Het gaat monter verder: Bestorming door illegalen van Italië – alleen al dit weekend 1200 migranten

(Vertaling: E.J. Bron)

Aan het immigratiefront in de Middellandse Zee gaat de illegale migratie ongebroken verder. In het warmere jaargetijde breken nu blijkbaar – zoals elk jaar – alle dammen. In Italië is het aantal aangekomen bootvluchtelingen sterk toegenomen. Alleen al op het kleine eiland Lampedusa gingen meer dan 1000 mensen aan land. Nog maar een week geleden bereikten enkele honderden vluchtelingen Sicilië.

Alleen al op de eerste twee boten, die voor de kust van Lampedusa werden waargenomen, bevonden zich meer dan 400 mensen. Daarna volgden er nog eens vijf boten met migranten aan boord, meldden de Italiaanse staatszender RAI en het dagblad “La Repubblica”. In totaal zijn er alleen al afgelopen zondag meer dan 1400 migranten op het kleine Middellandse Zee-eiland geland.

De kracht van de Afrikaanse massamigratie naar Europa blijf tongebroken en neemt blijkbaar met stijgende temperaturen toe. Alleen al in dit jaar zijn het al ongeveer 11.000 migranten – in dezelfde periode vorig jaar waren dat er “maar” 4000 en in het jaar daarvoor  maar iets meer dan 800, die het Italiaanse eiland als invalspoort naar de EU gebruiken. Zoals “Die Welt” bericht, is de zeeweg over de Middellandse Zee nog steeds een van de belangrijkste routes op de weg naar Europa. Volgens een telling van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) zijn er sinds begin 2015 bijna 530.000 mensen via deze route naar Italië gekomen, waaronder ongeveer 6000 sinds het begin van dit jaar. De migranten zijn overwegend afkomstig uit islamitische landen zoals Tunesië, Bangladesh, Guinee, Egypte of Soedan.

Na de aankomsten van vandaag nam de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van de rechts-conservatieve LEGA, Matteo Salvini, het woord. Hij eiste een onmiddellijke ontmoeting met minister-president Mario Draghi om de discussie over de immigratiekwestie weer op te pakken.

Duitse mainstream media vergeten uiteraard niet te vermelden dat de voormalige Italiaanse minister van binnenlandse Zaken Matte Salvini zich voor de rechtbank moet verantwoorden. Omdat hij in de zomer van 2019 het Italiaanse kustwachtschip “Geregoretti”, met 116 zogenaamde “vluchtelingen” aan boord, dagenlang geen toestemming had gegeven een haven binnen te varen, wordt hij krankzinnig genoeg beschuldigd van ambtsmisbruik en vrijheidsberoving.

Momenteel zitten de zelfbenoemde zeenood redder van de NGO “Sea Watch” vast. De NGO beschuldigt de Italiaanse autoriteiten ervan dat hun schip met een smoesje op Sicilië werd vastgezet. De Sea-Watch 4” was maandag met meer dan 450 migranten aan boord in het westen van Sicilië aangekomen. Tijdens een controle van de “Sea-Watch 4” zouden er te veel reddingsvesten aan boord zijn gevonden. Ook het afwateringssysteem van het schip zou niet bedoeld zijn voor zo´n groot aantal geredde mensen, deelden de autoriteiten mee. Schepen van de zogenaamde “hulporganisaties” worden steeds opnieuw door d eItaliaanse autoriteiten uit de roulatie gehaald.

