“Kwaliteitsjournalist” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Kwaliteitsjournalist” . . .

 1. duinsnip zegt:

  Als je intelligentie te kort schiet, gooi je met modder.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n vuile, smerige, van God verlaten, misselijk makende strontvent…!!!
   Beoogt “objectief” te zijn.
   Het niveau van het gemiddeld “extreem- links journaille “…

   Like

 2. Rien E zegt:

  Hebben linksche gutmenschen nou niet door dat ze precies dat doen wat ze een ander verwijten?? Of moet ik dit scharen in de categorie linksche logica?? En dat als “journalist” van een gewezen verzetskrant. Misschien wel de slechtste krant van nederland(!)

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Tja, dat is nou haat.

  Geliked door 3 people

 4. Harry Willemse zegt:

  Trouw, u weet wel de verzetskrant. Wim Speelman een van de oprichters en vele honderden anderen draaien zich om in graf bij dit soort vuilnis. Soms heb ik de laatste tijd het gevoel dat al die mensen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid, dit voor niets hebben gedaan. Wat een tranen trekkend volk zijn wij geworden.

  Geliked door 3 people

 5. Rene zegt:

  Klootzak met ouwe mannen snor + IQ van 80.

  Geliked door 2 people

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Mag ik ff kotsen van deze riooljournalist ?

  Geliked door 4 people

 7. Frits zegt:

  Vrijheid van meningsuiting. Dan wel😡😡 Smeerlap

  Like

 8. koosv8 zegt:

  Ik ben het met u eens, maar ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die er net zoals u en ik over denken. Niet allen gelijk, maar toch. Anders dan de mensen die hun nieuws nog alleen zoeken bij de mainstream media. En dat is achterhaald. Dat weten wij, maar zijzelf weten dat ook, daarom word het ook zo bestreden. Want de slogan” wat niet weet, wat niet deert” gaat bij de huidige regering en media in andere termen “Wat u weet, deert ons” dus moet dat weggehaald of zwart gemaakt worden, toen al, en nu nog meer.

  Geliked door 1 persoon

 9. Angélica de Sancé zegt:

  Het is geen discriminatie of racisme als je kritiek hebt op de uitwassen van de islam,
  Het is geen discriminatie of racisme als je kritiek hebt op de zware oververtegenwoordiging van immigranten in de criminaliteitscijfers en Marokkanen in het bijzonder.
  Het is geen discriminatie of racisme als je kritiek hebt op de overheden van emigratielanden die hun onderdanen wel laten emigreren maar niet hun nationaliteit laten vervallen om zodoende invloed te kunnen uitoefenen op de emigranten en het immigratieland,
  Het is wél racisme en vernederend voor een persoon met een ‘kleurtje’ als hij/zij ‘vanwege ‘inclusiviteit’, ‘positieve discriminatie’ etc. een extra glimlach of aai over zijn/haar bolletje krijgt van ‘superieure’ mensen als Van Nieuwkerk, Halsema of andere linkse wereldverbeteraars. Door zich zo op te stellen zenden ze namelijk de boodschap uit dat de mens met een kleurtje ‘zielig’ is of ‘net een beetje hulp nodig heeft’ om te kunnen groeien. Het speciaal uitnodigen van gekleurde mensen of ze woordvoerder maken, suggereert ook dat de presentator ze een handje moet helpen om aan te tonen dat ze ‘ook best wel iets kunnen hoor’, zoals commentaar geven of een mening hebben. Het ‘overdreven aandachtig’ luisteren naar mensen van kleur wordt gedaan om achteraf vooral maar niet te kunnen worden beschuldigd van racisme maar is wel erg discriminerend. Kritiekloosheid hoort daar ook bij. De effecten zijn verschrikkelijk: crimineel gedrag wordt aangemoedigd want kritiek krijgt de dader toch niet. De dader mag niet worden gefouilleerd vanwege etnisch profileren etc. en kan enorm misbruik maken van dit vreemde privilege dat feitelijk ook zeer discriminerend is maar dáár komt geen kritiek op vanuit Trouw omdat het ze helpt uit de gevangenis te blijven.
  Het systematisch discrimineren door moslims van joden, christenen, homo’s en het achterstellen van vrouwen wel. In élk islamitisch land gaan vrouwen gebukt onder treiterregels die hen worden opgelegd door een Middeleeuws boek, imams en hun echtgenoten. Als minderjarige uitgehuwelijkt worden aan iemand die veel ouder is dan jij bent, en die je niet wil maar die jouw lichaam wél gaat misbruiken… Als jong meisje besneden worden… Deze verschrikkelijke dingen zijn geïmporteerd en verdienen niet alleen kritiek maar moeten fel bestreden worden en bestraft.
  De onvrijheid die de islam meebrengt, gaat ook hier steeds meer het dagelijkse leven en dus ook het straatbeeld bepalen. Indien we willen voorkomen dat democratie en dictatuur, vrijheid en beperking, vrede en bedreiging met elkaar gaan clashen, zullen we ons dit alles moeten realiseren en dienen we te beseffen wat we eigenlijk in vele eeuwen hebben opgebouwd. Dat mogen we niet zomaar verloren laten gaan. Daarom durf ik te schrijven dat het nooit zover had mogen komen dat er ooit een burka- en nikaabdiscussie gevoerd moest worden: onvrijheid mag niet getolereerd worden.
  Het allerbelangrijkste wat ik mis bij linkse journalisten, is dat de immigranten die hier massaal naartoe zijn gekomen, niet integreren, zich weigeren aan te passen en eisen dat de oorspronkelijke bewoners zich aan hen moeten aanpassen: halalmaaltijden op school of in gevangenissen, veel ruimte bieden aan hun feesten en gewoontes en niet te veel praten over christelijke feesten die voor hen ‘haram’ zijn. De oververtegenwoordiging in de misdaad was een gruwel voor Pim Fortuyn omdat als je als gast ergens naartoe gaat, je niet de dochter verkracht, de huisvader en huismoeder beledigt en mishandelt en vervolgens ook nog de boel in brand steekt. Pim Fortuyn noemde man en paard, Matty Verkammen ‘deugt’ als wegkijker en loopt over van haat.

