Dramatisch: Meer dan 120 gepensioneerde Amerikaanse generaals ondertekenen brief, waarin ze het Biden regime bekritiseren: de natie is in oorlog is met het ‘marxisme’

(Door: “DissidentNL”)

Waarschuwend dat de VS zich in “groot gevaar” bevinden door een “totale aanval op de grondwettelijke rechten”, hebben meer dan 120 voormalige topmilitairen een brief ondertekend waarin zij de bedreigingen voor de “overleving” van de grondwet schetsen, door het beleid van de regering Biden.

De open brief, op maandag gepubliceerd door een groep genaamd ‘Flag Officers 4 America’, stelt de uitslag van de verkiezingen in 2020 ter discussie, evenals de “mentale en fysieke conditie” van president Biden, en laat zich uit over een aantal hete hangijzers, waaronder China, de anti-blanke critical race theory, en de grensmuur, aldus RT.

Volgens de website van de groep waarschuwen de vlagofficieren – bestaande uit zo’n 124 generaals en admiraals, van wie velen al tientallen jaren geen uniform meer hebben – dat dit een conflict is “zoals geen andere tijd sinds onze oprichting in 1776” tussen aanhangers van “socialisme en marxisme” en aanhangers van “grondwettelijke vrijheid”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dramatisch: Meer dan 120 gepensioneerde Amerikaanse generaals ondertekenen brief, waarin ze het Biden regime bekritiseren: de natie is in oorlog is met het ‘marxisme’

 1. guusvelraeds zegt:

  Wordt tijd voor een coup. Mest de hele democratische maar ook de republikeinse partij uit van al het globalisten schorem. Zet ze voormijn part tegen de muur. Hef de VN op en de WHO en ook als het even kan de EU. Vroeg of laat komt het er toch van. Al deze organen zijn nooit iets geweest van het volk of de volkeren. In het begin deden ze zich voor als samenwerkingsorganen maar dat was nooit het doel. Het doel was een wereld regering. De laatste 10 jaar hebben ze hun masker laten vallen. Ze zijn uit op een wereldregering naar communistisch model. Democratie alleen voor de bühne. Ook binnen de nationale staten heeft democratie niet meer de betekenis van wat het ooit was. Door kartelvorming is elke vorm van democratie om zeep geholpen. De VN de WHO het IMF het WEF en de Wereldbank zijn instrumenten in handen van globalisten die uit zijn op afschaffing van nationale staten. Omwille van de toekomst van onze kinderen moeten we weer terug naar de souvereine natie staat. Het moet game over zijn voor de globalisten.

  Geliked door 2 people

 2. Andre zegt:

  Die Liz Chaney hebben ze er ook uitgetrapt en er is nu een groot gedeelte bij de Republikeinen die hun eigen partij willen gaan vormen. Ook is er iets in de amendementen opgenomen dat 1x per 10 jaar de verdelingen in zeg maar de 2de kamer weer moeten worden herzien her ingedeeld (2023) en dan dat ligt gekke wijf Pelosi eruit. New York loopt leeg en Florida met Texas lopen vol met mensen die een normaal leven willen en die krijgen dan meer rechten als deel staat, Ik blijf erbij Trump heeft heel bewust een pas op de plaats gedaan. Biden kan niets goed doen en er is tijd om de stemfraude uit te werken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Voight-kampff zegt:

  Het gebruik van het woord marxisme in de titel is onterecht. Het eigendomsrecht komt namelijk niet te vervallen.

  De eigendommen van het volk zullen worden opgekocht door de oligarchie en het werkende gedeelte van de beroepsbevolking (in de toekomst 30% o.i.v. robotisering).

  Nederland wordt een socialistische lease heilstaat.

  De mRNA-gevaccineerden gaan sowieso omvallen in het najaar onder druk van het een of ander virus, waardoor hun auto-immune systeem in overdrive slaat. De resterende populatie van niet-mRNA-gecaccineerden zal bestaan uit 30% werkenden en 70% werkeloze. Deze laatste groep zal worden onderhouden door een systeem van social-credit-rating.

  Lekker leasen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   In het Marxisme vervalt het eigendomsrecht ook selectief.
   Alles is van de “staat”, en die “staat” is gewoon het elite clubje aan de top.

   Like

   • Voight-Kampff zegt:

    Ravian.

