De oorzaken van het huidige geweld

(Door: Likoed Nederland)

De media onderbelichten de Arabische agressie

Momenteel wordt er veel bericht over het nieuwe geweld. Daarbij ontbreekt echter veel context. Met name de oorzaken blijven onderbelicht. De belangrijkste zijn:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De oorzaken van het huidige geweld

 1. Marc zegt:

  Dat filmpje van die rare kwast van Hamas, de dingen die hij zegt zijn volstrekt analoog aan de speech die Hitler in 1939 hield

  Rare kwast Hamas: ‘De joden hebben corruptie verspreid en arrogant gehandeld, en hun moment om de rekening te betalen is gekomen’
  Rare kwast Hitler: ‘Als het internationale financiële jodendom binnen en buiten Europa erin zou slagen de naties opnieuw in een wereldoorlog te storten, zal het resultaat niet de bolsjewisering van de aarde zijn en daarmee de overwinning van het jodendom, maar de vernietiging. van het Joodse ras in Europa.’

  Verder zegt rare kwast Hamas: ‘De grootste tegenstanders van de ware gelovigen (moslims dus) zijn de joden en de polytheïsten.’
  Dan moet je wel weten dat moslims christenen beschouwen als polytheïsten, omdat volgens de islam christenen Jezus vereren als zou hij God zijn. Dus met polytheïsten bedoeld hij dus christenen, maar in de verte toch ook de Hindoes, die inderdaad polytheïsten zijn.

  Rare kwast Hamas is dus een lul de behanger.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik weet dus niet of de Nederlandse regering de uitzettingen van deze “palestijnen” al veroordeeld heeft, maar zo ja dan zou het zaak zijn om Nederlanders die hun huur niet op tijd betaalden niet uit hun huis te mogen zetten.
  Hmmmm. Maar ja dit is hypocriet Nederland nietwaar.
  Denk daar maar eens over na Want in Nederland wordt je al binnen het jaar je huis uit gemieterd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Dan is er nog de criminele rol van de EU en de Bidenmaffia (beide volgepakt met antisemieten en totale nullen en nitwits*) die direct na aftreden van Trump geld doneerden aan de PA (en miljarden aan Iran) en zo het startsein gaven om aanvallen op Joden te hervatten, aanhoudend een Palestijnse staat promoten en de antisemiet Abbas door dik en dun steunen.
  (*denk aan het daverend applaus dat Abbas in het Europese Parlement kreeg
  https://brabosh.com/2016/07/09/pqpct-d51-2/)

  Ook niet vrij te pleiten zijn dieverse senatoren zoals Elizabeth Warren die Joods eigendom als bezetting bekritiseert (buurt Shaykh Jarrah) wat laat zien dat zij grenzeloos stupide is (waarvan ik ben overtuigd (en een notoire zuiplap) of de feiten bewust verdraait.

  Wat Abbas (Mazen) betreft, die zou een verpletterende nederlaag hebben geleden tegen de facties van Hamas en die van Marwan Barghouti van de PLO. Dus zegde hij de verkiezingen weer af en gaf Israël de schuld
  zie oa https://www.middleeasteye.net/news/abbas-palestinian-elections-postpone-barghouti-jerusalem)

  Turkije en Iran gooien aanhoudend olie op het vuur omdat hun maatschappijen een puinhoop zijn en zo kunnen zij de aandacht hiervan afleiden en volledig de aandacht op Israël laten vestigen.

  Ook niet vrij te pleiten is de Verenigde Arabische Lijst (Ra’am) onder Mansour Abbas (gewoon werk beloven en je aanhang groeit) en de Gezamenlijke Arabische Lijst van Ayman Oudeh. De laatste ziet zijn aanhang aanzienlijk afbrokkelen en wakkert de terreur tegen Ra’am aan om zo te laten zien dat Mansour Abbas geen leiding kan geven en orde kan houden.

  Het dorp Turmus Ayyeh
  Een ander verontrustend Amerikaans aspect van de huidige escalatie is de rol die een dorp in de noordelijke gebieden van Samaria speelde waar de terrorist woonde die de Israëlische burger Yehuda Guetta vermoordde. Niet alleen is deze terrorist, Muntazir Shalabi, een Amerikaans staatsburger, maar 80% van het dorp, Turmus Ayyeh, wordt bewoond door Amerikaanse burgers, van wie velen over het algemeen afwezig zijn, en alleen tijdens de zomermaanden komen. Dit dorp is ook een soort Mekka geworden voor westerse pro-Palestijnse activisten en radicalen.
  https://centerforsecuritypolicy.org/anatomy-of-an-intentional-escalation-israels-approaching-hot-summer/
  en
  https://melaniephillips.substack.com/p/what-you-wont-read-in-western-media

  Like

 4. Bob zegt:

  Likoed Nederland heeft leden in alle politieke
  partijen in Nederland. Ze moeten meer optreden
  tegen het antisemitisme en dat niet aan de
  partij leden overlaten die geen jood zijn
  In dit geval moeten de partij-eenheid eens
  worden verbroken om het antisemitisme
  te bestrijden.
  Levens zijn belangrijker dan partij politiek.

  Like

 5. Meine zegt:

  Rare kwast Hamas, heeft op school verplicht “Mein Kampf” moeten lezen. Heel normaal voor dat soort mensen. En hij heeft het goed onthouden.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  De haat voor de joden is afkomstig van mohamed (krijgsheer) in de koran.mohamed ging naar een joodse stam om te vragen of ze zich tot de islam wilde bekeren,dat deden die joden niet.Hij gaf toen opdracht om 6 tot 800 joden te onthoofden.Sindsdien is het een plicht van de moslims om de joden te haten en af te slachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s