  Geliked door 4 people

 10. LUCIA zegt:

  Ja, het is altijd zo dat vuilspuiterij van links valt onder de vrijheid van meningsuiting en dat als een ander het hanteert, je een nazi bent, fascist of welk andere etiket op dat moment uit hun hun ranzige patjepeeërs potje komt.

  Geliked door 2 people

 11. Lot zegt:

  Waarom wordt deze journalist niet vervolgd en Chohan wel? Dat valt in de linkse logica van tirannie, zij bepalen de regels categorie. Weg met de OM en overheid.

  Geliked door 2 people

 12. Bas zegt:

  Martin Bosma
  6 mei 2020
  Deze avond achttien jaar geleden pakte loco-burgemeester Jack Bogers (GroenLinks) de telefoon, zodat bewijs tegen Volkert van der Graaf vernietigd kon worden.

  De linkse bovenwereld als verlengstuk van de linkse onderwereld.

  Klik om toegang te krijgen tot siebeltgl.pdf

  https://pbs.twimg.com/media/EXWV6grU8AAb5MP?format=jpg&name=large

  Reacties
  Deze man Bogers geeft nog steeds maatschappijleer in Wageningen. Werd tot aan de Hoge Raad veroordeeld voor zijn handelen op 6 mei.

  En Jack Bogers werd gestraft met ‘maar liefst’ €500 boete voor het lekken van die informatie…..
  Hoeveel bewijsmateriaal er die avond is verdwenen bij Vereniging Milieu Offensief zullen we nooit weten
  Over de nog altijd onopgeloste moord op Chris van der Werken bijvoorbeeld

  — Waarom is hier nog steeds geen coldcaseteam opgezet, het is voor 99,99% zeker dat Volkert de
  moordenaar is. Moge hij op zijn sterfbed bekennen. De bloedhond.

  De club van volkert is nu mobilization. Wil boeren kapot maken. Extremisme lijkt genormaliseerd door de politiek.

  https://gerard1945.wordpress.com/2019/03/04/veel-bewijsmateriaal-inzake-de-moord-op-pim-fortuyn-verdwenen/amp/?__twitter_impression=true

  Veel bewijsmateriaal inzake de moord op Pim Fortuyn verdwenen.

  Nadat alle Nederlandse dagbladen op 6 mei 2002 nog hadden gemeld dat bij de verkiezingen op 15 mei de Lijst Pim Fortuyn met 38 Kamerzetels de grootste partij zou worden, werd de lijsttrekker dezelfde avond om 18.06 uur op het Media Park in Hilversum vermoord door Volkert van der Graaf.

  Vieren uur na de moord, en de arrestatie van Volkert, belde de de Wageningse GroenLinks-wethouder Jack Bogers – die veel contacten had met verscheidene links-extremistische actiegroepen – om 22:00 uur met Sjoerd van de Wouw, de voorzitter van de Vereniging Milieu Offensief, waar de moordenaar werkzaam was. Niet lang daarna waren ruim 200 bestanden van de computer van Volkert van der Graaf gewist, waaronder informatie over zijn netwerk. De (inmiddels) ex-GL-wethouder Bogers werd begin 2003 door de politie aangehouden wegens het breken van zijn geheimhoudingsplicht en op 31 december 2003 door de Arnhemse politierechter veroordeeld tot een boete van 500 euro.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Het beste bewijs van het ontbreken van extreem rechts in Nederland, schuilt in het feit dat er aardig wat mensen NIET in hun bed gevonden zijn, met een laatste grote rode glimlach!!!

   Like

 13. BigLJohn zegt:

  Journalist en schrijver bij het rioolblad (on)Trouw. Journalist….Papier is geduldig. Hij is geen journalist maar een linkse politieke activist. Sympathie koesterend voor de moordenaar van Pim Fortuijn. Waar blijft de verzetsgroep die hem en ander ongedierte eens omlegt….

  Geliked door 2 people

 14. ronjaspers zegt:

  Weer een extreem linkse rat van het smerigste rioolwater.Stelletje landverraders.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s