De volgende coronawaanzin: “Social-Distance-Circles” voor de zomerse picknick in het park

(Vertaling: E.J. Bron)

Er lijkt geen einde te komen aan de coronawaanzin en dat is duidelijk zo gewild. Want de zomer komt eraan en de regeringen en de machthebbers zijn dringend van plan om de mensen hun drang naar vrijheid en natuur zo goed mogelijk te vergallen en te verbieden evenals de pandemie, vooral echter paniek en angst, kunstmatig in leven te houden.

“Social-Distance-Circles” in het park

Terwijl in Duitsland parkbezoekers, bijvoorbeeld in Hamburg, met mondkapjes op moeten joggen en door de politie bij waaghalzerige achtervolgingen op grond van “coronaovertredingen” bijna om het leven komen, wil men in Ierland de mensen tijdens de zomerse picknick disciplineren en op “coronalijn” brengen.

Bijvoorbeeld in de stad Brady ten zuiden van Dublin. Daar wordt op de groene stroken langs de zeekust een nieuw concept voor “Social Distancing” ingevoerd: in het vervolg markeren witte cirkels de plekken waar de burgers genadiglijk mogen picknicken en verblijven. Buiten de cirkel is dat dus duidelijk verboden.

Cirkels als “constante herinnering aan corona”

En het stadsbestuur geeft openlijk toe dat er ook een psychologisch aspect gepaard gaat met de cirkels: ze dienen als visuele herinnering aan het coronavirus en zijn alom aanwezige gevaar. Daarom dienen de mensen zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden, opdat de zomer “veilig” wordt…

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op De volgende coronawaanzin: “Social-Distance-Circles” voor de zomerse picknick in het park

 1. pepo Copyright zegt:

  Dit is nóg niets van wat er komen gaat.

  Hier een video van 2016.
  Alles klopt tot nu toe wat hij beweert dat er aan gaat komen.
  Als je nu niets doet is het afgelopen met de mensheid én de planeet.
  Een sterke aanrader.
  Engels én voor gevorderden van deze deep state agenda.

  https://m.beforeitsnews.com/alternative/2021/05/220-iq-former-abortionist-and-deepstate-megagenius-red-pills-the-world-for-4-hours-straight-in-2016-3749953.html

  Geliked door 1 persoon

 2. Svalbard zegt:

  Hiervoor is maar één woord: KRANKZINNIG!!!

  Like

 3. Hebk zegt:

  angstzaaien om de vaccinatie er maar door te kunnen drammen

  Like

 4. koosv8 zegt:

  De machthebbers vaccineren met lood, het liefst in het hoofd. Kan overal en altijd. Hebben we geen vaccinatie punten voor nodig. Weg met deze plaag! RATTEN ZIJN HET, EN NIETS ANDERS.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ koosv8 op 9-5-2021 om 16.47 u.
   Ik zou de machthebbers adviseren om zich te bekeren tot het hindoeïsme, zij plaatsen alsdan een duidelijk zichtbare róde stip op hun voorhoofd ; deze rode stip kan door de leden van een “vuurpeloton” worden gebruikt als een duidelijk richtpunt.
   (ik behaalde hiermee goede resultaten op diverse schietbanen !)

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Hebben wij het nog over een corona virus nou het lijkt meer op het krankzinnige virus het lijkt wel of de politiek en een groot deel van de domme onderdanige schaapjes flink is besmet maar helaas is hier tegen geen vaccin. De corona waanzin slaat totaal door en maakt toch wel dat door al die idioterie en massa hysterie de mensen psychisch een flink dauw hebben gekregen. Niet meer normaal wat er momenteel binnen de samenleving plaats vindt en het gaat elke dag een stapje verder. Nu heeft die smerige niet betrouwbare volksverrader Rutte er ook nog een schepje boven op gedaan https://www.ninefornews.nl/demagoog-rutte-wil-vaart-achter-coronapas-hoe-europa-verwordt-tot-monster-dat-eigen-kinderen-opeet/ Wat een rat moet men zijn om eigen volk zo te verraden en te dwingen tot vaccineren omdat veel mensen verlangen naar een vakantie en dan maar te besluiten om toch een vaccinatie te nemen. Wat laten wij een verwerpelijke samenleving achter voor onze kinderen door lafheid en onderdanigheid van een groot deel van de bevolking. Het is diep treurig in wat voor een wereld wij verzeild zijn geraakt. Gevaccineerd of niet al deze desastreuze maatregelen worden niet meer terug gedraaid en is het onderdeel van het nieuwe normaal. Even een maandje vrijheid voor een vakantie en vanaf september wordt het volk door de gewetenloze misdadigers tegen de menselijkheid en de geldgeile elitaire machtswellustelingen Gates, Bilderberg clan, de EU rotte appels, Rutte, De Jonge en de rest van de kliek binnen het OMT die veelal belangenverstrengelingen hebben en flink hun zakken vullen weer aan huis gekluisterd met of zonder dat walgelijke corona ausweis. We hebben ons overgeleverd aan dit soort schaamteloze en gewetenloze ratten en zij zullen alles gebruiken om meer en meer macht naar zich toe te trekken en verder onze menselijke integriteit aantasten. .

