PVV tegen verplichte testbewijzen en vaccinatiepaspoort

We bespreken vandaag de testwet. Met deze wet wil minister De Jonge een coronatest verplicht maken voor leuke dingen doen zoals uit eten gaan of naar de dierentuin gaan en hij wil een verplichte coronatest mogelijk maken voor jongeren die onderwijs willen volgen. Aan ons vandaag de taak om te beoordelen of dit wetsvoorstel proportioneel is. Wat ons betreft is dat niet het geval.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op PVV tegen verplichte testbewijzen en vaccinatiepaspoort

 1. Republikein zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Joke zegt:

  Ach de slappe Kamerleden hebben Rutte en Hugo hun goedkeuring al gegeven om hun duivelse plannen uit te kunnen voeren. Wat willen de Tweede Kamerleden hier nu aan verhinderen?
  Baudet mocht niet zeggen dat deze hele toestand lijkt op WO2. Nog niet precies maar we gaan de richting op en zijn al een heel eind. Met dit verschil dat er niet 1 Hitler is maar meerderen. Al die debatten zijn een wassen neus. Het is al vastgesteld. Verplicht testen, vaccinatiepaspoort voor de deugers met hun gifprik en de Davidster voor de ongevaccineerden. Dus Kamerleden GA JULLIE SCHAMEN! Jullie zijn schuld aan deze duivelse toestanden. Jullie hebben de DUIVELS geen halt toegeroepen. Nog even dan verplicht een vaccinatie? Over mijn lijk!

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   (Verplicht testen, vaccinatiepaspoort voor de deugers met hun gifprik en de Davidster voor de ongevaccineerden.)
   Dat is precies wat het is.

   Zo denk ik er ook over ……..over mijn lijk.

   Like

 3. henk zegt:

  zoals Rutte zei bij geen klachtten NIET testen , het is helemaal geen pandemie , de kans om dood te gaan aan covid19 is 0,02 % als je onder de 70 bent.

  Like

 4. Fran zegt:

  Clown de Jonge en zijn mede clowns zijn vertegenwoordigers van het Wef en dus per definitie verraders van Nederland en haar burgers. Het probleem is dat nog teveel landgenoten dat niet zien, tot dat de gehele ineenstorting daar is en het geweld is uitgebroken.

  Like

 5. Julia zegt:

  Uit eten en eerst een test doen. Nee dank u wel. Gelukkig staat de zomer voor de deur dus lekker vrienden en kennisen thuis en genieten van een heerlijke BBQ, drankje, etentje, etc. maar wel op eigen terras en bij regen lekker binnen. Ik vertik om mij een absurde dictatuur te laten opleggen door doorgeslagen tirannen die het leven van velen bewust verknallen en er zelfs op een normale manier geen uitjes meer zijn gegund. Elke zaak, winkel of wat dan ook die hieraan meewerken en een test bewijs vragen kunnen wat mij betreft failliet gaan. Het is te absurd voor woorden. 700 miljoen uit de belastingpot wordt weer gegraaid. Dus de belastingbetalers mogen bijdragen aan het uitje van festivalgangers, theater gangers, etc.Zie niet in als mensen een duur kaartje kunnen kopen voor een evenement of iets dergelijks dat dit over de ruggen van de belastingbetalers moet. Daarbij kunnen we er vanuit gaan dat de testsamenleving en vaccinatie samenleving blijvend is net als het dragen van de niet werkende besmettelijke mondmuilen. Pure dictatuur. zware onderdrukking en aantasting van de menselijke integriteit. Geloof maar dat wij allen na de zomer nog hele wrange vruchten zullen gaan plukken want volgens Kuipers gaat de ziekte corona niet meer weg. Betekent dus altijd gemuilkorfd, voortdurend testen en elk jaar prikken halen. Nou als ik de bijwerkingen lees (er komen dagelijks meer en meer bijwerkingen boven tafel) is het vaccineren gelijk aan Russisch roulette.

  Geliked door 3 people

 6. BigLJohn zegt:

  Nu is het nog een kleine stap verder en je mag zonder Corona paspoort ook niet meer de winkels in, waar onder de supermarkt. Van honger en dorst omkomen of een kennis met een pas laten winkelen….

  Like

  • LUCIA zegt:

   Als de nood het hoogst is , is de vervalsing nabij, onderschat nooit menselijk vernuft!!!Je kan ook een diplomaten pas kopen las ik ergens, ze zijn niet verschrikkelijk goedkoop maar als je met meerderen wat geld bij mekaar zet en een inkoopcombinatie begint alleen voor ongevaccineerden , moet het te doen zijn.

   Like

 7. hannah zegt:

  hoe en wanneer krijgen we dit paspoort ? automatisch thuisgestuurd ? dat kan alleen als je bent gevaccineerd door de GGD, zij hebben al je gegevens …..

  Like

 8. Vincent Kleijn zegt:

  Ik ben als DENK-stemmer (GL/PVDA) het helemaal eens met de PVV en de FVD. Vaccinatiepaspoort mijn reet. Ik denk er juist nu aan. Dat verpleeghuis waar 50% van de al gevaccineerden toch Corona kreeg laat 2 dingen zien. 1. Met een vaccinatie kan je alsnog Corona krijgen en nog belangrijker 2. met een vaccin kan je nog steeds Corona doorgeven.Die PCR test is ook absolute onzin. Hier in Tsjechie zijn antigen tests gratis! Alleen als die antigen test positief uitvalt raden (niet verplichten) ze een PCR-test aan. Oftewel, reizen binnen Europa moet ook gewoon mogelijk zijn voor Jan de bouwvakker en Christine de kapster. Kort gezegd, die klote-politici proberen om alleen rijken en de ouderen (want die zijn al gevaccineerd al zegt dat dus geen ene fuck) meer rechten te geven en de makke schaapjes lopen er zonder enig probleem achteraan. Baudet had gelijk. We moeten de vrijheid herdenken 😦

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s