FOTO(SHOPPER) . . .

Door:
J.G.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTO(SHOPPER) . . .

 1. abouneenee zegt:

  Een mondkapje op, terwijl meneer in de buitenlucht poseert voor een cameramomentje. In de buitenlucht doet meneer geen mondkapje op, zoals ik de afgelopen week met eigen ogen heb kunnen aanschouwen. Niet dat ik een voorstander ben van het nutteloze mondkapje, maar Rutte maakt er zo wel een mediaspektakel van…

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Het bekende armpje

  Geliked door 2 people

 3. LUCIA zegt:

  Gewoon ontmantelen die AI, batterijen eruit en slopen…en alle andere AI’s

  Geliked door 2 people

 4. Dr. Heinz zegt:

  Rutte als politie agent, geeft een stopteken?

  Rutte geeft aan: zo groot is mijn hond?

  Rutte als,: ubersturmfuhrer van de Wehrmacht?

  Rutte als Julius Caesar?

  Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  Toen ik het interview van gisteren op Nieuwsuur zag, was ik ontzet. Deze man spreekt als een computer die gevoed is met tekstmodules.

  Like

 6. Jan zegt:

  Wat is het toch een vieze voddenbaal. Alles even groezelig, net als zijn gedachten

  Like

 7. Bas zegt:

  Machiavellisme (politiek) is de politieke theorie die stelt dat alles is toegestaan voor het verwerven of behouden van macht, onafhankelijk van recht en moraal.

  Machiavellisme (psychologie), een persoonlijkheidstrek die zich kenmerkt door de bereidheid om manipulatie en misleiding te gebruiken voor eigenbelang.

  Like

 8. Knalkopje1 zegt:

  Een arts in Nieuw Zeeland over afstand houden (social distancing). Daar gold een afstand van 2 meter. Deze arts noemt de nadelen ervan en stelt rond 8 minuten in de video dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor afstand houden. Ze stelt ook dat haar land, Nieuw Zeeland, overdreven heeft gereageerd. Dat hebben zowat alle landen ter wereld gedaan, met fascistische paniekmaatregelen en draconische handhaving.
  Zie hier het dystopische verhaal ‘What if social distancing became law’.

  Like

 9. Bas zegt:

  Top psycholoog, hij leent zich niet om te liegen!

  Like

  • droevige mof zegt:

   Zeer verwerpelijk. Witte man praat woman of color tegen omdat hij de klimaatdoelen van het Corona-beleid wil ontkennen. Drie dodelijke zonden in 2 minuten en 20 seconden.

   Like

 10. BigLJohn zegt:

  Rutte ziet Klaus Swab aankomen en brengt de Hitler-groet. Tegenwoordig de Klaus Swab-groet geheten. Vanachter zijn mondkapje roept hij; Klaus Swab sieg heil, sieg heil, sieg heil. Nazi’s of Communisten, veel verschil is er niet. Klaus Swab is de zoon van een SS-officier. Alleen Klaus Swab doet het anders dan Hitler. Hitler was er een van de directe agressie via zijn legers, maar omdat Klaus Swab dat niet voor elkaar kan krijgen nodigt hij regeringsleiders vanuit de wereld uit die hij sympathiek probeert te maken voor zijn ideeen, die hij vervolgens huiswaarts stuurt met de Build Back Better opdracht. Vele regeringsleiders zijn al langs geweest, getuige de Corona-rotzooi wereldwijd. De Corona leugen word als kruiwagen gebruikt om wereldwijd Build Back Better in te voeren.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Smerige psychopaat,bilderberg rat van het smerigste rioolwater.Nederland en de nederlanders slopen en meewerken aan een genocide op zijn eigen bevolking met de corona vaccinazi,s.

  Like

 12. Jan zegt:

  Geheel van toepassing op Rutte en clown De Jonge

  Dunning-krugereffect
  Naar navigatie springenNaar zoeken springen
  Het dunning-krugereffect is een psychologisch verschijnsel. Het treedt op bij incompetente mensen die juist door hun incompetentie het metacognitieve vermogen ontberen om in te zien dat hun keuzes en conclusies soms verkeerd zijn.[1] Het verschijnsel is vernoemd naar David Dunning en Justin Kruger die het niet bedachten maar er wel onderzoek naar deden en erover publiceerden.

  Incompetente mensen overschatten nogal eens hun eigen kunnen en daardoor wanen ze zich bovengemiddeld competent. Mensen die werkelijk bovengemiddeld competent zijn, hebben daarentegen de neiging hun eigen kunnen te onderschatten. Minder competente mensen slaan zodoende hun eigen capaciteiten hoger aan dan zij die veel competenter zijn. Dat kan een verklaring zijn voor het gebrek aan intellectueel zelfvertrouwen waar sommige competente mensen mee kampen: zij gaan ervan uit dat anderen net zo capabel zijn als zijzelf. Incompetente mensen vergissen zich dus doordat ze zichzelf te hoog inschatten, terwijl competente mensen zich vergissen doordat ze anderen te hoog inschatten.[1]

  Het verschijnsel is waargenomen door tal van filosofen, onder wie de Brit Bertrand Russell, die al in 1933 over de fundamentele oorzaak van de problemen in de wereld opmerkte: “In de wereld van vandaag lopen de domkoppen over van zelfverzekerdheid, terwijl de slimmeriken een en al twijfel zijn”.[2][3] Dunning en Kruger refereerden zelf echter aan een andere uitspraak van Russell uit 1951: “Een van de pijnlijke dingen van onze tijd is dat zelfverzekerde mensen dom zijn, terwijl mensen met verbeeldingskracht en inzicht juist zoveel twijfel en besluiteloosheid kennen.”[4]
  ….
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dunning-krugereffect

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Men zegt wel ”In het land van belofte sterft men van armoede”, beloof niet waarvan je van tevoren al weet dat je het niet kunt waarmaken, want dat valt onder liegen en bedriegen……en politiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s