Aan Sigrid “schoothondje” Kaag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Kaag,

Er zijn weinig politici die zich zo snel zo gehaat weten als u. Het sleutelwoord: hooghartigheid. De manier waarop u in de verkiezingscampagne over burgers sprak die een u onwelgevallige stem uitbrengen (“Wie zíjn die mensen?”) was slechts een voorproefje van wat ons aan dédain te wachten stond.

U háát het plebs, het gepeupel, het schuim tot in het diepst van uw hart waar bij normale mensen een hart zit en u heeft de definitie van ‘plebs’ zo ver opgerekt dat u ook Kamerleden van PVV, FvD, SP en DENK tot die categorie rekent. Het ergste is: u kunt het niet verbergen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Aan Sigrid “schoothondje” Kaag

 1. Julia zegt:

  Dit mens is levensgevaarlijk gif voor onze Nederlandse samenleving. Nieuw leiderschap noemt die achterbakse kakmadam dit evenals het handjeklap met Rutte in de achterkamertjes. Evenals Rutte is deze kakmadam niet te vertrouwen en hoeven er niet veel goeds van te verwachten. Dat heeftde ambitie om MP van het voormalig Nederland te worden terwijl zij geen enkele bestuurlijke ervaring heeft. Maar laten we hopen dat hoogmoed binnenkort voor de val komt. De verraadster die samen met o.a. Maxima en Rutte https://www.ninefornews.nl/wat-bespreken-rutte-en-maxima-hier-met-klaus-schwab-great-reset/ Nou van dit soort verraders moet men het maar hebben. Ook die Maxima blijkt dus in het spel te zitten maar dat is uiteraard niet zo vreemd ook haar echtgenoot net als de voorgangers van de Oranje clan zijn actief betrokken bij de Bilderberg clan. Kortom zij lijden er niets van maar de burgers worden zwaar de dupe van het smerige elitaire machtsspel.

  Geliked door 6 people

  • Jules Vismale zegt:

   Sigrid Kaag is inderdaad een smerige heks die recent geleden nog uitriep hoe geweldig blij ze was met het “verenigde” Europa en wij dat allemaal op 9 mei moeten gaan vieren omdat we hier zogenaamd eensgezind zijn! Wat mij betreft schoppen ze dat kutwijf zo hard onder haar huichelachtige kont dat ze in geen tijden hierdoor meer kan zitten

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Kaag en de zoon van Grapperhaus hebben zitting in het World Economic Forum. Zij (Rutte, Kaag, Maxima en de zoon van Grapperhaus) komen nooit op de koffie bij Klaus Swab maar doen nieuwe ideeen op die ze in Nederland gaan uitrollen. Communisme dus. De VVD is dus ook al niet meer socialistisch te noemen (dat geldt ook voor D66), maar zijn samen met Groen Links (plus een andere kandidaat b.v. CDA) verworden tot 3 communistische partijen die ons land gaan besturen. Dat beloofd wat als het nieuw gevormde kabinet aantreedt.

   Like

 2. Andre zegt:

  hooghartigheid? Kaag is harteloos en het klopt niet bij haar.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Andre op 13-5-2021 om 08.47 u.
   Dat wijf, Quag dus, deugt van geen kant , is ook duidelijk aan haar te zien.
   Maar bestaat onze gehele “demissionaire regering” niet uit volkomen onbetrouwbare sujetten ? Ook een eventuele nieuwe “regering” zal weer bestaan uit leugenaars/bedriegers en op macht beluste geilaards !

   Like

  • LUCIA zegt:

   @ Andre; bij haar is het hart vervangen door een warmtepomp

   Like

 3. karton zegt:

  Ik bezondig mij er zelf óók aan, maar…………..deze terror-lover verdient eigenlijk geen enkele aandacht.
  Zij is met hetzelfde sop overgoten als Pinokkio : zij geilen op aandacht én “macht”.
  Blaaskaken zonder enige inhoud.
  Alléén wijven zónder enige inhoud laten zich “nemen” door een terrorist van Hamas.

  Geliked door 5 people

 4. Blaffertje zegt:

  Spijker op zijn kop.👍🏻

  Die feeks is met azijn verwekt.

