De Nederlandse Grondwet verbiedt discriminatie! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Hulswood“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De Nederlandse Grondwet verbiedt discriminatie! . . .

 1. Cathja zegt:

  De grondwet met voeten treden is volgens onze overheid toegestaan, mits er een ‘noodsituatie’ is. Dan mogen politie, ME, BOA’s ook onschuldige mensen in elkaar rammen. Vreedzame demonstranten worden (in opdracht van hogerhand) op brute wijze in elkaar geslagen! Dat noemen ze dan ‘schoonvegen’…
  Alles is toegestaan, met het oog op de ‘volksgezondheid’.

  Dit staat er alleen nog niet bij in artikel 1.

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Een regering die de grondwet aan z’n laars lapt moet opstappen, dat geld eveneens voor de betrokken politici !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Heel Nederland laat zijn kinderen discrimineren met die verplichte bezoekjes aan de misleider op school.
  Vind men normaal, want omdat men niet discrimineren wil laat men de kinderen discrimineren.
  Vrijheid van opdringen van een politieke ideologie bestaat alleen als het de misleider betreft.
  Al die ouders zien hun kinderen blijkbaar allemaal graag misleidt worden want ja je moet begrip hebben voor mensen die totaal geen begrip hebben voor anderen, als achterlijke ouder.

  Geliked door 2 people

 4. ronjaspers zegt:

  De grondwet is afgeschaft met de corona griep hoax staats/machtsgreep.

  Geliked door 5 people

 5. Blaffertje zegt:

  Klopt als een bus.
  je bent een gevangene in eigen land als je geen vaccin neemt.

  “We verplichten niets, maaaaaar als je de prik niet neemt dan mag je niets meer. Lekker puh. Hoogachtend Hugo bloemschoen en Pinokkio Rutte.”

  Ik neem hem niet alleen uit principe, maar ook omdat ik allergische reacties heb op medicatie en mijn huisarts niet kan zeggen welke specifieke stoffen dat zijn.
  De kans voor mij is groter dat ik met een allergische reactie in het ziekenhuis op de IC terecht kom dan dat ik op de IC belandt vanwege corona.

  Dus dankjewel regering met je dwingelandij dat je mij als burger gevangen houdt in dit kutland.

  Geliked door 5 people

 6. BigLJohn zegt:

  Zomaar een gedachtenspinsel; Het enige wat er aan ontbreekt is dat ze een deel van de Grondwet gaan herschrijven. Dat deel wat over onze vrijheden gaan. Want ze willen natuurlijk niet eeuwig aan de gang blijven met die noodwet. Dat duurt wel 7 a 8 jaar, maar via verkiezingsfraude komt er wel weer een of ander rot-kabinet, al dan niet met Rutte. Vanaf dat moment zullen wij voorgoed in een Hel leven. Nooit meer zal het normaal gaan terugkeren. Het nieuwe normaal wat Rutte ons voorhield heeft volgens mij een veel diepere betekenis. Dit kabinet is een soort van Klaus Swab 1 kabinet, gevolgd (na alweer frauduleuze verkiezingen) door het Klaus Swab 2 kabinet, enz. enz.

  Geliked door 3 people

 7. Julia zegt:

  Welke grondwet. Mensen zouden aangifte moeten doen vanwege discriminatie maar helaas hebben wij te maken met rechters met een vooral voornamelijk D66 pet op dus zullen in het ongelijk worden gesteld. Discrimineren door de elitaire macht en politici is toegestaan maar o wee als een burger een gekleurde voor nikker of roetmop uitmaakt dan zijn de rapen gaar.

  Geliked door 3 people

 8. J.T. Terpstra zegt:

  Het rotte is dat mensen met een eigen mening nooit de consequenties van hun daden willen acceopteren en dan met domme argumenten komen van discriminatie. Discriminatie is alleen als je buiten je eigen mogelijkheden wordt uitgesloten.

  Like

 9. Johannes zegt:

  Heel langzaam, beetje bij beetje, heeft o.a. het d66 met het beleid omtrent de donoren de grondwet stiekem en vals buitenspel gezet en de gulzige bevolking die toch al de valse gutmensch wilde uithangen is er op valse gronden in meegegaan en nu is ook in nederland het hek van de dam.
  Vele rechters en politici overtreden de grondwet dat het een lieve lust is (al wekken ze een andere schijn) en in veel gevallen hebben ze in veel wetten een gewenst achterdeurtje ingebouwd die elke wet net zo snel krachteloos maakt als dat die in leven is geroepen en naar eigen goeddunken kan worden toegepast.
  Schijnbaar zit er geen rechtvaardige ziel meer in het kabinet noch rechtsgebouw, die hiervoor riant betaald worden, om voor al die grondwetten op te komen.
  Die wetten zijn destijds niet voor niets gemaakt en tegenwoordig maakt men bij elke wet wel een uitzonderingsclausule die de bescherming voor het volk net zo snel ongedaan maakt als de wet die er juist voor is geschreven.
  Staatshoofden die zich niet meer aan de grondwet houden zijn bij mij geen fatsoenlijke respectabele lieden maar ronduit criminelen die achter de tralies thuis horen waar ze menig onschuldige burger al achter hebben geplaatst.
  En nu we in het tijdperk leven waar zelfs definities worden aangepast naar wens en weinig of niets meer te maken hebben met de oorspronkelijke betekenissen kan je zo langzamerhand het begrip burgerbescherming wel in de kachel gooien en gaan “genieten” van dictatuur on steroïds vooral in de vorm van : recht verdienen middels voorwaarden die men maar stelt……..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s