“Outbreak Management Team” (OMT) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Outbreak Management Team” (OMT) . . .

 1. Julia zegt:

  De voormalige veearts Ab Osterhaus is nu viroloog om flink zijn zakken te vullen. Hij hoorde het woord vaccins vallen en is direct paraat en geloof mij maar daar heeft deze viroloog mede als de rest van het zogenoemde OMT grote belangenverstrengelingen in. Vandaar het blijven doordrammen om maar heel veel te gaan prikken en ook te testen. Dankzij de vele goedgelovige volgzame schaapjes zit de algehele samenleving in de onderdrukking en vaccin- en test samenleving. Maar we wachten af wat nu de daadwerkelijke effecten zijn van deze tirannie dat zal de komende jaren blijken want al zijn de leugens nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel. Welk gezond denkend mens die gezond zijn en geen klachten hebben laten zich omkopen om vrijheid terug te kopen door het zich laten toedienen van een vaccin dat nog niets heeft bewezen en wonderbaarlijk genoeg is ontwikkeld zonder dat het virus is geïsoleerd. https://www.ninefornews.nl/koningsdag-drukte-was-zogenaamd-onverantwoord-maar-cijfers-tonen-8-dagen-later-geen-enkel-effect/ Het is een schande dat zoveel miljoenen worden weggesmeten aan vaccins en testen terwijl de gezondheidszorg al jaren ondermaats is en ziekenhuizen hebben moeten sluiten alsmede dat het bij onze defensie ontbreekt aan goed en deugdelijk materieel en halve uitrustingen. Daar is en blijft flink op bezuinigd terwijl miljarden in de bodemloze en niet effectieve putten verdwijnen.

  Geliked door 4 people

  • Knalkopje1 zegt:

   Julia, als blijkt dat er niets is gebeurd na Koningsdag is het zoveelste bewijs geleverd dat de buitenlucht veilig is en dat daar alle beperkingen moeten worden ingetrokken. Ik kan me nog herinneren hoe vorig jaar juni, na de BLM-demonstraite op de Dam, ook niets is gebeurd. Dezelfde Halsema die toen ook meedeed, laat demonstraties die haar niet bevallen door het ME-knuppelvee uiteen beuken! En toch worden de maatregelen, juist in de buitenlucht, op een draconische manier gehandhaafd. En dat stinkt naar fascisme! Het heeft niets met het virus te maken! Ik zag bijvoorbeeld op een video hoe heldhaftige politieagenten enkele kinderen kwamen wegjagen, die op een heuveltje aan het sleeën waren. Walgelijk! Dat konden ze trots aan hun vrouw en kinderen vertellen, hoe ze een gevaarlijke besmetting hadden verhinderd. het land was gered!

   Geliked door 1 persoon

 2. Wolverine zegt:

  Omdat zij geen medische eed hebben afgelegd!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Volgens mij o.a. Diederik Gommers toch echt wel.
   Nederlandse artseneed (2003)Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zalzorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten.Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen.Ik luister en zal hem goed inlichten. Ik zal geheim houden wat mij is toevertrouwd.Ik zal de geneeskundige kennis van mijzelf en anderen bevorderen. Ik erken de grenzen van mijn mogelijkheden.Ik zal mij open en toetsbaar opstellen, en ik ken mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving. Ik zal debeschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen. Ik maak geen misbruik van mijnmedische kennis, ook niet onder druk.Ik zal zo het beroep van arts in ere houden.Dat beloof ik.ofZo waarlijk helpe mij God∗almachtig

   Geliked door 1 persoon

   • Knalkopje1 zegt:

    Diederik Gommers is de ellendeling die ons pas geleden het ‘heuglijke’ nieuws meedeelde, dat in het najaar door een nieuwe golf de IC’s weer zullen volstromen. Hij si een lockdown-fetisjist!

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Duidelijk !

  Geliked door 1 persoon

 4. LUCIA zegt:

  Kostelijk maar ook om te kotsen..wel een waarheid als een… euh schaap!!!

  Geliked door 3 people

 5. LUCIA zegt:

  Tijd voor een inbraak op het outbreak(uitgebraakte mankement team) team..we zouden heel toepasselijk een houten paard daar neer kunnen zetten ..geschiedkundig beproefd!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Knalkopje1 zegt:

  In plaats van die belachelijke Engelse term ‘Outbreak Management Team’ (het kabinet streeft de uiteindelijke invoering van het Engels als voertaal in Nederland na, beetje bij beetje. samen met de universiteiten en bepaalde grote bedrijven) ken ik een betere en ook Nederlandstalige term: Orgaan Medische Tirannie!

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh slaap schaapjes slaap.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s