Efficiency . . .

De wetenschappelijk bewezen efficiëntiepercentages van de vaccins. Voor deze slechte bescherming tegen corona riskeer jij met experimentele vaccins je leven?

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Efficiency . . .

 1. htskday zegt:

  Lemmingen..

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Schapen genoeg

  Like

 3. bobzelf zegt:

  IK DENK DAT COKE HUGO SNUIF GEWOON GELIJK HEEFT ..

  U EET TOCH OOK EEN FRICANDEL ??

  DUS LATEN WE HET DAAR DAN WEKELIJKS BIJ HOUDEN

  EN LAAT AL DIE SPUITEN MAAR BIJ HUGO ERIN RAMMEN

  “”DAAR WAAR de ZON NOOIT SCHIJNT “”

  OOM VAKSIENNNNNNNNNNNNNN

  Geliked door 1 persoon

 4. Angst is een slechte raadgever, de paniek lijkt te worden georkestreerd…

  http://www.youtube.com/watch?v=Dk8wqJbNhq0&a... (Duits)

  Dr. Wodarg is een specialist op vele gebieden: longarts, epidemioloog, politicus en economisch onderlegd. In Brussel, Berlijn en aan de John Hopkins Uni in Baltimore heeft hij zijn kundigheid ingezet.
  O.a. bij de varkenspest heeft hij aangetoond dat er lobbyisten aan het werk waren die paniek veroorzaakten. Er werden enorme bedragen verdiend met vaccins die meer schadelijk waren dan behulpzaam.

  Corona is in China begonnen en is een virale ziekte, die volgens mij in een laboratorium in Wuhan in ontwikkeld maar discussies daarover zijn volstrekt zinloos, dus daar ga ik zeker niet aan meedoen! Hoe dan ook, virussen muteren om de haverklap en elk jaar zijn ze ‘nieuw’. Elk jaar krijgt de hele wereld griep en elk jaar kun je dat een pandemie noemen omdat het steeds om een ‘nieuw’ virus gaat met veel slachtoffers. Een griep duurt vele weken en elke week is een flink percentage van de mensen ziek. Vermenigvuldig het aantal weken met het percentage per week en je zit al snel op een kwart of de helft van de bevolking. Regeringsleiders hebben hun volk gewaarschuwd dat vele tientallen procenten mensen ziek zouden worden…

  Zwakke mensen, meestal ouderen, krijgen longontsteking en een deel daarvan komt te overlijden. In China was het dit jaar niet anders maar het aantal zieken is t.g.v. de genomen maatregelen zelfs minder dan in andere jaren. Bij echte ‘griep’ worden mensen ziek door een cocktail van virussen waaronder corona-achtige virussen, (ongeveer 15%) en influenza virussen (ongeveer 85%). Als er alleen op corona wordt getest, zoals bij de eerste golf gebeurde, krijg je een vertekend beeld. Mensen sterven aan complicaties bij griep en daarom is griep gevaarlijk, elk jaar. Virologen staan nu in het middelpunt van de belangstelling en een firma als Roche kan de beurs nu flink spekken met testmiddelen, die onnodig zijn want er wordt alleen naar corona gekeken. Griep is zoals gezegd, een combi van influenzavirussen en coronavirussen. Als je influenza meet bij de overleden patiënten zullen ze positief testen. De patiënt is dan overleden aan longontsteking en had influenza. Als Roche gaat testen op TBC, blijkt dat ongeveer 25% van de mensen wereldwijd drager is van TBC. 10 miljoen mensen worden er jaarlijks ziek van en 2 miljoen sterven eraan. In Duitsland sterven enkele honderden mensen per jaar aan TBC omdat veel immigranten ziek zijn en gemuteerde vormen meebrengen. Hier wordt overigens geen lockdown voor georganiseerd of sluit men de grenzen. Ook Malaria is wijdverspreid en rukt op omdat de resistentie van de ziekteveroorzaker tegen medicatie toeneemt, waardoor Malaria op den duur zeer grote gevolgen zal hebben, nog veel meer dan nu al het geval is.

