Zoek het verschil . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zoek het verschil . . .

 1. koddebeier zegt:

  Alleen het jaartal verschilt !!
  WHO en EU = Fascisme en het kabinet zijn collaborateurs !!

  Geliked door 4 people

 2. Jean zegt:

  De geschiedenis herhaald zich en 40-45 zal zich ook herhalen door de kotsmisselijke dictatuur die heden ten dage wordt gehandhaafd.
  Wij burgers blijven dat niet slikken.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Het Andere Nieuws
  dé video verzamelsite voor de nieuwe media.

  Een zeer interessante site met Nederlands vertaalde relevante video’s

  Daar bij wil Ik de webmaster vragen of hij deze toe wil voegen aan Nederlandse sites.
  Hier komen namelijk de video’s samen die van andere sites verwijderd worden.

  https://hetanderenieuws.nl/

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Mensen zouden nu werkelijk eens tien keer na moeten gaan denken wat de doelstelling is van o.a. vaccineren namelijk het reduceren van de wereldbevolking waar ook onze demissionaire regering volop aan mee werkt. https://www.ninefornews.nl/schadelijke-bijwerkingen-coronavaccins-wij-maken-dagelijks-mensen-mee-die-acuut-in-nood-komen/ Kortom pure genocide dat zwaar strafbaar dient te worden gesteld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/ook-gevestigde-wetenschappers-waarschuwen-nu-dat-spike-eiwit-aangemaakt-door-covid-vaccins-zeer-schadelijk-is-en-dodelijk-kan-zijn/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/prestigieuze-pro-vaccinatie-salk-institute-impliceert-dat-de-covid-vaccins-levensgevaarlijk-zijn/
  Kortom mensen zouden eens informatie moeten halen uit internationale publicaties in plaats van de linkse media en de propagandazender NPO. Gommers de angst- en paniekzaaier OMT doet er weer een schepje bovenop en geeft al een voorzetje voor het komende najaar https://www.telegraaf.nl/nieuws/747535064/live-gommers-verwacht-in-het-najaar-opnieuw-drukte-in-ziekenhuizen Conclusie waar om laat iemand zich überhaupt nog vaccineren of is iedere voorstander van vaccinatie bereid jaarlijks nog meer gif in zich te laten spuiten. Men hoeft geen complotdenker te zijn we weten nu al dat de vrijheid van hele korte duur zal zijn en de tirannie onder het mom van covid de komende jaren onze samenleving verder kapot zal maken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  SSchwab

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  En ze blijven maar versoepelen, en Jan met de Pet is net zo blij zoals dit gezegde het zo mooi verwoordt; Veel beloven en weinig (eigenlijk niets) geven doet de gek in vreugde leven. En ze doen dat daar de vaccinaties hun verwoestende werk wel zullen gaan doen. Bovendien, vrijheid betekent nog steeds; mondkapjes, 1,5 meter, vaccinatiepaspoort en grof politieoptreden. Tegen dat het weer winter wordt word alles weer teruggedraaid als het griepseizoen weer begint, tegenwoordig Corona geheten want de griep zou niet meer bestaan. En dan alweer die leugenachtige verhalen van mijnheer Kutte en zijn vriendje de Jonge (Jan rap en zijn moer) aangaande alweer de 4e golf van het zeer besmettelijke en zeer dodelijke Corona virus. Lockdowns doen weer hun intrede alsmede de avondklok. Ze gaan in de tijd net zo lang door tot dat het hele midden en kleinbedrijf op zijn billen ligt.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s