  Ze zit zo vol minachting over ons dat ik van mening ben dat ze hier in dit land niets te zoeken heeft.
  Ze moet naar haar mannetje in Palestina verkassen en bij hem op schoot gaan zitten en blijven zitten, als wij maar van haar af zijn.
  ————–

  Maar even wat anders.

  Ik heb zeer sterk het vermoeden dat de hele poppenkast over Rutte een door Rutte zelf vooropgezet spel is met de bedoeling dat klaag Kaag naar voren geschoven gaat worden als nieuwe president.

  Pinokkio voelt ook wel dat zijn tijd voorbij is maar wil tot het laatst de schijn weken dat hij DE man is die dit land door moeilijke tijden heeft geloodst om daarmee zijn falen te maskeren zodat hij met opgeheven hoofd de politiek kan verlaten.
  Het domme volk is in ieder geval weer massaal in zijn toneelstukje getrapt.

  Links is hem te machtig geworden, ondanks dat ze in de politieke arena niets met te vertellen hebben qua zetels.
  De kracht van links zit het hem in dat ze overal op invloedrijke posities zitten.
  80% van onze burgemeesters zijn links, rechters zijn links, de top van het bedrijfsleven is links, CPB, CBS zijn links en deze twee gevaarlijke organisaties adviseren onze regering hè, klimaat en milieu activisten zijn heeeeeel erg links enz.
  Hij kan niet meer voorkomen dat alle linkse onrendabele hobby’s tegen beter weten in, worden uitgevoerd.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ Blaffertje; Ben het helemaal met je analyse van de situatie eens. ik zei eerder ook al op dit forum ergens dat ik de kans dat Rutte op korte termijn vertrekt groot acht, denk dat ie maximaal een jaar nog aanblijft opgevolgd door de Kaaag-schaaf, allemaal vooraf gepland uiteraard.

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/tweet-kaag-wekt-woede-ze-blijft-voor-een-medische-dictatuur-pleiten/ Het zou een verademing zijn om dit potstuk te voor goed te verbannen naar de woestijn. Wat is het een onbetrouwbaar mens en een smerige dictator. Welk gezond denkend mens zit op dergelijke dictators binnen de politiek te wachten. De komende vier jaar zijn we mooi de gebeten hond en zal het heel veel mensen spijten ooit op Rutte, Kaag te hebben gestemd. Het wordtk een kabinet met aan het front Rutte (VVD), Kaag D66, Hoekstra (CDA) Ploumen (PVDA) en Groen Links of de pro EU nieuwe partij Volt die mede een duit in het zakje mogen doen met name op het nu al mislukte klimaatbeleid . Die algehele formatiegesprekken zijn een groot theater de poppetjes zijn allang geplaatst.

  Geliked door 5 people

 6. droevige mof zegt:

  Ik herinner me nog het Nieuwsuur-interview waarin Sigrid Kaag gevraagd werd naar haar politieke rolmodel, waarop zij antwoordde met een lofrede op Angela Merkel. Zij was vooral onder de indruk van het feit dat Merkel de meerderheidsopinie van de burgers terzijde schuift als het gaat om de wereldpolitiek, zoals b.v. haar immigratiebeleid.
  Kamala Harris ziet Merkel ook als een voorbeeldig politica.
  Eigenlijk, zegt dat alles. Met vriendelijke groeten uit de Duitse politiestaat.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het is bijzonder opvallend dat er een opmerkelijke woordkeuze en herkenbare tongval in de aide-memoires van Freule Kaag sterk doen vermoeden dat haar opdrachten gedicteerd worden door een kabinet van opoe von oranje,, de zogeheten ‘power behind the throne’…De teksten ogenschijnlijk gevuld met wensen van oranje-blanje-bleu maar desalniettemin geen echte boodschap aan de Pays-Bah….Wat mij nochtans de meeste zorgen baart, is de snobinarde context van haar verklaringen en de hautaine uitstraling van een enorm ego zonder enig empathisch vermogen, met ruggensteun van een zieltogende regeringspartij die bedriegen alsof het beleid is.
  ” Zullen we even wuiven?’

  Like

 8. Nederland is een ziek land waar manipulatie de democratie heeft vervangen.

  Sigrid Kaag wil het populisme bestrijden. Dat is haar speerpunt. Minder minder minder zeggenschap voor de burger, minder minder minder oppositie, meer meer meer Europa en meer meer meer islam, meer meer meer onveiligheid voor joden, homo’s en vrouwen. Zij is dat gewend door haar huwelijk met een Palestijn. Het recht van het aanrecht gunt ze elke vrouw, daarom wil ze premier worden om het af te dwingen. D66 zou progressief zijn maar de partij is tribaal-conservatief. Daar werkt de NPO aan mee als propagandamachine voor Kaag.