Begin maart diende het Openbaar Ministerie van de Siciliaanse havenstad Trapani een aanklacht tegen 21 “zeenood redders” in. Het onderzoek tegen leden van de Berlijnse NGO “Jugend Rettet” evenals tegen “Save the Children” en “Artsen zonder Grenzen” zou volgens berichten van het dagblad “La Repubblica” na vier jaar zijn afgerond. In het geval van een veroordeling dreigen de “redders” maximumstraffen van tot twintig jaar gevangenis. Het Openbaar Ministerie beschuldigt de “zeenood redders” ervan o.a. d.m.v. lichtsignalen contact te hebben onderhouden met mensensmokkelaars en reddingsvesten aan hen gegeven te hebben. Tien van de in Italië in staat van beschuldiging gestelde personen zijn bemanningsleden van het reddingsschip “Iuventa” van “Jugend Rettet”, dat in 2017 door de Italiaanse autoriteiten in beslag werd genomen. Het schip had maandenlang duizenden migranten, vooral voor de kust van Libië, opgepikt en aan schepen van de beide andere hulporganisaties overgedragen, die hun vracht daarna naar de EU, concreet naar Italië, brachten.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het gaat monter verder: Bestorming door illegalen van Italië – alleen al dit weekend 1200 migranten

 1. Cathja zegt:

  De verwoesting van Europa is in volle gang. En wat kunnen wij hiertegen doen? Er wordt op geen enkele manier naar het volk geluisterd. Daarom zal Europa ten onder gaan. Deze massale toestroom van illegalen is niet meer te stuiten, en dat is ook de bedoeling van de VN en samenwerkende organisaties.

  Arme toekomstige generaties….

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Ik verwacht dat Pinokkio Rutte zeer binnenkort zal bekendmaken dat de EUSSR , in al z’n “wijsheid” heeft besloten om een brug aan te leggen tussen noord-Afrika en de EUSSR, zodat het gekleurde en gespikkelde gespuis géén natte voetjes meer krijgt tijdens de tocht van Tunesië , Marokko of Algerije naar de EUSSR.
  Lek schieten die zooi !!! (ik bedoel de bootjes !)

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Het gebeurd omdat het gewild is. Het cultureel en economisch weefsel in Europa moet stuk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Dodelijk voor Europa én Europeanen en dat wordt mogelijk gemaakt door die EU bende.
  Dadelijk grenzen sluiten en die boten doen keren op zee zodat ze niet op Europees grondgebied kunnen voeteerden.

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  7 maanden avondklok.
  Van Milaan naar Genua alleen met de Green Pass.
  Kleine jongens die weigeren een masker naar een gesticht te brengen.
  Bar omringd door 150 politieagenten met gepantserde voertuigen en in beslag genomen. Tegelijkertijd worden alleen al tweeduizend Afrikaanse illegale immigranten op Lampedusa gedumpt. Wat een rotzooi!

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Conegliano Veneto, afrekening tussen groepen niet-EU-burgers. We exporteren afgestudeerden, we importeren uitschot

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Maar mensen toch,het zijn allemaal artsen en chirurgen die komen ons opereren zonder te verdoven.

  Geliked door 2 people

 9. delamontagne bernard zegt:

  Vandaag, Maandag 10 Mei waren ’t er weer “enkelen” meer./……………2100 in één dag.

  Als je dan bedenkt dat die arme, berooide vluchtende drenkelingen op Lampadusa dichter bij huis ( Tunesië ! _) zitten, dan denk ik als eenvoudige AoW-er:”dan is ’t toch simpel ze zo weer thuis af te zetten, inplaats de langere toch naar Italië”.
  Ik vind ze trouwens niet zo vluchtelingug uitzien,maar dat zal wel weer als recistiesch worden bestempeld.
  Op naar de vleespotten in Noord_Europa………….

  Geliked door 3 people

 10. Bas zegt:

  Spanje

  Degenen die “vluchten voor honger en oorlog”.

  Je hoeft maar te kijken naar het uiterlijk van de illegale immigranten die vanuit Algerije in Almería aankomen en het progressieve argument valt door zijn eigen gewicht.
  Meer dan 400 in twee dagen op in totaal 36 boten. Landelijk, meer dan 600.

  In iets meer dan 48 uur waren er aankomsten op de Canarische Eilanden, Alicante, Murcia, Granada en Almería.
  Het totale aantal is meer dan 600 en bijna 50 schepen.

  De nationaliteiten zijn divers: Algerijnen, Marokkanen, Libiërs, Syriërs, Egyptenaren, Tunesiërs.

