“Palestijnse historie” . . .

In juni 1964 hield een Egyptische opportunist op de loonlijst van de Moslimbroederschap een Jordaanse vlag zonder ster in de lucht, en zo begonnen 3000 jaar “Palestijnse historie”.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Palestijnse historie” . . .

 1. Jan zegt:

  In 1974 had voor iedereen (die zijn oren en ogen open had) nu eens definitief duidelijk moeten zijn dat de VN niets anders waren dan een antisemitische bende die nu weer met Arafat heulde. Voorzitter was destijds de beroepsantisemiet en oorlogsmisdadiger Kurt Waldheim*

  *Waldheim Tied to Nazi Leaflets Exhorting ‘kill the Jews’
  https://www.jta.org/1986/09/25/archive/waldheim-tied-to-nazi-leaflets-exhorting-kill-the-jews


  Van Aartsen (gaf ook toestemming tot de anti-Joodse demo in 2014)
  https://www.ewmagazine.nl/nederland/news/2014/07/had-van-aartsen-moeten-ingrijpen-tijdens-gazaprotest-1559180W/

  Geliked door 4 people

  • koosv8 zegt:

   En Kaag zal het wel weer verder doorzetten, die belasting centjes van de Nederlanders moeten wel goed besteed worden…toch???

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Jan op 13-5-2021 om 07.32 u.
   Prachtige foto’s hebt u geplaatst, heel leuk om de “fine fleur” van de NL-“politiek” nog eens te zien. Vraagje waarop u misschien antwoord weet :
   Op de foto met H.A.F.M.O. van Mierlo, staat Jasje Arafat afgebeeld met een theedoek op z’n hoofd én een paar kroonkurken op z’n jasje , weet u waarmee hij die “verdiend” heeft ?
   Wie wil er in hemelsnaam met zo’n mestkever op de foto ? Nou ja , Waldheim, Kok , van Mierlo , van Aartsen én uiteraard S.Quag, dat soort voelt zichzelf “vereerd” om geportretteerd te worden met zo’n terrorist, zegt álles over genoemde “mensen”.

   Like

 2. karton zegt:

  Best wel een historie c.q. geschiedenis waar de “Palestijnen” trots op kunnen zijn.
  Zij bleken in staat om hun woestijnen te veranderen in bloeiende olijfgaarden , zij bleken óók in staat om technische hoogstandjes te vervaardigen zoals daar zijn : kinderfietsjes , plastic tuinkabouters , bakstenen vaasjes en houten fruitschaaltjes , maar hun “hoogtepunt” is toch wel het kunnen opstellen en afschieten van raketten !!
  Wát zegt u : “raketten” ? Jazeker , raketten !! In gebruiksklare staat aangeleverd door o.a. vriend Pjotter Putin en ene Sjakie Soros; Hamas, onder de bezielende leiding (op afstand) van mevr. S.Quag , hoeft alleen maar een brandende lucifer bij het lontje te houden en……..boem…….wég raket. Deze “ballistische” raketten worden betaald vanuit de kas “ontwikkelingshulp” , gevuld door o.a. Nederland !!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De PLO heeft sedert de oprichting een dependance aan het oer-Hollandse Binnenhof…. de karakteristieke theedoeken die aan grote donateurs geschonken worden hangen er in veel partijkamers aan de kapstokken.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s