EU(SSR) . . .

(Jean Monnet)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op EU(SSR) . . .

 1. Jean zegt:

  Eén land “”ZWITSERLAND”” dat zijn verstand gebruikt w.w.z. “verstand heeft” want het respecteert de wil van het eigen volk.

  Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA zegt:

  Zo, in 1952, deze quote en o wee, als je zegt dat er meerdere zaken zijn, die er op wijzen dat er hier sprake is van een samenzwering, dan ben jij als kritisch denker en logica hanterend, een complot-gekkie omdat dombo Nederland het niet ziet.
  Tja hoeveel van die dombo’s hebben hun hersens niet om zeep geholpen met allerlei drugs of alcohol…onder het motto… liever verdoven dan inzicht toch… kijk maar naar de NPO luizen w.o Filemon, bekend van overmatig experimenteel drugsgebruik van de serie; spuiten en slikken en dat presenteert nu een serie genaamd complotten, die gozer is zo dom als een deur met dien verstande dat een deur nog 2 posities kent open en dicht.

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Is dit wat Jean Monnet in 1952 wérkelijk uitsprak ? Als ‘t klopt , dan was Monnet een “waardig” opvolger van Adolf H. te D. Het enige verschil is de methode waarop zij macht wilden veroveren, de één , Adolf. gebruikte fysiek geweld terwijl Jean M. leugens en bedrog gebruikte. Het uiteindelijke gevolg zal zijn zoals het Adolf H. verging : het hele zootje dood en Europa in puin ! Één gevolg van Monnet’s methode is al duidelijk zichtbaar : de EUSSR ligt in puin , het tweede gevolg komt ongetwijfeld óók : de dood van de veroorzakers van alle ellende in de EUSSR. Ik kan niet wachten !!!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Monnet kwam decennia geleden met een gevaarlijk politiek idee. Inderdaad, en het ging stapje voor stapje. Van Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal naar de EEG, en vandaar naar de E.U. die als laatste schakel ons naar de totale dictatuur aan het leiden is. Het is typerend dat Monnet met een zienswijze kwam die vandaag de dag actueel geworden is. Net als of hij de toenmalige politici geinspireerd heeft.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De E.E.G. en de E.U. komen rechtstreeks uit de nazi agenda.

  Geliked door 2 people

 6. Terpstra zegt:

  Als je een verhaal verteld moet je alles zeggen. Officieee; zijn Noorwegen en Zwitserland geen deel van de EU, maar in werkelijkheid doen ze gewoon mee. Hiermee zorgen ze dat er wel over hun wordt beslist, maar niet door hun. Over intelligent gesproken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s