CITAAT Hafid Bouazza († 29-04-2021)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op CITAAT Hafid Bouazza († 29-04-2021)

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Naïeve hoveniers vind ik een betere benaming. Ze willen alles wat groeit een kans geven op hun akkers. Het zal echter niet lang meer duren dat ze in de gaten krijgen dat het om ongewenste woekerende exoten gaat die slechts een doel voor ogen hebben, het parasiteren op gewenste soorten. Om de eigen en gezonde soorten in stand te houden zullen de hoveniers deze ongewenste soort op termijn dan ook met wortel en tak uitroeien.

  Geliked door 2 people

  • Willem zegt:

   De invasieve soort met wortel en tak uitroeien? Ik hoop dat je gelijk hebt Johannes, maar jij noemt ze naief? Ik denk dat Hafid het bij het rechte eind heeft met gewillig en onderkruiperig, zie D66, de Pvda en Groenlinks.

   Like

 2. karton zegt:

  Gerrit Komrij ? Daar noem je me iets ! De Dichter des Vaderlands ! Hoe bedenkt iemand die waanzin ! Ik haal m’n broodjes bij de Bakker des Vaderlands : is toch onzin ? Er is zelfs een school in Winterswijk naar Komrij vernoemd terwijl de man zélf nauwelijks kon schrijven en de NL-taal amper beheerste. Gaaf land hoor……dit Nederland !

  Like

  • Harry . zegt:

   Maar wél een geweldig gedicht afgeleverd na de moordt op Pim Fortuyn !
   Dat is nauwelijks te verbeteren !
   Misschien was ie dyslectisch , maar dat is een aandoening , zelfs hoogbegaafden kunnen daar last van hebben .
   Ik had een HTS-er in dienst , die schreef na jaren nog “mitsuubiesie“ voor een Mitsubishi .
   Toegegeven , het is een rare afwijking .

   Like

 3. Ben zegt:

  De collaborateurs van NSB666, Gl en Pvda.

  Like

 4. Bas zegt:

  Ondertussen in Calgary Canada (mozzlim burgemeester)
  Pastoor wordt op de snelweg gearresteerd voor het open houden van zijn kerk, terwijl mosketen wél gewoon open mogen zijn voor de rammeldan….

  https://rairfoundation.com/breaking-video-canadas-war-on-christians-police-arrest-pastor-for-opening-church-mosques-operating/

  Canada’s Oorlog tegen Christenen – Pastoor door politie gearresteerd voor het openen van de kerk; Moskeeën zijn wel open

  Pastor Artur Pawlowski kreeg vorige maand internationale aandacht voor het verdrijven van ambtenaren uit zijn kerk in een virale video.

  Eerder deze maand riep de moslimburgemeester van Calgary Naheed Nenshi op tot het opvoeren van straffen voor “flagrante” maatregelen om het coronavirus te blokkeren. “Weet je, deze echte flagrante overtreders – Pastor Coates zat een maand in de gevangenis – dus wat moeten we doen om ervoor te zorgen dat we achter deze echte flagrante overtreders aan gaan?”, Vroeg hij.

  Ondertussen filmde een burger gisteren de buitenkant van het Calgary Islamic Centre, waar auto’s langs de straat stonden. De burgerjournalist vertelde RAIR Foundation USA dat hij de video had gemaakt omdat hij “wist dat zij [politieagenten] de lockdowns op sommige groepen niet afdwingen, terwijl ze andere vervolgen.”

  Een andere burger tweette een soortgelijke video. “Dit is wat er gebeurt als je de flagrante dubbele standaarden laat zien voor de handhaving van de Lockdowns”, zei hij. “We nemen christelijke predikanten gevangen terwijl imam’s vrij zijn om samen te komen voor #Ramadan,” vervolgde hij.

  Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen in Frankrijk, Esonne dept van Parijs

  Dit is de burgeroorlog. Departement Essonne, bij Parijs. Politiebureau wordt aangevallen met extreem zwaar vuurwerk door ongeveer 30 man.

  Like

 6. Bas zegt:

  Londen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s