Vaccinaties zijn goed voor u…

(Door: “Elise Nijmegen”)

Vaccinaties zijn goed voor u, zo zeggen de dames en heren in de “gevallen regering” die achter de mondiale WEF/VN ideologie staan, de ideologie die u alles afneemt terwijl u “gelukkig” bent…

Ondertussen gaat het niet zo best met heel veel mensen die dachten: “Als ik de vaccinaties neem, krijg ik mijn vrijheden en rechten terug”. Een vrijheid die niet voorkomt in bovenstaande ideologie. Ook de vrijheid van meningsuiting komt daar niet in voor en zoals we al dagelijks zien gebeuren, worden de waarheidsvertellers, of het nu gaat om het grootste mondiale medische experiment op de mensheid ooit, de onwaarheden over de zogenaamde “groene” klimaatnoodtoestand, satanistisch misbruik, fijnstof, stikstof, CO2, de gevaren van 5G op mens, dier, flora en fauna, nanotechnologie, Monsanto’s glyfosaat of de gevaren van mondkapjes, testen en vaccinaties voor de gezondheid/immuunsysteem van de mens, het wordt je niet in dank afgenomen als je als kritische mede-Nederlander vragen stelt of de “logica” van de mondiale ideologie niet begrijpt.

Ik dwaal af. Ambulancemedewerkers komen steeds vaker in contact met mensen die na het nemen van een vaccinatie in acute nood verkeren. Eén ambulancemedewerker sprak zich uit en werd, u raadt het al, ontslagen. Het artikel laat weten, en ik kan het daar echt mee eens zijn, dat deze demissionaire regering een direct gevaar is voor de volksgezondheid.
(ninefornews.nl)

Een vreemd bericht van mensen die gevaccineerd zijn en nu een magneet kunnen laten vastplakken op de plaats van de vaccinatie.
(odysee.com)

Volgens een studie zal de “derde golf” van het virus, dat nooit geïsoleerd is volgens de gouden standaard van de wetenschap, 60- tot 70% veroorzaakt worden door diegenen die gevaccineerd zijn.
(worldunity.me)

Deze corona hoax heeft niets met uw gezondheid te maken; de cijfers tonen aan dat het aantal doden gelijk ligt met de griep waar we normaal gesproken twee keer per jaar last van hebben, maar die nu wereldwijd verdwenen is. Heel erg vreemd nietwaar? Op onderstaande site kunt u alles lezen over hoe u, uw familie, vrienden, kennissen en anderen zijn voorgelogen, bang zijn gemaakt voor een zogenaamd (nooit geïsoleerd) virus dat én niet gevaarlijker blijkt dan de griep én waarvoor dus, mijns inziens, geen enkele maatregel genomen had hoeven worden.
(stopworldcontrol.com)

Deze uitgeroepen “pandemie” is een misdaad tegen de mensheid zo laat de advocaat in onderstaand artikel weten!
(stopworldcontrol.com)

Ondertussen werkt het WEF van Kaag, Rutte, de Jonge en andere niet-Nederlandse politici, hard door aan de controlemaatregelen. Ze willen een 100% veilig internet, dat wil zeggen, mensen met “een andere mening dan die van de mondiale ideologie” zouden met nieuwe maatregelen geweerd kunnen worden. U en ik en andere zogenaamde compleet-denkers, onderzoekers, de critici, dus tot zover de vrijheid van meningsuiting op het internet…

Mijns inziens zouden we per direct uit alle buitenlandse dictaturen moeten stappen zoals de EU, de NAVO, de WHO, de VN en het WEF. Wij, de Nederlandse bevolking, maken en breken Nederland en wij, door middel van democratie, (echte) volksvertegenwoordigers en transparantie kunnen het Nederlandse normaal herstellen. Simpelweg door normaal te doen en niet mee te doen aan dit medische mondiale experiment!
(jdreport.com)

Bent u erbij de volgende keer? Voor de toekomst van onze Nederlandse kinderen?
(YouTube)

Fijn weekend allemaal, wees moedig, laat u zien, verbind en strijd mee!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Vaccinaties zijn goed voor u…

 1. Cathja zegt:

  Bedankt “Elise” voor deze info. De filmpjes waar mensen magneetjes op hun arm kunnen ‘vasthouden’ vind ik gewoon bizar! Dit laat zien dat het hier absoluut niet gaat om een ‘normale’ vaccinatie! Best eng!

