestaatachtige wereld mogelijk te maken

(Door: “Balkanske priče”

Covid-19 is de grootste hoax in de geschiedenis, die uit de kast is gehaald om ons allemaal te kunnen vaccineren en een communistische wereld dictatuur te introduceren… “Bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan?”, vraagt zich onderzoeksjournalist Patrick Savalle af, die al ruim 15 jaar met virusdossiers werkt. “SARS CoV-1-virus uit 2003) is nooit geïsoleerd. Ron Foucher beweerde in 2003 dat SARS-Cov-1 is geïsoleerd volgens de gouden standaard en dat Koch Postulaten zijn gelukt. Beiden bleken niet te kloppen. Ik kom nergens in de literatuur onderzoeken tegen die de valide isolatie van het SARS-Cov-2 aantonen, noch een valide bewijs dat SARS-Cov-2 de veroorzaker is van de Covid 19.” De Amerikaanse arts Andrew Kaufman vertelt ook dat “er geen Covid-19 virus geïsoleerd is en dat het niet eerder voorgekomen is dat bijna alle regeringsleiders ter  wereld op hetzelfde moment hetzelfde beleid invoeren (coronamaatregelen).  Dit vertelt ons dat alles gecoördineerd is en toont aan dat er een groep mensen is die regeringen vertelt wat ze moeten doen.” De Belgische arts Johan Denis zegt dat “de pandemie fake is. Ze is in scene gezet om je angstig genoeg te maken, zodat je het vaccin neemt, dat kan zelfs je DNA veranderen. En dit is niet meer terug te draaien, ook niet voor toekomstige generaties”…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Covid-19 wordt blijkbaar gebruikt om de installatie van een politiestaatachtige wereld mogelijk te maken

 1. Andre zegt:

  Corona is altijd een griep geweest en zal het altijd blijven in de toekomst waar we al heel lang mee leven en ook mee zullen overleven. Wat ineens wel raar is dat is mRNA (gewoon een patent) dit verandert permanent je DNA en zet in je cellen aan de buitenwand eiwit spikes af. Deze zijn zichtbaar te maken via cryo EM. Een dingetje natuurlijk met poen van de Bill en Meilnda Gates foundation aan de NL universiteiten Utrecht en Groningen u mogelijk gemaakt. Ze kunnen ons al scannen of je wel of niet bent gevaccineerd. Ik zal hier later op terug komen want ik ben nu druk met verhuizen uit Merkelland.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan hier de uitleg waarom vaccins werken.

  Gevaccineerde mensen worden nu getest op 28 PCR-cycli, wat bijna een “negatief” covid-resultaat garandeert

  Je wordt dus gefuckt van alle kanten.

  Er is nieuw bewijs naar voren gekomen dat suggereert dat mensen die worden geïnjecteerd voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) een andere PCR-test krijgen toegediend dan mensen die niet worden geïnjecteerd, waardoor het lijkt alsof het ‘vaccin’ ‘effectief’ was.

  Weet je nog dat we je waarschuwden dat PCR-tests hier in de Verenigde Staten opzettelijk te hoog waren “afgestemd”, waardoor veel fout-positieven werden geproduceerd? Welnu, ze worden nu te laag “afgestemd” voor de gevaccineerden om bijna uitsluitend “negatieve” testresultaten te produceren.

  https://outbreak.news/2021-05-06-vaccinated-tested-pcr-28-cycles-guaranteed-negative.html

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Like

 4. M. zegt:

  Ik begrijp niet dat de mensen zo blind zijn dat ze deze georganiseerde zwendel na een jaar nog niet eens door hebben.
  Men gebruikt al een jaar een test die niet kan testen wat het moet het testen en ook nog eens naar believen afgesteld kan worden om de boel te belazeren en het hele volk kijkt toe en lijkt dit de normaalste zaak van de wereld te vinden.