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen in Nederland….
  In Afrika zijn te veel tandartsen en artsen, daar is niet veel meer te doen, dus komen ze deze kant op
  Adviescommissie: zorg heeft asielzoekers nodig voor vervullen vacatures

  https://amp.nos.nl/artikel/2380236-adviescommissie-zorg-heeft-asielzoekers-nodig-voor-vervullen-vacatures.html?__twitter_impression=true

  Adviescommissie: zorg heeft asielzoekers nodig voor vervullen vacatures

  Asielzoekers en erkende vluchtelingen met een zorgopleiding kunnen helpen het personeelstekort in de zorg terug te dringen. Voorwaarde is wel dat zij beter worden begeleid naar de arbeidsmarkt. Dat staat in een rapport van de Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken (ACVZ).

  Op dit moment is er een tekort van meer dan 56.000 mensen in de zorgsector. In 2030 groeit dat naar meer dan 100.000.

  Volgens de commissie kunnen asielzoekers en vluchtelingen die al erkend zijn goed bijspringen. Er zijn niet alleen artsen, verpleegkundigen en tandartsen nodig, maar ook tolken en zorgconsulenten, die nieuwkomers wegwijs kunnen maken in het Nederlandse zorgstelsel.

  Like

 12. Bas zegt:

  Barcelona

  Reactie
  Eigenlijk is dit een heel akelig filmpje, te zien hoe een klein jochie al zo verdorven is dat hij dieren mishandeld en gebruikt om mensen aan te vallen. Ouders dienen hierop aangesproken te worden. Hoe je dieren en mensen behandeld is een toetssteen voor #beschaving. #opvoeding

  En hij gooit ze naar een blonde dame. Just saying..

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Het is gewoon een vijandige aanval om onze landen te bezetten en de ruiven leeg te vreten.
  Alleen de hufters die ons zogenaamd besturen zijn ziende blind of spelen het spel mee om onze welvaart en samenleving te vernietigen…………………………….En het schapenvolk slaapt verder tot ze hun geliefden en kinderen verkracht en met afgesneden kelen terug vinden !!!!!

  Like

 14. Bas zegt:

  Gezellig zo’n zondag op Lampedusa …

  Like

 15. Bas zegt:

  Ondertussen in Syrië
  https://www.ad.nl/buitenland/syrie-verdient-miljarden-aan-drugshandel-drugshandel-bloeit-als-nooit-tevoren~aa872755/

  Syrië verdient miljarden aan drugshandel: ‘Drugshan­del bloeit als nooit tevoren’

  Syrië en Libanon zijn hard op weg om narcostaten te worden. Beide landen verdienen miljarden met de handel in hasj en amfetamine (Captagon), vooral bestemd voor de Arabische markt. ,,De handel bloeit als nooit tevoren’’, aldus onderzoekers.

  Like

 16. Julia zegt:

  De zorg hoeft zich geen zorgen meer te maken er zitten veel artsen, tandartsen, verpleegkundige aan boord en die zijn toch hard nodig. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/kabinetsadviescommissie-wil-personeelstekorten-oplossen-met-asielzoekers-de-zorg-kan-hen-goed-gebruiken/ Kijk hoe links politiek correct die invasie wordt goed gepraat en er komt nog veel meer. Straks niet alleen meer aan de Islam overgeleverd in het dagelijks leven maar zelfs op je ziekenhuisbed.

  Like

 17. Franco zegt:

  Zondag ruim 2000 Afrikanen (reeds eerder gemeld)!! En niet de 500 waar vooraf sprake van was! Vandaag schrijven de Italiaanse media dat 70.000!!! Afrikanen op de stranden van Libie klaar zijn voor de oversteek!!! Vol met ziektes (schurft, open TBC, HIV, Covid) en vooral enorme haat tegen alle niet-moslims! Waarschijnlijk wil het gros niet in Italie blijven maar doorstomen naar Zweden, GB, Duitsland en le Pays-Bas! Gezellige zomer gaat het worden………
  (“Bomba clandestini sull’Italia: in 70mila pronti a partire”) uit Il Giornale van 11/5/2021.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s