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Cathja; a la Cruyff, ieder nadeel heb zijn voordeel …ze kunnen zo het boodschappenbriefje op de arm doen, hoeft niet meer op de koelkast!!

   Like

 2. Julia zegt:

  Hopen dat velen die zijn gevaccineerd alleen al om op vakantie te gaan en hiervoor zelf eigen gezondheid op het spel zetten nog lang kunnen genieten maar het zwarte scenario rondom vaccinatie is angstwekkend. Angst om corona te krijgen maar geen angst voor wat er eventueel voor gezondheidsschade in de toekomst kan opleveren het is maar wat men voor een paar weekjes zon over heeft. https://www.ninefornews.nl/onderzoekers-trekken-aan-de-bel-coronavaccins-veroorzaken-mogelijk-dodelijke-hersenziekte/ Wat hadden velen het toch te kwaad over de in hun ogen complotdenkers nou tot op heden is er al veel uitgekomen wat die zogenoemde complotdenkers dus de weldenkende gezond denkende mensen hebben voorspeld.
  https://www.ninefornews.nl/22-volledig-gevaccineerde-bewoners-zorgcentrum-besmet-met-corona/
  Hopen dat al die gevaccineerden niet tijdens hun vakantie klachten gaan vertonen want dan loeren extra kosten om de deur vanwege verplichte quarantaine.

  Geliked door 5 people

 3. Julia zegt:

  Ook het testen is een gevaar voor de gezondheid https://www.frontnieuws.com/artsen-bevestigen-hersenvocht-lek-na-coronatest-geen-alleenstaand-geval/ Toch fijn dat velen onderdanig hebben meegewerkt aan een volledige test- en vaccinatie samenleving. Maar ja als men te dom is om alleen maar te geloven in de propaganda van de smerige elitaire machtswellustelingen en blind is voor de eventuele gevaren of bijwerkingen van vaccinatie en testen kan dit wel eens desastreuze gevolgen hebben.

  Geliked door 6 people

 4. Edwin vissers zegt:

  Transhumanisme is een ideologie die ervan uitgaat dat de biologische evolutie van de mens versneld en getranscendeerd kan worden door moderne technologie. Bewustzijn en geheugen worden door de transhumanisten gezien als producten van het brein, die gedownload kunnen worden naar een machine (cyborg).

  Nanotechnologie is de techniek die het mogelijk maakt te werken met deeltjes in de grootte-orde van nanometers. Dit is een schaal van grootte die net boven die van atomen en eenvoudige moleculen ligt.

  Als je meedoet ben je geen mens meer !!!!!!!

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Geliked door 6 people

  • LUCIA zegt:

   De Jonge….. hoop dat alles wat ik deze man/duivelszoon toewens uitkomt !!!En deze f..g engerd zit nog in een christelijke partij ook, beste bewijs dat de Nephilim de kerk zwaar geïnfiltreerd hebben.Vuile moordenaars zijn het !!!

   Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  VS
  Meer vaccinatie-doden in 4 maanden tijd van de covid-viccinatie, dan van álle andere vaccinaties sámen in 15.5 jaar tijd….

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Weg met het soort clubjes zoals de EU, de NAVO, de WHO, de VN en het WEF voor alle geld per direct een NEXIT !!!
  De wereld zou er stukken beter uitzien als ook de Bilderberg bende zou verdwijnen één van de grootste aanstichters van wereld wijde ellende !

