De D66-ratten

Door:
F.G.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op De D66-ratten

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier kunnen we eindeloos over schrijven maar de Nederlander wil dit niet geloven.
  We zitten met dat D66 Gajes opgescheept en de Nederlander denkt nog steeds dat het een goeddoeners clubje is, Terwijl ze niet door hebben dat het een gewoon marxsistische grafzooi is.
  Nederland is naar de kloten omdat de bevolking weigert na te denken

  Geliked door 8 people

  • LUCIA. zegt:

   Hi die Henk; Alles wat in een open riool boven komt drijven komt uiteindelijk in D66 terecht te weten stront en ratten…En als ze na de boel jarenlang politiek verziekt te hebben nergens meer naar toe kunnen, wacht nog altijd een baantje bij de TV , omgekeerde gebeurd ook… die trut die onze organen in de uitverkoop gooide was een ordinaire domme nieuwslezer …Hoeveel IQ zou je daarvoor nodig hebben!!!

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Nederland is naar de kloten omdat de bevolking weigert na te denken.

   Absoluut waar.

   Like

 2. Andre zegt:

  Sigrid Kaag is ook een kind van de staat. Opgegroeid in een pleeggezin. Omhoog gevallen bij Shell en de VN.

  Like

 3. Sinyo zegt:

  Brainwashed and dropped to initiate chaos. To guarantee the Dutchies taxpayers finance the one way granates to Jews Land.

  Like

 4. Julia zegt:

  Over Kaag kunnen we nog veel schrijven deze linkse D66 rat deugt niet en is inderdaad het gif voor de Nederlandse samenleving. Maar zolang een meerderheid van de Nederlandse bevolking zo dom en blind blijft en vooral denken ik heb het nog goed dan blijven dit soort linkse achterbakse omhoog gevallen ratten aan de macht en zullen er velen de komende jaren achter komen waar ze op hebben gestemd en dat ziet er niet rooskleurig uit. Trek uw knip maar vast open want er zijn weer miljarden nodigen voor flink te storten naar de Palestijnse terroristische organisaties, migratie en klimaathysterie.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Stemfraude,kaag gaat al sinds 2017 jaarlijks op bezoek bij de (nazi) bilderberg groep.Zij is niet gekozen door de kiezers maar geselecteerd door de bilderbergers omdat zij net als rutte een psychopaat is.Haar opdracht is dezelfde als die van rutte,nederland en de nederlanders slopen,en meewerken aan een genocide op de bevolking d.m.v. de dodelijke corona vaccinazi,s.

   Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Kaag beheerst het Nederlands niet

  Geliked door 4 people

 6. Jan zegt:

  video

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Juffrouw Kaag wordt boos
  video

  Like

 8. Bob zegt:

  In Nederland regeert de mafioso
  van het ergste soort.

  Geliked door 2 people

 9. Hovawart zegt:

  Het kabinet staat kennelijk bol van de incestueuze verhoudingen, een hoog ‘ons kent ons’ gehalte waartegenover menig kerkgenootschap als losbandig beschreven mag worden, waar onbekende kabinetslieden, het blijkt meer een tijdelijke functie te worden, met een oranje kruiwagen naar hun zetel gereden kunnen worden…Klaarblijkelijk gaat het in Rutte’s rariteitenkabinet niet meer om staatskundige capaciteiten en vaardigheden, maar desalniettemin gaat men zich toch eens vaker afvragen of de sekte van Rutte of de Rutte-doctrine zo u wilt nog van enig toegevoegde waarde kan zijn om het kleine Pays-Bah te behoeden voor een grootschalige EU-annexatie, in een amechtige poging de bevolking te redden van de slavernij….en de armoede en honger die de Brussel Bolsjewieken ons zullen brengen..wij zijn de slachtoffers van het nieuwe normaal.

  Like

 10. Claudi zegt:

  30 jaar geleden dacht ik nog dat het uiteindelijk goed zou komen met ons klein kikkerlandje,nu blijkt gewoon dat de tweede kamer gewoon fake is geworden(dit was al een tijdje aan de gang alleen Rutte heeft de genadeklap gegeven

  Trouwens ook vreemd dat in een oost Gronings gehuchtje waar tien mensen wonen,20 mensen per post op Rutte hebben gestemd

  En dat Kuzu(de duivel hebbe zijn ziel) gewoon gelijk heeft,met zijn Rutte als dictator van de lage landen
  Over Kaag zullen we het maar niet hebben,kots ik het hele schermpje onder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s