  Geliked door 1 persoon

 6. Knalkopje1 zegt:

  We hebben die cirkels vorig jaar tijdens de mooie lente en zomer ook in Nederland gezien, toen de massamedia moord en brand schreeuwden over de grote drukte op standen en parken. Maar zie eens hoe fascistisch de Canadese deelstaat Ontario is geworden: https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/ontario-canada-de-strengste-maatregelen-politie-mag-iedereen-aanhouden-buren-verraden-is-maatschappelijke-verantwoordelijkheid/
  1. Je MOET binnenhuis blijven. Als je op straat loopt mag de politie je aanhouden en ondervragen. De buitenlucht is toch ZO besmettelijk! Hoe staat het met besmettingen binnenshuis, jullie fascistische covidioten? De politie mag ook personen in voertuigen aanhouden en verhoren.
  2. Je buren naaien als ze de draconische voorschriften overtreden is je plicht. Bijvoorbeeld als ze een feestje vieren moet je ze verraden. Je moet dat doen om levens te redden.
  I3. Inspecteurs houden mensen nauwkeurig in de gaten als je toch naar je werk moet. Daar moet je je stipt aan de regels houden.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Ze willen ons gedresseerd hebben gelijk een circuspaard. Doet hij zijn best niet dan krijgt hij (of wij) de zweep. Waarom blijven velen zich zo passief gedragen. Beseffen ze wel goed dat na de laatste maatregel wij in een Hel moeten leven waar wij in feite NOOIT meer uit kunnen komen ?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   Is het wél toegestaan om héél snel te wisselen van de ene ring naar een andere ?
   Of om een soort “haasje over” te spelen maar dan met ringen ?
   Of misschien het spel : “ring verlaten nú mag je blaten” ?
   Moet ik van te voren een “ring boeken” ?
   Zijn er ringen speciaal voor mevrouwen en meneren , voor zwarten en blanken ?
   Ik wil absoluut NIET in een ring met moslims of BLM’ers ! Kan ik die eis stellen ? En bij wie ?
   Geef mij dán maar Johnny Cash met z’n “Ring of fire”

   Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Hugo de Jonge gelooft niet in technische oplossingen zoals goede luchtbehandeling

  [https://youtu.be/dezKtj6NhNI]

  Wat een stuitende zwetser

  Like

 9. Julia zegt:

  Deze ellende en gaat nog jaren voortduren. Alleen al het feit dat de EU zo massaal vaccins hebben ingekocht waar zij jaren mee vooruit kunnen zegt al meer dan genoeg https://www.telegraaf.nl/nieuws/2041142158/megadeal-pfizer-vaccins-hier-kunnen-we-jaren-mee-vooruit. Dus tot zeer zeker 2025 totdat de agenda NWO is uitgerold zal de bevolking worden onderdrukt en meer en meer de menselijke integriteit verliezen. Die algehele pandemie is een hoax alleen al om het volk rustig te houden, het gedrag te veranderen en een samenleving vol controle en dictatuur te vervolmaken. Het meest smerige politieke schaakspel ooit.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Canada

  Als een SWAT-team pastor Artur Pawlowski over een snelweg sleept om hem te arresteren voor het houden van een kerkdienst … weet je dat dit niet over een virus gaat.

  Maar, de moskeet mag daar wél open blijven…….

  Like

 11. Knalkopje1 zegt:

  Hier kun je zien welke funeste invloed de leugens, overdrijvingen en bangmakerij door de massamedia op het publiek hebben:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/peiling-bange-nederlanders-willen-geen-verdere-versoepelingen-pas-op-de-plaats/
  Dit wordt natuurlijk ook door de leugenpers afgedrukt.

