Mijn probleem met de islam

(Door: Z.M.)

Wat mijn probleem met de zogenaamde multiculturele samenleving is, is simpel uitgelegd: de wens van de islam om de wereld te overheersen. Zolang de islam overal ter wereld bezig is in landen te infiltreren met de opzet om de macht in die landen in handen te krijgen om het land te islamiseren, zoals de islam dit in het verleden al in heel wat landen heeft uitgevoerd, heb ik een probleem met een multiculturele samenleving, die zodoende helemaal geen multiculturele samenleving te noemen is, maar steeds meer door enkel één groep wordt of zal worden gedomineerd zolang mensen vanuit vooral enkel die ene groep in enorme massa’s in nu ook de Europese landen blijven binnenstromen.

Aan landen als Indonesië, maar ook Iran, kun je zien wat dit in de toekomst zal gaan betekenen. Overal waar de islam pakweg 10%+ van de bevolking is gaan uitmaken, zie je hetzelfde probleem ontstaan: islam wenst te heersen en doet dit via geklaag, via het zaaien van angst door geweld van bepaalde groepen, via verkondigen van leugens tot zelfs ook gebruik maken van regelrechte chantagepogingen om de absolute macht te krijgen.

Wat aanhangers van de multiculturele samenleving, die meestal niet in multiculturele buurten wonen, vaak vergeten, is dat het aantal islamieten wereldwijd inmiddels al is gestegen tot dik 20 tot al bijna 25% van de totale wereldbevolking, waardoor het in principe al zover is dat islam in ieder land een minstens 20% aanhang kan realiseren.

Als de islam via domme, onnadenkende of corrupte partijen die overhand krijgt, is het waarschijnlijk afgelopen met iedere vorm van een echte multiculturele samenleving. Enkel islam heerst dan op termijn, de rest zal worden vermorzeld, verjaagd of zelfs uitgeroeid. Kijk naar islamlanden en je weet dat dit de realiteit is.

Juist omdat veel aanjagers van de multiculturele samenleving zelf niet in multiculturele buurten wonen, hebben zij vaak geen enkele notie van wat zich afspeelt in buurten die door hun toedoen in bevolkingssamenstelling gigantisch veranderd zijn en nog steeds verder veranderd worden. Zij zien geen enkel gevaar, simpelweg omdat gevaar bij hen in hun middenklasse of nog beter gesitueerde wijken niet zichtbaar bestaat.

Het aandeel islamieten landelijk wordt zo met de dag groter en bedreigt hiermee een echte multiculturele samenleving, maar helaas wenst de elite niet te luisteren naar kritiek. Mensen als bijvoorbeeld een Femke Halsema leven in hun beperkte bubbel en hebben geen enkele feeling met de werkelijke maatschappij, ook al denken zij daar zelf anders over.

Ze staan niet met hun ‘poten in de modder’ en hebben dat meestal ook nooit gedaan, ook al denken mensen als bijvoorbeeld een Jan Terlouw daar ook zelf anders over. Fout, jullie ervaring met de echte, vaak keiharde, wereld was enkel hooguit in jullie studententijd, die vaak ook nog eens vanwege vrolijke onbekommerdheid jullie een volkomen vertekend beeld daarvan toonde.

Door:
Z.M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mijn probleem met de islam

 1. Bas zegt:

  Kritiek op het jodendom: geen reactie
  Kritiek op het hindoeïsme: geen reactie
  Kritiek op het christendom: geen reactie
  Bekritiseer het boeddhisme: geen reactie
  Kritiek op een andere religie: geen reactie

  Kritiek op de islam: je bent een “extreemrechtse”, “racist”, “extremist”, “onverdraagzaam”, “nazi”
  “Xenofoob”, “Islamofoob” etc…

  Geliked door 1 persoon

 2. Sinyo zegt:

  @Z.M.
  Dat werd al jaren geleden voorspeld. Ver terug in de vorige eeuw.
  Zijn ze met een paar, dan zijn ze aardig. Worden er meer, maar nog lang niet de overhand, dan gaan ze eisen stellen. Zie de story van Gerri Eickhof met het toegeven van de schoolleiding om niet meer met prikwater en een scheutje ranja op het nieuwe jaar te toasten. De mosselmannen hadden daar bezwaar tegen, want dat leek teveel op alcohol. Chocomelk kwam in de plaats.
  Goed voorbeeld doet goed volgen wordt er beweerd. Zou dat ook gelden voor de diepe buiging tot onder de navel van de Prince of Southern Arabia door Barry Soetoro. Als je ziet wat er hier allemaal wordt getolereerd ben je geneigd te zeggen YESSS.

  Geliked door 1 persoon

 3. WC zegt:

  goed verhaal

  Like

 4. Jean zegt:

  Mijn strijd tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij zal ik blijven voeren tot onze vrijheid en veiligheid terug zijn waar onze ouders en grootouders voor gestreden hebben en vele hun leven voor gegeven hebben.
  Ik kijk steeds goed naar de samenstelling van de partijen en zodra daar een vreemdeling, vreemdelinge met dubbele nationaliteit op voorkomt verdwijnt deze partij naar de container.
  Het wordt zoeken geblazen naar partijen die de autochtone bevolking vertegenwoordigen……

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Misschien had bij de inleidingsfoto een kleine uitleg moeten worden gegeven voor de [weinigen] die niet weten wat moederlief bij zoon aan ’t doen is !
  Het laat de islamitische “moederliefde” zien, d.w.z. haar liefde voor de terroristische islam die groter is dan die voor haar zoon.
  Palestijnse vrouw doet haar zoon exposieven om, om in Israel mensen om ’t leven te brengen voor het geleuf van vrede en liefde………

  Like

 6. Voight-Kampff zegt:

  Ten eerste, de islam is hier naar binnen gefaciliteerd door de overheid.

  Ten tweede, indien de islam niet zou voorkomen in Nederland dan hebben we nog steeds te maken met de dominante overheid die het volk overheerst op basis van het gecorrumpeerde bestuursmodel.

  De fundamentele problemen in Nederland bestaan dus uit:
  # de dominante overheid in samenwerking met de corrupte kartelpartijen in het parlement en de corrupte actoren in de rechtelijke macht;
  # het gecorrumpeerde bestuursmodel.

  Alstublieft.

  Like

 7. Meine zegt:

  Het staat gewoon in de koran, het boek van deze maan-aanbidders, de religie van de nacht..

  Er zal geen vrede zijn zolang “dar al harb” of “het huis van oorlog” bestaat, en de situatie “dar al Harb” blijft, totdat alle “infidels” of “niet-moslims” zijn bekeerd, of vermoord. Dat is de boodschap van de pedofiele woestijnrover met de naam mohammed (oorlog zij met hem).

  Like

 8. Marc zegt:

  Het is echt heel eenvoudig. De islam gebied zijn aanhangers tot het doden van niet-moslims. Dat is puur nazisme. Zo klaar als een klontje!

  Of, zoals Wilders zegt: Islam is een licence to kill.

  Like

 9. Julia zegt:

  Mijn probleem in eerste instantie is de algehele politieke linkse idioten die er voor gezorgd hebben dat de Islam meer en meer de overhand krijgen. Dit was te verwachten maar wel bewust voor gekozen om tweedeling te veroorzaken en mijn tweede grote probleem zijn al die linkse aanhangers namelijk de domme volgzame onderdanige schaapjes die dit beleid hebben gesteund en wederom hierop hebben gestemd. Dus nu niet meer jammeren het is te laat en de klok is niet meer terug te draaien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s