  In de NPO studio worden kijkers gestuurd in hun denken. Zodra linkse stokpaardjes worden aangeroerd, wordt er uitbundig ja-geknikt: het standpunt is juist en een kijker dient dat te beseffen. Deze vorm van manipulatie komt uit de psychologie waar werd vastgesteld dat als iemand begint met krabben, anderen dat gedrag gaan volgen. Ook met geeuwen is iets dergelijks aan de hand, al geeuwen mensen vooral dan wanneer hen sympathieke mensen, beginnen met geeuwen.

  In Zweden hebben de socialisten al vele tientallen jaren de macht. Zweden is daarom ook het eerste land waar het politiek correcte denken is ingevoerd en de mensen gebukt gaan onder schaamte. Het middel om het zover te laten komen was en is manipulatie.

  Het politieke brainwashen gebeurt heel subtiel. Met voorbeelden zal ik dit aantonen.

  Omdat iedereen walgt van de gruwelen van IS, peinsde er nauwelijks iemand over om IS aanhangers weer toe te laten in Nederland. Langzaamaan kwamen de uitzonderingen. Allereerst kinderen. Dat de kinderen waar het om gaat gehersenspoeld zijn en eenmaal volwassen, voor enorme risico’s gaan zorgen, werd uit de berichtgeving weg gefilterd. Zachte heelmeesters in de VN en psychologen in Nederland vinden het inhumaan om kinderen en vrouwen achter te laten in Syrië en Irak. Door beelden te tonen van zieke en in armoede levende kinderen, worden de westerse zielen week gemaakt. IS wordt als slachtoffer getoond. Beelden van kinderen die mensen onthoofden, een wijsvinger in de lucht steken en met geweren rondlopen worden uiteraard niet getoond. Dat het werkt is duidelijk: inmiddels worden er al een IS kinderen opgevangen.

  Onderdeel van het brainwashen is de reeds genoemde en in heel Europa sterk opkomende schaamtecultuur. Je bent gewoon niet goed bezig als je je niet schaamt. Je behoort je te schamen over het slavernijverleden, ook al is dat honderden jaren geleden. Als je blank bent, heb je gewoon automatisch een slavernijverleden en dat dwingt schaamte af. Racisme/fascisme en discriminatie kunnen we alleen uitbannen door juichend in te stemmen met massa-immigratie. Als je inwoner bent van een rijk land, heb je een grote ecologische footprint. Ook dat moet je tot schaamte dwingen. Zeker als je ook nog auto rijdt en al helemaal als je wel eens in een vliegtuig stapt. Je kunt dit oplossen door met de trein te gaan of een elektrische auto te kopen. Natuurlijk moet je van het gas af, een warmtepomp aanschaffen, zonnecellen op je dak plaatsen, stoppen met vlees eten en moet je doneren aan Greenpeace. Er zijn zelfs praatgroepen waarin je je schaamtegevoelens kunt uitspreken tussen lotgenoten. Schaamte ook over je volle vuilnisbak en als je kinderen neemt in een overvolle wereld. Het is beter om mensen uit andere, armere landen hierheen te laten komen dan dat wij ons ook nog eens voortplanten! Als je dat snapt, snap je ook waarom het zo verstandig is om IS aanhangers hierheen te halen.

  We behoren schaamte te voelen als anderen zich misdragen. Maar anders dan je wellicht denkt: zwembadterreur wordt veroorzaakt door meisjes in bikini. Niet door testosteronbommen zonder opvoeding en zonder respect voor vrouwen. Als blanke Nederlander behoor je inmiddels te weten dat de nieuwe Nederlanders een geheel eigen cultuur meebrengen die wij behoren te respecteren, anders ben je geen goede gastvrouw/gastheer. Aanpassen dus. In Zweden is er zelfs een minister die dit tot in het extreme doorvoert: hij zei dat we extra goed en aardig moesten zijn ten opzichte van moslims omdat er ooit een dag zou aanbreken waarop ze in de meerderheid zouden zijn. Hij hoopte dat ze onze goedheid zouden beantwoorden met de wederdienst geaccepteerd te worden, hoewel we dan tot een minderheidsgroepering behoren die zich van de islam moet bekeren of vertrekken.
  Hier klinkt luider dan ooit de roep van ‘weg met ons en weg met onze cultuur.’