    Ik volg uw redenatie, toch denk ik dat er hier sprake is van socialisme.

    De politieke macht koopt invloed d.m.v. staatskapitalisme. En de economische macht koopt invloed d.m.v. oligarchischkapitalisme.

    De beide kartelmachten wenden hun verworven kapitaal als middel aan en met als doel om eigendom te verwerven en zodoende macht uit te breiden. Zij kopen als het ware de wereld op en onderwerpen het volk tot huurders. In dit model zijn kapitaal en eigendomsrecht onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

    Socialisme in combinatie met schijn-socialisme is een verfijndere manier van machtsuitoefening dan het platvloerse communisme met dictatuur.

    Kortom, bij communisme ligt de macht in handen van de politiek. Bij socialisme ligt de macht in handen van politiek en economie gezamenlijk (waarin de economische oligarchie leidend is).

    Disclaimer: communisme is de praktische uitvoering van marxisme.

    Like

   • Voight-Kampff zegt:

    Ravian.

    De NWO komt niet uit de lucht vallen, maar komt voort uit de volgende zorgvuldig opgebouwde socialistische processtapoen:
    1. Nationaal socialisme, NSDAP van 1920 tot 1945;
    2. Internationaal socialisme, van 1940 tot 1945;
    3. NWO, van 1945 tot heden.

    Noot:
    – de BND (Bundes Nachrichten Dienst) heeft direct na de tweede wereldoorlog geholpen de CIA te ontwikkelen onder de operationele naam Rusty;
    – Zo goed als alle internationale instituten zijn opgericht tussen 1945 en 1950. Waarbij de VN voortkomt uit de Volkenbond, welke in 1920 is opgericht. In 1920 is eveneens de NSDAP opgericht.

    Kenmerken van socialisme zijn dominante overheid en staatskapatilisme. Met deze beide instrumenten is de NWO ontwikkeld.

    Kortom, de NWO vergelijken met communisme is ongerijmd en niet logisch. Kennis omtrent de socialistische ontstaansgeschiedenis van de NWO vormt het fundament bij de bestrijding ervan.

    Like

   • Ravian zegt:

    De NSDAP waren nationaal socialisten, de communisten zijn internationale socialisten.
    De NWO is de vijand van de natie staat, de NWO komt voort uit het internationale socialisme, niet het nationale socialisme.
    En in het communisme zitten de oliegarchen gewoon in de politieke top.
    Het is gewoon allemaal één pot Marxistisch nat.
    En alle socialistische wegen leiden niet naar Berlijn maar naar Parijs, daar is het allemaal begonnen, met de Franse revolutie.
    Ook het Marxisme is in Parijs geboren, toen Marx en Engels er dikke maatjes werden.
    En ook de EU is in Parijs bedacht.
    Marxistisch salonsocialisme is de basis onder de hele globalistische ellende.

    Like

   • Voight-Kampff zegt:

    Ravian.

    Ik heb me onvolledig uitgedrukt. Het proces is nationaal-, international- en globaal socialisme (NWO).

    Hierbij komt het globale socialisme van de NWO voort uit het internationale socialisme. Daarover zijn we het dus eens :).

    Like

 4. Edwin Vissers zegt:

  De illuminaten (de verlichten), illuministen of illuminati waren een geheim genootschap met invloeden uit de theosofie en anti- esoterische Verlichting dat werd opgericht door de Beierse academicus Adam Weishaupt op 1 mei 1776 als de Orde der Volmaakbaren.

  Het 46 meter hoge beeld (93 meter als de sokkel wordt meegerekend) met een gewicht van 225 ton was een geschenk van Frankrijk ter ere van het eeuwfeest van de Onafhankelijkheidsverklaring en ook als teken van vriendschap. Op de plaquette in haar linkerhand staat “JULY IV MDCCLXXVI”, de datum (4 juli 1776) van de verklaring in Romeinse cijfers.

  Op het voetstuk staat het sonnet The new Colossus (1883) van de Joodse dichteres Emma Lazarus, met de bekende regel Give me your tired, your poor, die de Amerikaanse gastvrijheid zou uitdrukken.

  1776 ,valt het kwartje

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  BOMBSHELL: Maricopa County Officials * Verwijderden * Verkiezingsdatabases van stemmachines.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s