  Geliked door 7 people

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau “Elise Nijmegen” 100% correct !

  Geliked door 6 people

 9. Edwin vissers zegt:

  Vaccinaties zijn goed voor u, zo zeggen de dames en heren in de “gevallen regering” die achter de mondiale WEF/VN ideologie staan, de ideologie die u alles afneemt terwijl u “gelukkig” bent…

  Gaslighting is een is een vorm van psychologische manipulatie waarbij de pleger erop uit is zijn slachtoffer mentaal te ontredderden. Het is een methode die veel wordt gebruikt door narcisten, mishandelaars en cultleiders. Het is een van de gevaarlijkste vormen van emotionele mishandeling. Gaslighting heeft namelijk tot gevolg dat je ernstig gaat twijfelen aan jezelf, of zelfs het gevoel krijgt dat je gek bent. En – om het verhaal nog wat complexer te maken – je wordt door gaslighting alleen maar meer afhankelijk van een narcist of mishandelaar. Langzaam maar zeker lever je je zelfvertrouwen in en krijgt de ander de macht over jouw belevingswereld. Brrr…

  Verschillende vormen van gaslighten
  In alle gevallen dient gaslighting ervoor om jou ‘klein te houden’ en jouw zelfvertrouwen stukje bij beetje af te breken. Maar het kan zich op verschillende manieren manifesteren. We hebben er hieronder een aantal op een rijtje gezet.

  1) Omkeren
  Gaslighters hebben er een handje van om alles om te draaien. Daarmee willen ze ervoor zorgen dat jij gaat twijfelen aan je eigen waarheid. ‘Weet je dat wel zeker?’ ‘Herinner je je dat wel goed?’ Het kunnen onschuldige vragen zijn als ze oprecht en sporadisch worden gesteld. Krijg je ze echter keer op keer als reactie te horen op een uiting van je gevoel of een feitelijk statement, dan is er iets mis. Vooral als de vragen op zo’n gemene toon worden gesteld dat je maag ervan in de knoop schiet.

  2) Ontkennen
  Als jij voet bij stuk houdt, gaat de gaslighter over tot ontkenning. ‘Dat heb ik nooit gezegd’, ‘dit verzin je’, ‘je hebt dit gedroomd’, etc. Je weet 100% zeker dat je hem of haar iets hebt horen zeggen, maar hij/zij blijft het met een stalen gezicht ontkennen. Je begrijpt dat het gewenste effect uiteindelijk weer volgt: jij twijfelt aan jezelf.

  3) Inspelen op je gevoelige punten
  Een extra gemene tactiek van de gaslighter is het inspelen op je gevoelige punten. Hij of zij kan je bijvoorbeeld vertellen dat je een slechte ouder bent of, erger nog, dit je kinderen wijs proberen te maken. Of de gaslighter valt je psychische gezondheid aan en zegt dat je gestoord of overgevoelig bent, en dat je vrienden je stiekem niet mogen. De basis van je identiteit, de bouwstenen van jouw zijn, worden aangevallen.

  4) Subtiele afwijzing
  Er zijn ook gaslighters die goed over willen komen, maar tegelijk niets uit de weg gaan om hun zin te krijgen. Het lijkt alsof de gaslighter je respecteert, terwijl hij of zij je steeds subtiel het gevoel geeft dat je niet weet waar je het over hebt. Dit veroorzaakt vaak heel veel verwarring, vooral omdat de manipulatie er niet zo dik bovenop ligt. Het wordt dan ook moeilijker om anderen om bevestiging te vragen; het is lastig om precies te benoemen wat er mis is (maar je voelt tot in je tenen dat er iets niet klopt.) Ook voor de buitenwereld komen deze gaslighters vaak over als normale, zelfs charmante mensen.