  Het vreemde van de schaamtecultuur is dat alleen blanke westerlingen uit rijke landen die schaamte moeten voelen. Immigranten die zich schuldig maken aan terreur, verkrachting, diefstal of geweld zijn altijd vooral zelf ook slachtoffer. Het echte slachtoffer wordt ontmoedigd aangifte te doen omdat het de bevolkingsgroep waartoe de dader behoort, in kwaad daglicht stelt. Daarom wordt etniciteit ook zo min mogelijk vermeld, tenzij het om een blanke westerling gaat. Die kan dan meteen gebruikt worden om aan te tonen dat criminaliteit geen monopolie van immigranten is, hoewel de moeilijk te verkrijgen misdaadcijfers aantonen dat de criminaliteit onder migranten honderden keren groter is dan die onder de autochtone bevolking.
   
  De schaamtecultuur zette minister Slob ertoe aan, een radicaal-islamitische school waar de corruptie welig tiert, niet te sluiten. Voor de schone schijn wordt wel gevraagd aan het bestuur om af te treden. Het nieuwe bestuur zal zeker geleerd hebben van de fouten en zal voorkomen dat er in de toekomst ooit nog hen onwelgevallig nieuws naar buiten komt. Aan het gezicht van Slob zie je dat hij weet dat hij zo slap is als een vaatdoek en er niets zal veranderen maar hij kan zich behoeder van de islam noemen en dat betekent dat hij ondanks alles, toch aan de goede kant staat.

  Dat kun je niet zeggen van Baudet, Eerdmans en Wilders. Samen vertegenwoordigen ze zo’n 20 tot 25% van de kiezers maar nergens besturen ze mee. 0 ministers, 0 Commissarissen van de Koning, 0 burgemeesters of wethouders. Nederlanders moeten zich schamen om op deze partijen te stemmen. Dat is voortdurend de boodschap. Wilders wordt zelfs politiek vervolgd. Voor Baudet is er straks een nieuwe aanpak bedacht. Het ontkennen van de klimaatverandering door toedoen van de mensen wordt als fakenews-verspreiding gezien en er zijn stemmen opgegaan bij GroenLinks om dat strafbaar te maken. Naast Wilders kan Baudet straks ook een goede advocaat gaan zoeken. Nee, niet Hiddema. Die wordt zeker ook aangeklaagd.

  Geliked door 2 people

  • Angélica de Sancé zegt:

   Shitty shit, weer mijn eigen reactie geliked. Zoals eerder opgemerkt: ik ben hier nieuw en moet nog wennen aan dit blog. Misschien is het een idee dat de moderator die functie uitschakelt voor eigen reacties.

   Like

 9. Meine zegt:

  Het is net een hoofddoekje, volledig empathisch uitgedaagd….
  Waar was die ook alweer mee getrouwd ??

