Feiten die je moet weten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Feiten die je moet weten . . .

 1. Bas zegt:

  Wat je zeker moet weten zie je in deze video!!!

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/reset/?fbclid=IwAR3BG8OBRvaiPKxYUDqkHxATdlaR6RWBUU5dhDU4aXECt6Au9N5V3u4HG-E

  Onderstaande video is een must see voor de hele mensheid. Het laat op brilliante wijze zien wat het officiele plan is voor de mensheid. Niks complottheorie, maar nuchter
  alle feiten op een rijtje.

  Like

 2. Bas zegt:

  CNN exposed

  Like

 3. Bas zegt:

  Deze man neemt t vaccin mee en gaat het laten testen

  https://pbs.twimg.com/media/E0zr5sVWUBAFav7?format=jpg&name=900×900

  Like

 4. Bas zegt:

  Maar dat wisten we al…

  https://www.dailywire.com/news/chinese-military-scientists-discussed-weaponizing-sars-coronaviruses-in-document-obtained-by-u-s-government-australian-media

  Chinese militaire wetenschappers bespraken de bewapening van SARS-coronavirussen in document verkregen door de Amerikaanse regering: Australische media

  Wetenschappers in het Chinese leger bespraken de bewapening van SARS-coronavirussen in een document dat werd verkregen door de Amerikaanse regering, waarin ze hun ideeën bespraken over het gebruik van biologische wapens om een ​​derde wereldoorlog te winnen.

  “Het document, geschreven door wetenschappers van het Volksbevrijdingsleger en hoge Chinese volksgezondheidsfunctionarissen in 2015, werd verkregen door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken toen het een onderzoek uitvoerde naar de oorsprong van COVID-19”, meldde The Weekend Australian exclusief. “De krant beschrijft SARS-coronavirussen als een voorbode van een‘ nieuw tijdperk van genetische wapens ’en zegt dat ze‘ kunstmatig kunnen worden gemanipuleerd tot een opkomend menselijk ziektevirus, en vervolgens kunnen worden bewapend en ontketend op een manier die nog nooit eerder is gezien. ’Wetenschappers in het Chinese leger bespraken de bewapening van SARS-coronavirussen in een document dat werd verkregen door de Amerikaanse regering, waarin ze hun ideeën bespraken over het gebruik van biologische wapens om een ​​derde wereldoorlog te winnen.

  Het rapport waarschuwde voorzichtig dat er geen informatie openbaar is gemaakt die suggereert dat de coronaviruspandemie COVID-19 het resultaat was van een opzettelijke daad. Veel functionarissen hebben aangedrongen op onderzoek naar het Wuhan Institute of Virology om te bepalen of dat laboratorium, het enige bioveiligheidsniveau-4-laboratorium in China (BSL-4), een rol heeft gespeeld bij het ontstaan ​​van de pandemie. BSL-4 is een aanduiding voor faciliteiten die zijn ontworpen om ziekteverwekkers te behandelen die zo besmettelijk en gevaarlijk zijn dat “infecties veroorzaakt door deze microben vaak dodelijk zijn en zonder behandeling of vaccins”, aldus de CDC.

  Like

 5. Bas zegt:

  https://dailyexpose.co.uk/2021/05/07/covid-fraud-lawyers-medical-experts-start-legal-proceedings-against-w-h-o-and-world-leaders-for-crimes-against-humanity/amp/?__twitter_impression=true

  Een team van meer dan 1.000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts onder leiding van Dr. Reiner Fuellmich zijn een gerechtelijke procedure begonnen tegen de CDC, de WHO en de Davos Group voor misdaden tegen de menselijkheid.

  Fuellmich en zijn team presenteren de defecte PCR-test en de opdracht voor artsen om elke comorbiditeitssterfte als een Covid-sterfte als fraude te bestempelen. De PCR-test is nooit ontworpen om ziekteverwekkers te detecteren en is 100% defect na 35 cycli. Alle PCR-tests die door de CDC worden gecontroleerd, zijn ingesteld op 37 tot 45 cycli. De CDC geeft toe dat tests van meer dan 28 cycli niet toelaatbaar zijn voor een positief betrouwbaar resultaat. Dit alleen al maakt meer dan 90% van de vermeende covid-gevallen / “infecties” ongeldig die worden opgespoord door het gebruik van deze foutieve test.

  Naast de gebrekkige tests en frauduleuze overlijdensakten, is het “experimentele” vaccin zelf in strijd met artikel 32 van het Verdrag van Genève. Volgens artikel 32 van de Geneefse Conventie IV van 1949 zijn “verminking en medische of wetenschappelijke experimenten die niet noodzakelijk zijn voor de medische behandeling van een beschermd persoon” verboden. Volgens artikel 147 is het uitvoeren van biologische experimenten op beschermde personen een ernstige schending van het verdrag.

  Het “experimentele” vaccin is in strijd met alle 10 de Neurenbergse codes die de doodstraf opleggen voor degenen die deze internationale wetten trachten te overtreden.

  Het ‘vaccin’ voldoet niet aan de volgende vijf vereisten om als vaccin te worden beschouwd en is per definitie een medisch ‘experiment’ en proef:

  Biedt immuniteit tegen het virus
  Dit is een “lekkende” gentherapie die geen immuniteit biedt tegen Covid en beweert de symptomen te verminderen, maar nu is 60% van de patiënten die SEH of IC met covid-infecties nodig hebben dubbel gevaccineerd.

  Beschermt ontvangers tegen het krijgen van het virus
  Deze gentherapie geeft geen immuniteit en dubbel gevaccineerd kan het virus toch oplopen en verspreiden.

  Vermindert sterfgevallen als gevolg van de virusinfectie
  Deze gentherapie vermindert niet het aantal sterfgevallen als gevolg van de infectie. Dubbel gevaccineerd geïnfecteerd met Covid zijn ook overleden.

  Vermindert de circulatie van het virus
  Deze gentherapie maakt de verspreiding van het virus nog steeds mogelijk, aangezien het geen enkele immuniteit tegen het virus biedt.

  Vermindert de overdracht van het virus
  Deze gentherapie maakt nog steeds de overdracht van het virus mogelijk, aangezien het geen immuniteit tegen het virus biedt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s