  5) Mensen tegen elkaar opzetten
  Gaslighters vinden tenslotte graag zo veel mogelijk mensen die hun manipulatieve gedrag steunen. Omdat het meestal pathologische leugenaars zijn, gaat het hier waarschijnlijk om mensen die in werkelijkheid helemaal niet betrokken zijn bij de situatie. De gaslighter zegt bijvoorbeeld: ‘Pieter ziet ook dat je geen idee hebt wat je aan het doen bent’, of ‘je beste vriendin weet ook alles van je affaires’ terwijl dat niet zo is. Jij weet dan niet meer wie je moet vertrouwen. Je gaat je misschien isoleren en denken dat de gaslighter jou als enige toegang geeft tot echte ‘correcte’ informatie. Dit alles zorgt er alleen maar voor dat de gaslighter nog meer macht over je krijgt.

  Geliked door 5 people

  • Lilith zegt:

   In Nederland is er weinig kennis omtrent gaslighting en het is een veel gebruikte tactiek om de slechte intenties te verhullen terwijl argeloze mensen geen idee hebben waar zij in verzeild geraakt zijn. De slachtoffers blijven verbijsterd achter. Een groep mensen die dit verschijnsel zeer goed kennen zijn de achtergebleven straight partners van wat gay echtgenoten bleken te zijn. In het gejuich omtrent de veelgeprezen coming out wordt de gaslighting experience van de straight partner volkomen genegeerd, zelfs geridiculiseerd.

   Like

 10. Bas zegt:

  Geliked door 5 people

 11. Lilith zegt:

  ja de overheid doet aan gaslighting en het is psychologische beinvloeding door de pasychopaten van de NWO. Ik ben verbijsterd door het gemak waarmee mensen zich laten inenten.Een echte kuddementaliteit.

  Geliked door 3 people

 12. Harry zegt:

  Ik heb in mijn hele leven bij elkaar (72) , nog nooit zoveel naalden in mensen geprikt zien worden dan het laatste half jaar !
  DUIZENDEN !!!
  Iedere dag en iéder nieuwsprogramma wéér !
  Waarom wordt dat zo geplugd ?
  Willen ze ons dan zo graag beschermen tegen het gevaar ?

  Maar waarom niet tegen de islam , die is veel dodelijker !
  En daar is het beproefde medicijn al lang tegen uitgevonden : kogels !
  En voor al die verkwanselde miljarden, hádden we toch een berg munitie kunnen kopen !

  Geliked door 2 people

 13. Bas zegt:

  Handig die pandemie….

  Like

 14. Pingback: Vaccinaties zijn goed voor u… | eunmask

 15. Steven zegt:

  Hier.. probeer eens een magneet op de plaats van de injectie….bij Pfizer zou het moeten werken.

  https://www.frontnieuws.com/waarom-blijven-magneten-aan-de-covid-gevaccineerden-kleven/

  Like

 16. A. de Koning zegt:

  Elise Nijmegen, u zegt : “de regering die u alles afneemt terwijl u gelukkig bent”,. ik denk dat al die mensen die aan de beademing in het ziekenhuis liggen minder gelukkig zullen zijn om maar niet eens te spreken over de vele slachtoffers in India maar daar praat u maar niet over want u vind het tenslotte maar een griepje.

  Like

 17. Bob zegt:

  De overheid zal het wel weten???
  Even ontspannen deze zomer, daarna
  dubbel cijfers dus totale isolatie.