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Gepikeerd zijn omdat een collega kamerlid zegt U zit bij Rutte op schoot geeft blijk van een vorm van autisme. Autisten nemen de gesproken taal vaak letterlijk. Autisme is in wezen ook een communicatie stoornis. Ze begrijpen de beeldspraak niet. Geef me je hand kan een autist tot schrikken aanzetten. Zij zien dan een beeld van de hand letterlijk nemen mogelijk afgesneden en al. Overigens schrikken van op schoot zitten bij Rutte is lachwekkend als je in het verleden ook op schoot hebt gezeten bij figuren als Yasser Arrafat en aanverwant gespuis.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ook dit keer weet Jan het goed te verwoorden, de vraag is of het helpt, net als hij voel ik niks dan afkeer zodra zij weer eens in beeld komt, dedain, hooghartigheid zijn dan nog de vriendelijkste bewoordingen die me te binnen schieten.
  Maar dat komt mede doordat ik het gevaar herken dat zij is, te vrezen valt dat een groot deel der kiezers haar gedrag verwarren met leiderschapskwaliteiten.
  Veel van de VVD stemmers lopen met de ziel onder de arm, ook zij zien Rutte het liefst vertrekken terwijl dan ook de vraag opdoemt; wie dan wel ?
  Kijk naar de huidige fractie van de VVD in de Tweede Kamer en zeg dan maar wie hem op moet volgen, let wel de VVD is met afstand de grootste partij en dus normaliter de leverancier van de premier.
  Rutte heeft ook nog eens een gigantisch aantal voorkeurstemmen dus je kunt niet echt makkelijk om hem heen.
  Nieuwe verkiezingen, punt 1 gaat dat niet gebeuren en mocht het na lang formeren toch niet anders te kunnen vrees ik met grote vreze voor de uitkomst, het nachtmerriescenario van een zeer groot D66 zou dan zomaar waarheid kunnen worden, een mens moet er niet aan denken !
  Laat meerdere mensen hetzelfde fragment van Kaag en Azarkan zien en de reacties zouden u en mij kunnen verrassen, een deel zegt; “wat een hooghartige heks” en een ander deel zegt; “ze zet hem wel mooi op zijn plek”.
  Juist doordat de oppositiepartijen er een verbale lynchpartij van maken verliest men uit het oog dat we verder moeten terwijl men tegelijkertijd zichzelf aan de zijkant manoeuvreert.
  Rechts is versplinterd geraakt en zit niet op een lijn en FvD en JA21 hebben winst geboekt ten koste van de PVV, dat is een grote verzwakking waardoor deelname aan een regering steeds verder uit beeld raakt.
  Was het eerst Rutte die Wilders uitsloot, het omgekeerde is nu ook een feit en dat is gezien de uitslag van de verkiezingen niet handig.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob zegt:

  Als je aansluitbij terroristen doe je dat
  omdat je alles wat niet achter jouw mening
  staat veracht. EEn mensen leven is voor
  jou niets waard.
  Eenmaal aan de leiding wordt je een
  geweldadig despoot.

  Like

 13. Julia zegt:

  Nog zo een politieke ziekelijk machtswellusteling die moet koste wat het kost van zijn teveel ingekochte gif vaccins af dus wat gaan we doen jaarlijks vaccineren https://www.ninefornews.nl/de-jonge-vanaf-12-jaar-volledig-vaccineren-jaarlijks/ Het trieste is dat al die onderdanige angstige en laffe schaapjes zich hebben laten indoctrineren door smerige politici zoals o.a. Rutte, Kaag, De Jonge en de rest van het zogenoemde OMT. Natuurlijk nemen ziekenhuisopnames af wakker worden domoren elk jaar neemt in het voorjaar een griep hoe ernstig ook af maar let op in het najaar krijgen we weer te maken met niet grondrechtelijke maatregelen omdat de neusjes weer verkouden worden maar één troost zij allen die zo heilig geloven in het gif kunnen dan wederom een prikje gaan halen maar beseffen de schadelijke gevolgen op langere termijn niet. Dus spijt krijgen zullen velen https://www.ninefornews.nl/eric-clapton-na-coronavaccin-ik-had-nooit-bij-de-naald-in-de-buurt-moeten-komen/ Dus waarom zitten wij met onbetrouwbare misdadigers tegen de menselijkheid opgescheept door een dom volk dat zich graag laat misleiden en volgzaam de regels van de dictators volgt. Nou de komende vier jaar worden wij allen beloond met dit soort politici zoals Kaag en Rutte maar mogen niet janken als wij onze samenleving steeds meer verdeeld zien en voor velen de armoede om de deur komt kijken. Succes allen en geniet vooral heel even van uw (kleine) vrijheid voor een paar maanden maar dat moet u wel kopen door zich te laten testen of te laten vaccineren.

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Die kaag is een bilderberg nazi net als rutte,hun opdracht nederland en de nederlanders slopen en meewerken aan een genocide op de bevolking met de dodelijke corona vaccinazi,s.

  Like

 15. koosv8 zegt:

  Ze is een pion van de globalistische criminelen Klaus Swhab, George Soros, en deVN. En ineens staat ze hier vooraan bij D66 ingekocht??? Verkiezingen op zijn AMERIKAANS, en klaar om Nederland nog verder van zijn cultuur en samenlevings gevoel te beroven. Waar RUTTE gestopt is, want die verdwijnt, zal zei verder slopen. Want alles is bij dat mens een crisis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s