Capitulatie voor islamitische meute: Hagen haalt Israëlische vlag neer

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer een stad zoals Hagen uit zorgen voor een islamitische meute de Israëlische vlag neerhaalt, is dat beschamend en een teken van capitulatie.

Een van haat vervulde meute brult “shit Joden”, Israëlische vlaggen worden in brand gestoken, synagogen aangevallen. Als dit rechts-radicalen geweest waren, dan zou er wekenlang sprake geweest zijn van verontwaardiging, demonstraties, solidariteitsacties en fakkel- en kaarsenoptochten.

Als het bij de Jodenvijanden om moslims gaat, wordt er daarentegen niet zo nauwkeurig gekeken, in ieder geval geformuleerd dat antisemitisme “van wie dan ook” niet te tolereren zou zijn. De daders bij de naam noemen? Liever niet.

Terwijl het islamitisch antisemitisme een steeds groter wordend probleem is, dar voor steeds meer Joden in Europa zelfs aanleiding is om te emigreren. Desondanks wordt het fenomeen systematisch geïgnoreerd of gebagatelliseerd. De vrees is te groot om bekend te staan als “islamofoob”. Dan is er in politieberichten en in de koppen van de grote media plotseling sprake van “Israël-vijandige leuzen”.

Bron:
politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordprdpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Capitulatie voor islamitische meute: Hagen haalt Israëlische vlag neer

 1. ieznogoedh zegt:

  Duitsers waren Duitsers en zullen altijd Duitsers blijven.
  Hoeveel moeite ze ook doen om de rest van de wereld te tonen dat ze echt doodgewone, in en in goede mensen zijn, het blijven Duitsers en het gros daar heeft gewoon een pesthekel aan Joden.
  Daarom ook halen ze vooral mohammeddanen hun land binnen want die hebben immers ook een pesthekel aan Joden.
  De Joden zijn slimmer dan Duitsers (die overigens wel heel goede ingenieurs zijn – maar daar houdt het eigenlijk wel op) en diezelfde Joden zijn ongelooflijk veel slimmer dan mohammeddanen die immers zo ongeveer nog nooit iets gepresteerd hebben waar de rest van de wereld ook eens een keer baat bij zou kunnen hebben.

  Like

 2. Ben zegt:

  De Duitsers he.
  De Fuhrerin van dat land liet een paar jaar geleden 2 miljoen van die Jodenhaters en terroristen binnen.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk, In Tsjechië hebben ze dus niet in grote massa’s dat Arabische getriefel binnen gehaald en de kleine moslim minderheid heeft goed begrepen dat ze zich in dat land maar beter kunnen drukken, omdat ze daar na een veroordeling wegens antisemitisme per direct het land uitgeknikkerd worden.
  Daar doen ze niet aan dat discriminatie gezeik van hetgeen we hier dagelijks aan mogen horen van deze woestijn jankerds en hun aanhang.

  Like

 4. karton zegt:

  Zo “ongelooflijk dapper” als het zg. Herrenvolk zich in de jaren 1930-1945 toonde , zo ongelooflijk laf gedraagt het zich nú !
  Buitengewoon laf !!!!

  Like

 5. Sinyo zegt:

  Dit is al jaren in Europa het geval. Buigen voor de Islam. Waarom? Omdat de meesten gewoon schijterig zijn. Excusez le mot. Er komt – helaas – geen mildere term in me op.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Geen politie man over de waakt over de vlaggen. Zijn allemaal op pad voor mondkapjes weigeraars.

  Like

 7. antiislamnu zegt:

  Goed geschreven stukje helemaal mee eens wat een schande en dan te bedenken dat we net 4 en 5 mei achter de rug hebben hoeveel NSB’ers leven er eigenlijk onder ons. Ik heb niets met joden maar dit wat hier gebeurt kan echt niet.

  Like

 8. Bob zegt:

  Onze Fuhrerin heeft haar ware smoel vertoond.
  Dat geld voor alle Nazi colloberateurs in
  Europa. Ze zijn lang buiten beeld gebleven.
  Er zijn niet veel Joden meer, als die weggevaagd
  zijn wie komt dan aan de beurt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s