Wat bezielt Bill Gates?

Melinda en Bill Gates.

(Door: Rients Hofstra)

Nou ken ik hem uiteraard niet persoonlijk en dat moest ik maar zo willen houden ook.

Ik denk dat ik een aantal fatsoensnormen spontaan uit mijn systeem zou laten schieten, indien ik hem tegen het nare lijf zou lopen.

Wat staat mij dan zo tegen? Een succesvolle ondernemer die de ontwikkelingen op technisch, informatief en meningdelend gebied een enorme zwieper heeft gegeven, is voor velen een icoon van de vooruitgang.

Door o.a. Microsoft, Googel en Apple werd de belevingswereld van een groot deel van de wereldbevolking enorm uitgebreid. Veel nieuws, maar nog meer gemanipuleerd fake news van m.n. de persbureaus Reuter en Bloomberg en hier het ANP van John de Mol ondersteunen de berichtgeving van de aloude dagbladen, radio en tv. Deze laatsten zijn wereldwijd in handen van machtige enkelingen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wat bezielt Bill Gates?

 1. rientshofstra zegt:

  👍🍀🌞

  Auteur van PLUCHEN REVOLUTIE vijftal: ROMKE D’13, REVOLUTIE: WAT ALS…?, ROERIG EVENWICHT, RECHT RUST REGELMATIG, RECHTELOZE WERKELIJKHEID & RAKE KLAPPEN. Daarnaast op verzoek: MIJN VERZAMELPUNT. Politiek- en maatschappijkritische boeken en blogs https://rientshofstra.nl/boeken & AS https://alternatiefstaatsbestel.nl

  Like

 2. hannah zegt:

  zoals in de meeste gevallen zal het wel een jongere versie worden van Melinda

  Like

 3. leeuw7 zegt:

  Psychopaten als Bill G. en medeplichtigen aan de COVID-19 plandemie moeten uiteindelijk de doodstraf krijgen !!Dus dat geldt ook voor de recidiverende criminele psychopaten zoals Mark.R.,Hugo de J .,Jaap van D.en andere handlangers van de duivel !Ook ambtenaren van het ministerie van nep gezondheid die Nederlanders verplicht willen laten vaccineren met een experimenteel vaccin moeten worden gewaarschuwd,dat ook zij aansprakelijk kunnen worden gesteld wegens misdaden tegen de menselijkheid!!!Dus ook Nederlandse vaccinazi’s zijn bij deze gewaarschuwd!!!De demissionaire liegende en bedriegende criminele Mark R. gaat met zekerheid niet vrijuit !

  Geliked door 1 persoon

 4. Edwin Vissers zegt:

  Aristocratie (Oudgrieks: ἀριστοκρατία < ἄριστος ("beste") + κρατεῖν ("heersen")) is een regeringsvorm waarbij de heerschappij in handen is van de aanzienlijksten in de samenleving, de zogenaamde "aristocraten".[1] Doorgaans geldt binnen een aristocratie dat het lidmaatschap erfelijk is. De Griekse oorsprong van het woord suggereert de betekenis: geregeerd door de besten.

  https://www.bitchute.com/video/Qd9coh

  The zionists, yes the cannites….yes I’m following you.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Bill Gates en Belinda Gates zijn gescheiden. De gestoorde Biil had een bizar contract met zijn vrouw Melinda French die zij had te accepteren anders ging het huwelijk niet door. Geschifte Bill wilde namelijk 1x per jaar een weekend met zijn voormalige vriendin Ann Winblad doorbrengen

  Bill Gates took getaways with his ex-girlfriend after marriage to Melinda
  https://nypost.com/2021/05/04/bill-gates-took-getaways-with-old-girlfriend-after-marriage/

  Like

 6. Andre zegt:

  Wat insect Bill Gates bezielt? Nou 3 dingen nummer 1 vaccines natuurlijk, nummer 2 chips voor in je hoofd )))) en nummer 3 de green revolution deal. Nou Bill Gates met je insecten GMO gemuteerde muggenbrein krijg maar fijn de tering. En weet je wie dit ook zegt? Je ex.

  Like

 7. Jan zegt:

  Melinda Gates had concerns over Bill’s possible ties to Jeffrey Epstein: report
  https://www.foxbusiness.com/lifestyle/melinda-gates-concerns-bills-possible-ties-jeffrey-epstein

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s