Mijn bericht van deze week

(Door: Rients Hofstra)

Ja, wat kies je dan? De msm spuien veel onbeduidend nieuws, regelmatig onjuist nieuws.

Eigenlijk zou je automatisch bij iets over corona uitkomen. Covid-19 bepaalt immers al bijna 75 weken dagelijks het nieuws. Maar wees gerust, dat is het niet geworden. Wat mij overigens intrigeert, is welk waardevol nieuws ruim een jaarlang de pagina’s nooit heeft gehaald. Zonder corona hadden de dagbladen blijkbaar al een jaarlang dagelijks met 6 lege pagina’s kunnen beginnen. Minimaal 6, maar dat terzijde.

Door corona gewoon dood te zwijgen, twijfelde ik tussen 2 berichtjes: de 1e was, en nu citeer ik: ‘Van misbruik verdachte ex-officier van Justitie staat eindelijk terecht’. Deze man is lang door Justitie en de politiek (lees VVD) de hand boven het hoofd gehouden, min of meer vergelijkbaar met Joris Demmink.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Mijn bericht van deze week

 1. Andre zegt:

  De macht ligt inderdaad bij de top ambtenaren op de ministeries en die blijven uit het zicht achter de schermen en zijn niet verkiesbaar. De rest is allemaal show net als de rechtbanken. Maar dit spelletje spelen ze al vanaf dat gebroeders de Witt aan stukken zijn gescheurd in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA. zegt:

  De echte macht achter de schijnmacht is altijd onzichtbaar, ze proberen buiten het licht te blijven, net als echte kakkerlakken, voor het geval er koppen gaan rollen. Is weinig kans op in Nederland zelden zo’n flegmatiek zootje masochisten bij mekaar gezien.
  De gemiddelde Nederlander heeft helaas het temperament van een geconstipeerde muis !!!! En daar komen geen opstanden van, bovendien zit er lithium in de chemtrails …gut al die mooie roze zonsondergangen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s