  Geliked door 1 persoon

 18. Julia zegt:

  De propaganda vliegt de mens om de oren. Kijk eens aan nog een kandidaat die er zo graag een propaganda van maakt. https://www.nu.nl/rotterdam/6133333/gevaccineerde-burgemeester-aboutaleb-stroop-je-mouw-op-en-laat-je-prikken.html#coral_talk_wrapper Hij prikt zich maar suf maar het blijkt zelfs dat een burgemeester niet de intelligentie heeft om zich beter te informeren of zal het een placebo zijn waarmee hij is gevaccineerd? Het is toch te idioot voor woorden dat een Biden, BNN-ers en nog meer zogenoemde politici zo een propaganda moeten maken dat is toch nimmer bij welke vaccinatie dan ook nooit zo geweest. Nu zelfs nog een zelfs in de VS een bonus voor werknemers die zich laten vaccineren. Nog even slaat de kolder ook in de EU door en zal er wederom heel veel geld via de belastingpot aan bonussen moeten worden uitgedeeld. Het is te ziek voor woorden. Al geven ze 10.000 euro ik zet mijn gezondheid niet op het spel en ben absoluut niet van plan om mij jaarlijks met dit niet bewezen gif te laten vaccineren. De waanzin van een test- en vaccinatie samenleving is een feit geworden uiteindelijk zijn er genoeg schaapjes die hier mee kunnen leven en er in geloven dat zij niet meer besmet kunnen raken of in de toekomst geen nadelige gevolgen kunnen hebben. Enfin we wachten het succes van het vaccineren de komende jaren maar af.

  Geliked door 3 people

  • A. de Koning zegt:

   Julia, u zegt “kijk eens aan nog een kandidaat die er zo graag propaganda van maakt”. ik maak er helemaal geen propaganda voor maar ik laat mij ook niet gek maken door figuren als u en Elise Nijmegen als dwazen die over niets anders kunnen praten en het afdoen als een griepje maar nooit ingaan als ik iets zeg over al die mensen die aan de beademing liggen in het ziekenhuis wat bij een griepje echt nooit het geval was en ik ben ook echt niet onnozel, ik laat mij niet inenten omdat ik simpelweg de tijd waarin het getest is veel te kort vind, ik denk dan aan de softenon kwestie van jaren geleden waar iemand hier mij aan herinnerde.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik kan me niet herinneren dat Elise het een griepje heeft genoemd maar Ik kan me al te goed herinneren dat Elise het een ver overtrokken hype of hoax genoemd heeft

    Like

   • Julia zegt:

    A. de Koning het is absoluut niet mijn bedoeling om u gek te maken een ieder is vrij om te denken of te geloven wat hij of zij wil en dat respecteer ik dat vooropgesteld. Maar wat mij dan wel verwonder dat u zich druk maakt en uiteraard terecht dat er mensen aan de beademing liggen op de IC dat is triest genoeg. Maar ik begrijp niet dat ik alleen maar mensen hoor over iemand die door corona op de de IC ligt maar aan het feit voorbij gaan dat er heel veel mensen op de IC liggen met levensbedreigende ziekte of door operaties en aan het dagelijks sterftecijfer hieraan voorbij gaan. Ook het feit dat er heel veel mensen wachten op dringende operaties of behandelingen waardoor zij eventueel vervroegd kunnen overlijden als deze behandelingen niet spoedig gebeuren. Daarbij geef ik ter uwer informatie nog het volgende mee https://kompanje.org/2020/12/23/patienten-met-griep-die-zien-we-echt-nooit-op-de-intensive-care/ Kortom ik wil u duidelijk maken dat ik niet alleen uit ga van Elise Nijmegen maar mij wel terdege informeer door zowel medische als buitenlandse publicaties te lezen. V.w.b. vaccinatie dat is een keuze die ieder voor zich neemt of niet.

    Like

 19. Bas zegt:

  Like

 20. Steven zegt:

  Overal in Amerika blijven massa-vaccinatiecentra’s LEEG.

  Heeft Bill Gates al maatregelen genomen?.. want hij zei met zijn piep stemmetje op een sarcastische wijze….. YOU NOT HAVE A CHOICEEEEEEE….

  https://www.ninefornews.nl/overal-in-amerika-blijven-massa-vaccinatiecentra-leeg-geweldig-om-te-zien/

  Like

 21. A. de Koning zegt:

  Henk der Niederlander, in een bericht van 2-5-21 schreef Elise Nijmegen toen het over corona ging “voor de nieuwe naam van de griep”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s