GELDWOLVEN!

De farmaceutische industrie zorgt NIET voor genezingen, ze zorgt voor klanten.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op GELDWOLVEN!

 1. ronjaspers zegt:

  Dit is al decennia lang zo,big pharma mafia wil geen gezonde mensen daar kunnen ze niets aan verdienen.Ze willen dat wij hun chemische rotzooi die ons ziek maakt en ziek houd blijven slikken zodat hun miljarden kunnen verdienen.

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Healthy 17 year-old Utah high school athlete develops 3 blood clots in his brain immediately after Covid Vaccine…

  video
  https://citizenfreepress.com/breaking/healthy-17-year-old-utah-high-school-athlete-develops-3-blood-clots-in-his-brain-immediately-after-covid-vaccine/

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Een veelvoorkomende vergissing is dat men medicijnen voor geneesmiddelen aanziet……

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Psychiater legt uit waarom mensen lockdowns accepteren

  The basic laws of stupid people

  direct samenhangend met de vorige video, deze:
  The Security Junkie Syndrome; How Pausing the World Leads to Catastrophe
  [https://www.youtube.com/watch?v=43J7hD9I0jY&ab_channel=TEDxTalks]

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Dat is al jaren het geval landen wordt het vel over de neus getrokken door de schrikbarende hoge prijzen van medicijnen. Het zijn de grootste graaiers die miljarden verdienen. Dit zelfde geldt voor de vaccins en het testmateriaal vandaar dat ieder ook gezonde mensen worden gepusht om mee te werken aan het experiment en dat nu langzaamaan als dwangmiddel wordt gebruikt om eventueel op vakantie te kunnen of toegelaten te worden bij evenementen, bios, etc. Ook vele politici, virologen en artsen hebben belangenverstrengelingen hierin. Kortom het is een ordinair gewetenloos miljarden verdienmodel.

  Like

 7. Voight-Kampff zegt:

  En … de farmaceutische industrie levert het fysieke aandeel van de nieuwe android mens, namelijk genetische modificatie middels het mRNA vaccin.

  Het verstandelijke aandeel van de nieuwe android mens gaat bestaan uit implantaten van brain-machine-interfaces (BMIs), dat geleverd gaat worden door Neuralink (het neurotechnologische bedrijf van Leon Musk in San Francisco).

  Dan zijn we met dit nieuwe android mens, met een IQ van 300 en geen fouten maakt, meteen af van de discussie over IQ verschillen tussen rassen.

  Hoppa … een android mens, met een smartphone in zijn/haar/het hand dat eveneens wordt aangestuurd door een operating systeem genaamd Android.

  Over Elon Musk’s ketenbeheersing gesproken: de nieuwe Android mens gaat straks plaats nemen in een Tesla en tijdens de verplaatsing een beetje wauwelen over een reis naar Mars.

  De soevereine android mens. Het is een beetje wennen. Als ik mag kiezen dan opteer ik toch voor een opblaaspop.

  Leestip: ‘ Society 4.0’ van Bob de Wit !!

  Sterkte.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Voight-Kampff; Zoals als in de film Robocop. Of goede en slechte robotten, zoals in een bepaalde Swartzenegger film alwaar Arnold Swartzenegger de strijd aangaat met een slechte vrouwelijke robot. Science fiction die werkelijkheid aan het worden is. Een halve (gemodificeerde) mens en voor de andere helft robot.

   Like

 8. BigLJohn zegt:

  En iedereen die een bedreiging vormt voor die farmaciebedrijven word uitgeschakeld. Alternatieve geneeswijzen zouden altijd nep zijn, chemie zou beter werken dan kruiden. Negers in het Amazone gebied kennen 200 soorten kruiden en blijven nooit lang ziek (Van uit het boek Vader Aarde). En ook artsen zijn gebonden daar ze niet alle geneesmiddelen voor een bepaalde kwaal mogen voorschrijven. Doen ze dat wel dan word de desbetreffende arts aan de schandpaal genageld en wachten er processen voor hem. Een voorbeeld is de vaccinatie tegen Corona die voorrang kreeg boven bestaande medicatie waarvan bewezen is dat die HET VIRUS, WEL kunnen onderdrukken.

  Like

 9. Jan zegt:

  De epidemie die er nooit was (klinkt bekend)

  In 1976 voorspelden wetenschappers een pandemie van een nieuwe griepstam, de Mexicaanse griep. Meer dan veertig jaar later noemen sommige historici het “griepepidemie die er nooit was”.
  “President Ford kreeg in feite te horen van zijn adviseurs, die blik, we hebben een pandemische griep die de Mexicaanse griep wordt genoemd en die net zo erg kan zijn als de Spaanse griep”, zei Michael Kinch, een professor in de radiotherapie aan de medische faculteit aan de Washington University in St. Louis. Zijn nieuwste boek, “Between Hope and Fear”, onderzoekt de geschiedenis van vaccins.

  “Ford werd overgehaald om een ​​vaccin voor te stellen dat haastig werd samengesteld. Als je zo’n spiksplinternieuwe spanningssituatie hebt, moesten ze het meteen doen,” zei Kinch.
  Ford nam de beslissing om de vaccinatie verplicht te stellen.
  De regering lanceerde het programma in ongeveer zeven maanden en volgens de CDC werden 40 miljoen mensen ingeënt tegen de Mexicaanse griep. Die vaccinatiecampagne werd later in verband gebracht met gevallen van een neurologische aandoening, het Guillain-Barre-syndroom genaamd, die zich kunnen ontwikkelen na een infectie of, in zeldzame gevallen, na vaccinatie met een levend vaccin.
  “Helaas, als gevolg van dat vaccin, en het feit dat het zo haastig werd gedaan, waren er een paar honderd gevallen van Guillain-Barre, hoewel het niet definitief is dat ze verband hielden”, zei Kinch.

  De CDC zei dat het verhoogde risico ongeveer 1 extra geval van Gullain-Barre was voor elke 100.000 mensen die het varkensgriepvaccin kregen. Vanwege deze kleine groep stopte de regering het programma om onderzoek te doen.
  ‘Het was een soort fiasco’, zei Markel. ‘Het goede nieuws is dat er nooit een varkensgriepepidemie is geweest. We waren dus veilig, maar dat laat zien wat er zou kunnen gebeuren.’
  https://edition.cnn.com/2020/09/01/health/eua-coronavirus-vaccine-history/index.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s