Foto Toulouse . . .

“HET VOLK MET HET LEGER!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Foto Toulouse . . .

 1. Bas zegt:

  Ondertussen in Londen

  Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   Knap vervelend gejammer ..
   Maarja dat ga je krijgen als overal elders in de moslim wereld Christenen ook hun Gebeden , Het Onze Vader ect. Over Straten ,Pleinen en van uit Torens en van af Bruggen mogen schallen en verkondigen .
   Ja dan willen zij dat recht ook hebben om dat hier en zo tedoen.
   “Dat begrijp ik dan wel weer”…
   A Ruygrok ,Monster .

   Like

 2. Blaffertje zegt:

  Als er verandering gaat komen in de EU wat betreft het buitenlanders (lees ongenode cultuurverrijkers), dan komt dat vanuit Frankrijk.
  De Fransen zijn het enige volk waarvan ik verwacht dat zij wederom een revolutie gaan starten omdat ze het niet langer pikken en misschien gevolg door Hongarije en Polen als deze al niet uit de EU zijn gestapt.
  De domme schapen hier verwacht ik helemaal niets van.
  Die stoppen de kop in het zand of kijken weg van wat er aan de hand is.
  Zelfs als je wijst op 1400 jaar geschiedenis, durven ze nog te zeggen dat het allemaal wel meevalt.

  Alles wat wij die niet wegkijken al lang weten over de islam klopt als een bus.

  Vrouwen zijn minderwaardig.
  Vrouwen mogen mishandelen als ze daar zin in hebben,
  Seks met hun vrouw hebben als hij daar zin in heeft en wil zij niet omdat ze bijvoorbeeld ziek is of ongesteld mag hij haar te schande maken en word ze aan willekeurige mannen als hoer aangeboden want ze moet vernederd worden en als er dan een man haar neemt, mag de echtgenoot haar doden,.
  Wij zijn als christenen minder dan een varken in hun ogen en moeten ten allen tijden voor hen wijken.
  Als jij op straat een zo’n muzelman tegenkomt en jij gaat voor hem aan de kant, ziet hij dat niet als een vriendelijk gebaar, maar als jou plicht als christen want jij bent voor hen minder dan een slaaf en moet wijken voor de moslim.
  In hun koran staat dat alles wat niet moslim is, gedood mag worden en dat zien ze eigenlijk ook nog als iets genadigs voor een “ongelovige”.
  Even voor alle duidelijkheid, wij zijn allen christelijk vanwege onze cultuur niet omdat je bij een of andere christelijke geloofsstroming aanhangt, dat doet voor hun niet ter zake.
  Trouwen met meisjes van zeer jonge leeftijd, kinderen van 4 jaar jaar worden uitgehuwelijkt en en het huwelijk word de eerste dag geconsumeerd met vaak ernstige schade aan het lichaam van het jonge meisje, met niet zelden de dood tot gevolg.
  Honden en varkens zijn onrein.
  Ze verheerlijken de dood en vinden het daarom ook geen probleem om zichzelf op te blazen want dan wachten er het paradijs oftewel djenna met 70 maagden (volgens de koranvertaling van Hans Jansen zijn het geen maagden maar druiven en ik hoop dat het vreselijk zure druiven zijn)
  Mogen alles en iedereen bedriegen en beliegen behalve een moslim.
  Enz.Enz.

  Ik gun ze deze maagden.

  Geliked door 4 people

 3. john van antwerpen zegt:

  Als we opnieuw totalirisme willen stoppen moeten we heel snel zijn.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Nu komen er meer die het hoofd van Franse leger aanvallen om zijn houding t.o.v de Generaals en militairen in aktieve dienst, die die open brief hebben ondertekend.
  De brief van ex-generaal “Piquemal” die zoveel opschudding veroorzaakte en waarvoor de militairen voor gerecht worden gedaagd.
  Nu valt de aalmouzenier van de parachutisten Generaal Piquemal bij om zijn brief en valt Francois Lecointre af om zijn houding.

  BRON: Valeurs
  https://www.valeursactuelles.com/politique/tu-devras-un-jour-en-repondre-devant-dieu-ancien-aumonier-des-parachutistes-le-pere-richard-kalka-admoneste-le-chef-detat-major-des-armees/

  Like

 5. LUCIA. zegt:

  Tijd dat er ergens de vlam in de pan slaat ..hier zie ik het niet gebeuren…braaf loopt men hier het slachthuis in, want er stond erboven “hier worden schapen getest”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s