  Het was zo ernstig dat men de zorg maar niet ging opschalen want men had geen zin om duimen te draaien want dat deed men nu al.
  Men had het zo ‘druk’ dat men wel tijd had om wat satanische dansjes op te voeren.
  Ze mogen wel voor de show wat rond gaan rijden met ambulances met sirene wat het ontbreken daarvan begint op te vallen.

  De ‘wet’ moet de mensen die de zwendel doorzien de hersens in slaan om die zwendel gaande te houden anders gaan nog meer mensen die zwendel doorzien.
  The Great Zwendel dient uiteraard gesteund te worden door de wet.
  Er is goed verdiend aan die zwendel alleen al door de handel met voorkennis die voor de gewone man verboden is maar voor viespeuken van The Great Zwendel om de BURGER BETER te BEROVEN van elke vrijheid kijkt men graag even de andere kant op.

  En dat allemaal voor de zogenaamd ‘dodelijke’ Corona wat als de common cold in hun eigen boeken staat.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  The window of time is closing.
  Nazipropaganda van het WEF
  [https://youtu.be/uPYx12xJFUQ]

  Hitler, Stalin, Pol Pot zouden ingenomen zijn met deze slavenmaatschappij
  Brave New World
  [https://www.youtube.com/watch?v=eH1fFdjzJAw&t=41s]

  Eva Braun II van Nederland

  (dat element is gewoon stupide (net als haar vent) of kwaadaardig

  Pinokkio en Kaag

  Klaus Schwab en zijn grote fascistische reset

  Klaus Schwab, geboren in Ravensburg in 1938, is een kind van Adolf Hitler’s Duitsland, een politiestaatregime gebouwd op angst en geweld, op hersenspoeling en controle, op propaganda en leugens, op industrialisme en eugenetica, op ontmenselijking en ‘desinfectie’, op een huiveringwekkende en grandioze visie van een “nieuwe orde” die duizend jaar zou duren.

  Schwab lijkt zijn leven te hebben gewijd aan het opnieuw uitvinden van die nachtmerrie en om te proberen er een realiteit van te maken, niet alleen voor Duitsland, maar voor de hele wereld.

  Erger nog, zoals zijn eigen woorden keer op keer bevestigen, is zijn technocratische fascistische visie ook een verwrongen transhumanistische visie, die mensen met machines zal laten samensmelten tot “merkwaardige mengsels van digitaal en analoog leven”, die ons lichaam zullen infecteren met ” Smart Dust ”en waarin de politie blijkbaar onze hersenen kan lezen.

  En, zoals we zullen zien, gebruiken hij en zijn medeplichtigen de Covid-19-crisis om democratische verantwoordingsplicht te omzeilen, oppositie te negeren, hun agenda te versnellen en deze tegen onze wil op te leggen aan de rest van de mensheid in wat hij noemt een ‘ Grote Reset “.

  Schwab is natuurlijk geen nazi in de klassieke zin, noch nationalist noch antisemiet, zoals blijkt uit de Dan David-prijs van $ 1 miljoen die hij in 2004 door Israël ontving .

  Maar het fascisme van de 21e eeuw heeft verschillende politieke vormen gevonden waarmee het zijn kernproject van het hervormen van de mensheid naar het kapitalisme kan voortzetten met overduidelijk autoritaire middelen.

  Dit nieuwe fascisme wordt vandaag naar voren gebracht onder het mom van mondiaal bestuur, bioveiligheid, het ‘nieuwe normaal’, de ‘New Deal voor de natuur’ en de ‘vierde industriële revolutie’.
  …..
  lees verder op:
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=nl&u=https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/
  (computervertaling)

  Like

 6. LUCIA zegt:

  @“Balkanske priče; Wederom een schitterend artikel van uw hand, ik ben er blij mee want die kan ik doorsturen naar mensen die niet weten hoe het zit en het Engels niet machtig zijn, hoef ik niet te gaan vertalen en dan aan mekaar brijen..bedankt !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s