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/de-echte-redenen-voor-lockdown/

  De Echte Redenen voor Lockdown

  Vernietig kleine en middelgrote onafhankelijke bedrijven om de macht van de grote bedrijven te versterken, het privébezit te vergroten en uiteindelijk de kloof tussen arm en rijk te verbreden.

  Verschuiving van het detailhandelslandschap naar online om het monopolie van grote online detailhandelaren (zoals Amazon) te vergroten en tegelijkertijd onafhankelijke detailhandelszaken te vernietigen. Het ‘gemak’ van online winkelen vanuit het comfort van thuis betekent dat mensen minder aandacht zullen schenken aan (of bezwaar zullen maken tegen) de sluiting van lokale winkels of diensten, schrijft thetruthseeker.co.uk.
  Etc Etc Etc

  Like

 13. Bas zegt:

  Chinees biowapen!

  https://amp.news.com.au/world/coronavirus/leaked-chinese-document-reveals-a-sinister-plan-to-unleash-coronaviruses/news-story/53674e8108ad5a655e07e990daa85465?__twitter_impression=true

  Uitgelekt Chinees document onthult een sinister plan om coronavirussen ‘los te laten’

  Een document geschreven door Chinese wetenschappers en Chinese volksgezondheidsfunctionarissen in 2015 besprak de bewapening van het SARS-coronavirus, onthult de Weekend Australian.
  Met de titel The Unnatural Origin of SARS and New Species of Man-Made Viruses as Genetic Bioweapons, voorspelde de krant dat de Derde Wereldoorlog met biologische wapens zou worden uitgevochten.

  Het werd vijf jaar voor het begin van de COVID-19-pandemie uitgebracht en beschrijft SARS-coronavirussen als een ‘nieuw tijdperk van genetische wapens’ dat ‘kunstmatig kan worden gemanipuleerd tot een opkomend menselijk ziektevirus, en vervolgens kan worden bewapend en ontketend op een manier die nog nooit eerder is gezien’. .

  Peter Jennings, de uitvoerend directeur van het Australian Strategic Policy Institute (ASPI), vertelde news.com.au dat het document zo dicht mogelijk bij een ‘rokend pistool’ lijkt.

  “Ik denk dat dit belangrijk is omdat het duidelijk laat zien dat Chinese wetenschappers dachten aan militaire toepassing voor verschillende stammen van het coronavirus en nadachten over hoe het zou kunnen worden ingezet”, aldus de heer Jennings.

  “Het begint de mogelijkheid te versterken dat het hier gaat om het per ongeluk vrijkomen van een ziekteverwekker voor militair gebruik”, voegde de heer Jennings eraan toe.

  Hij zei ook dat het document kan verklaren waarom China zo terughoudend is geweest voor extern onderzoek naar de oorsprong van COVID-19.

  “Als dit een geval was van transmissie vanaf een natte markt, zou het in het belang van China zijn om samen te werken … we hebben het tegenovergestelde gehad.”

  Like

 14. Henk der Niederlánder zegt:

  Tja @ Bas.
  bedenk even wanneer het coronavirus vrij kwam ten overstaande van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
  Bedenk dan eens dat het virus vrij kwam dat er nu een financiele crisis aan gaat komen.
  Bedenk dan ook nog eens dat het virus vrij kwam dat het Build Back Better gebeuren opgestart werd en een paar dingen vallen zo in elkaar

  Like

 15. Bas zegt:

  Graaien maar…
  https://www.ftm.nl/artikelen/pfizer-sluist-miljardenwinst-weg-via-nederland?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=PfizerBelasting

  Pfizer sluist miljardenwinst weg via Nederland

  Pfizer verdient miljarden aan coronavaccins die overheden inkopen. De vaccins zijn mede ontwikkeld dankzij research van universiteiten en worden betaald met belastinggeld. Maar Pfizer betaalt liefst zo min mogelijk belasting. Via Nederland weet het bedrijf aan de greep van belastingdiensten te ontkomen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas op 11-5-2021 om 11.10 u. Als Pfizer de miljardenwinst niet laat verdwijnen dan doet Quag het wel ; zij schenkt dat geld zonder blikken of blozen aan de club waarvan haar echtgenoot voorzitter is , Hamas, die er vervolgens raketten voor koopt die op Israël worden afgeschoten.

   Like

 16. Pingback: Taferelen als uit een andere wereld: Britse voetbalfans juichen in kooien vanwege corona | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s