Hotspot op Lampedusa alweer vol: Meer dan 500 illegalen binnen enkele uren aan land gekomen

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nog maar enkele dagen geleden was de hotspot op Lampedusa bijna helemaal leeg. 723 illegale migranten werden over hotels, een luxe ressort en een cruiseschip verdeeld respectievelijk ingekwartierd. Je kon al vermoeden dat de instelling voor eerste opname in een mum van tijd weer vol zou zijn.

[…] Aan land brengen in Sicilië gaat door: meer dan 500 migranten komen in Lampedusa aan land. Op Lampedusa zijn 415 migranten in twee verschillende boten op Lampedusa geland. De eerste 20 meter lange boot met 325 mensen aan boord werd acht mijl voor de kust van Lampedusa onderschept.

De tweede boot, die vijf mijl voor de kust werd onderschept, werd door een patrouilleboot van de Guardia di Finanza naar de pier van Favaloro geëscorteerd. Aan boord bevonden zich 90 migranten van verschillende nationaliteit, 83 mannen, 6 vrouwen en een klein meisje. De beide groepen werden naar de hotspot gebracht, die leeg was.

Om 08.45 uur escorteerde een patrouilleboot van de Giardia di Finanza nog eens 16 migranten met de Tunesische nationaliteit; allemaal mannen, op een houten boot van ongeveer zes meter lang met een buitenboordmotor. Zodoende is het aantal migranten, dat in de afgelopen uren op vier boten in Lampedusa aankwam, tot 529 gestegen. Ze werden allemaal naar de hotspot van het eiland gebracht. […]

(Bron: ilsicilia.it)

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hotspot op Lampedusa alweer vol: Meer dan 500 illegalen binnen enkele uren aan land gekomen

 1. Yvonne zegt:

  Nou daar zullen ze op lampedusa blij mee zijn, Tunesiërs hebben sowieso niets in Europa te zoeken
  Wij mogen eerdaags niet meer vrij reizen want het vaccinatie paspoort moet en zal er komen we hebben een gewoon paspoort dus reizen wordt tzt voor ons Europeanen onmogelijk gemaakt als je zgn zonder dwang dat paspoort niet hebt
  Ik woon in een Europees land en mag niet meer reizen, deze mensen komen met honderden Europa in en wij mogen er niet uit,belachelijk

  Geliked door 4 people

 2. Jean zegt:

  En zo gaat de totale vernietiging van Europa én Europeanen in een rot vaart bereikt worden en de linkse ratten vreten rustig verder tot de bom ontploft.

  Geliked door 2 people

 3. Marijke zegt:

  En dan over een paar jaar weer zeuren dat ze last hebben van hun “slavernijverleden”. We zijn vol! Veel te vol!

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Ik mag toch hopen dat die binnen dobberende profiteurs zijn getest en gevaccineerd en in het bezit zijn van het corona ausweis. Ook kunnen zij heel veel besmettingen zoals o.a. tbc met zich mee importeren maar daar haalt men blijkbaar de schouders voor op als ze maar geen corona hebben toch. Er kan nog veel meer bij vooral om de druk op de gezondheidszorg op te voeren.

  Like

  • Franco zegt:

   Nee, nee, nee, drie maal nee! Ze zijn niet getest, niet gevaccineerd en zijn niet in het bezit van het corona Ausweis! Gisteren kwamen niet 1000 (zoals ik eerder al schreef) maar 1400 aan! De coronatest straten konden het niet aan.Waarschijnlijk stomen ze meteen door naar het vasteland. TBC en HIV hebben ze bijna altijd.

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  Het is net D-day,alleen toen kwamen ze ons bevrijden,nu komen ze ons afslachten.

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  Ondertussen

  Geliked door 1 persoon

 7. Franco zegt:

  Is niet waar! Vanochtend zijn binnen een paar uur 1.000!!! Afrikaanse illegalen gearriveerd in Lampedusa. En de dag is nog niet helemaal voorbij. Er gaan er nog veeeeel meer volgen. Het weer is uitstekend voor een boottripje vanuit Noord-Afrika..

  Geliked door 1 persoon

 8. Marc zegt:

  Nog steeds geen inter-nationalistische acties!

  Like

 9. karton zegt:

  t Is toch GVD te gek voor woorden !!!!
  Wij worden gegijzeld door dat gore Haagse zootje terwijl dat overwegend zwarte schorem vrijelijk naar binnen reist en zich verspreidt door de EUSSR, ongehinderd en ongecontroleerd.
  Ik vraag me wel eens af : “Ben IK nou gek of deugt erf iets niet in de “leiding” van de EUSSR” ?
  Ik kan niet anders concluderen als dat er iets totaal verkeerd zit in de hoofden van de “leiding”, dat EUSSR doet niks anders als ongelooflijk stom ouwehoeren met elkaar, zuipen én vreten op ónze kosten, terwijl velen van ons zijn aangewezen op Voedselbanken en/of de Schuld-hulp-verlening ; één en ander overziend zou het tóch wel eens kunnen zijn dat WIJ een beetje gek zijn door NIET in te grijpen en de “leiding” alle gelegenheid bieden om te blijven leven zoals ze steeds hebben geleefd : op véél te grote voet op ónze kosten.
  We zouden dat gajes de zee in moeten jagen maar dan zónder zwemvesten !!!!
  GVD, wat ben IK kwaad !!!!!!!!

  Like

 10. Wiel Pijls zegt:

  Direct retour. Is de korste weg en pijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s