100.000 Fransen tekenen petitie voor militaire coup tegen Macron

(Door: “DissidentNL”)

Een groep actieve Franse militairen heeft een nieuwe open brief gepubliceerd aan de president van het land, Emmanuel Macron, waarin zij hem waarschuwen voor een “burgeroorlog” die in het land broeit na alle “concessies” die hij heeft gedaan aan het “islamisme”.

De brief, gepubliceerd in het conservatieve tijdschrift Valeurs Actuelles op zondag, slaat een vergelijkbare toon aan als de boodschap gepubliceerd door dezelfde outlet vorige maand, meldt RT. In tegenstelling tot de vorige, die was ondertekend door 25 gepensioneerde generaals en militairen in actieve dienst, is de nieuwe brief anoniem en open voor ondertekening door het grote publiek. Op maandagmiddag had de brief meer dan 100.000 handtekeningen verzameld.

De opstellers van de brief hebben zichzelf omschreven als Franse soldaten in actieve dienst, behorend tot de jongere generatie van het leger die de afgelopen jaren daadwerkelijke gevechten heeft gezien.

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op 100.000 Fransen tekenen petitie voor militaire coup tegen Macron

 1. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk tekenen die 100.000 Fransen eveneens een petitie om de gehate islam voorgoed Frankrijk uit te knikkeren, samen met die huichelaar van een Emmanuel Macron! Die vent is gewoon niet meer te vertrouwen!

  Geliked door 2 people

 2. Voight-Kampff zegt:

  Even een wetenswaardigheidje uit de geschiedenis; generaals voeren geen manschappen aan en soldaten delen geen bevelen uit. Er is een reden waarom coups doorgaans worden uitgevoerd door kolonels.

  Terzijde, ik begin steeds beter te begrijpen waarom Rutte – met zijn geschiedeniscompetentie – is gecast door de NWO als de aanvoerder van de socialistische bende alhier.

  Geliked door 2 people

 3. Marc zegt:

  Beangstigend, maar tegelijkertijd een opluchting dat zelfs het militaire apparaat zich in zulke niet mis te verstane woorden uiten.

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Maar 100.000. Hoeveel inwoners heeft Frankrijk. Volgens mij zo’n 60 miljoen. Min 10 miljoen moslims natuurlijk.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  En dan zie je ook weer de Cartoons verschijnen op de kritische Franse Sites;

  Voor je het weet staan de Generaals bij Macron’s Elysée…

  Dit is allemaal veel te erg om aan burgers te worden toevertrouwd,
  Oetlul

  EN bedankt voor die veiligheidswetten we weten hoe we er goed gebruik van kunnen maken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Laten we hopen dat dit doorzet dan volgt het Duitse leger per direct als tweede. Ook de burgerij inclusief de politie zal van de partij zijn. Er is zeker nog hoop voor Europa.

  Like

 7. Bas zegt:

  Ondertussen in de VS…

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9572723/amp/More-120-retired-generals-admirals-wrote-Biden-suggesting-wasnt-legitimately-elected.html?__twitter_impression=true

  Zijn mentale en fysieke conditie kan niet worden genegeerd ‘: meer dan 120 gepensioneerde generaals en admiraals ondertekenen een open brief waarin ze de mentale gezondheid van Biden in twijfel trekken en de beweringen over verkiezingsfraude steunen

  Meer dan 120 ondertekenden de ‘Open brief van gepensioneerde generaals en admiraals’
  De brief trok de integriteit van de Amerikaanse verkiezingen in twijfel
  Het zet ook vraagtekens bij de mentale fitheid van Biden, vernietigt de deal met Iran, zegt dat ‘anarchie’ niet kan worden getolereerd en zegt dat ‘illegalen ons land overspoelen’
  Het weerspiegelt de bewering van Trump dat de stembiljetten bij afwezigheid niet veilig zijn
  Andere gepensioneerde militaire officieren sloegen de brief dicht als inbreuk op de binnenlandse politiek
  Zei gepensioneerde admiraal Mike Mullen, voormalig voorzitter van de gezamenlijke chefs: ‘Ik denk dat het het leger pijn doet en bij uitbreiding het land’
  Een groep van meer dan 120 gepensioneerde militaire officieren heeft president Joe Biden geschreven om hem te vertellen dat zijn verkiezing niet legitiem was – terwijl hij vraagtekens zette bij zijn mentale scherpte.

  De brief weerspiegelt de beweringen van de voormalige president Donald Trump over wijdverbreide verkiezingsfraude – die niet door de rechtbanken zijn bevestigd – en komt op een dag waarop Rep.Liz Cheney Trump scheurde vanwege zijn bewering dat de verkiezingen ‘gestolen’ waren.

  Like

 8. Bas zegt:

  Open letter to Biden

  Like

 9. Bob zegt:

  Voor elke wereld oorlog was er een
  situatie van onrust gecreeerd.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Die macron is een vrijmetselaar en bankier geweest van de rotschilds,zijn vrouw is een rotschild telg, beiden lid van de NWO kliek.De opdracht van macron,frankrijk en de fransen slopen en meewerken aan een genocide op zijn eigen bevolking met de dodelijke corona vaccinazi,s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s