  In China zijn MINDER mensen gestorven aan corona dan in andere jaren met griepgolven. (China t.g.v. griep normaal 500.000/jaar, nu 3.500 volgens de Chinese regering en dat zal ongetwijfeld een grote leugen zijn want waarheid en communisme gaan nu eenmaal niet samen, net zo min als vrede met islam) En wat kun je dan zeggen over de crematoria in Wuhan? Blijf gewoon even logisch nadenken en laat je niet leiden door vooringenomenheid en emoties. Elk jaar sterven in Hubei (50 miljoen inwoners) ALLEEN al aan longontsteking 150.000 mensen. Jaarlijks sterven er bijna één miljoen mensen in die Chinese provincie die bijna allemaal worden gecremeerd. Crematoria werken er altijd flink door, griep of niet! Verder: In Italië is een kwart van de mensen resistent tegen antibiotica. Dat heeft te maken met verkeerd beleid. In Duitsland is dat cijfer minder dan 1%! Ook zijn de ziekenhuizen in Italië vergeven van gevaarlijke ziekenhuisbacteriën. Om het begrotingstekort enigszins op peil te brengen is er bezuinigd op o.a. medische middelen want de slappe Lire is vervangen door de dure Euro en Italië is net als Spanje feitelijk failliet. Dus als er mensen met longontsteking worden binnengebracht, zijn er te weinig bedden en kiest men ervoor de kwetsbare oudere te laten overlijden. In andere jaren stierf de oudere ook aan longontsteking (t.g.v. griep) maar was er geen aandacht voor: enkele tienduizenden (!)

  Vanwege de vogelgriep in 2005 en SARS is er besloten om fabrieken te bouwen om in te kunnen spelen op pandemieën. Bij de varkenspest was er al gelobbyd door vaccinbereiders en hadden de fabrieken niks te doen. Bij gebrek aan een pandemie werd de varkenspest als zodanig bestempeld. Het was ineens een ‘nieuw’ virus, maar dat is altijd zo vanwege mutaties en ja, veel mensen hadden al antilichamen tegen de varkenspest dus eigenlijk was het hele gebeuren rondom de varkenspest ‘fakenews’, gemuteerd is weliswaar een nieuwe vorm maar het is geen nieuw virus. Om het een pandemie te kunnen noemen, moest het een ernstige ziekte zijn, (wat het niet was) en moesten er veel mensen sterven. (Wat niet gebeurde) Door deze vereisten door te strepen, kon de WHO de varkenspest een pandemie noemen. (Wat het niet was.) Zo geredeneerd zijn muterende virussen elk jaar ‘nieuw’ en veroorzaken ze elk jaar, door complicaties, dodelijke slachtoffers. Dan kun je elke griep elk jaar wel een pandemie noemen en elk jaar paniek laten losbarsten.

  Natuurlijk maak ik me zorgen over het welzijn van mijn ouders met wie ik alleen skype-contact heb en het is zeker dat Corona ernstige longontsteking kan veroorzaken en zwakkere en oudere mensen erdoor kunnen sterven. Om op de hoogte te blijven, maak ik ook tijd vrij om nieuwsblogs te lezen en heb ik sinds november 2020 weer enkele keren gereageerd op artikelen en sinds een week ook op dit blog. Aanvankelijk was ik erg bang en al snel werd er ook hier waar ik bivakkeer gewaarschuwd voor Corona dat uren in de lucht bleef hangen en dagen op metalen oppervlakten actief bleef. Ik zag de beelden uit China en het leek wel alsof de wereld in een Netflix-serie was beland met Rick Grimes in de hoofdrol. Maar het interview met Dr. Wodarg zet je met beide benen op de grond. En shitty shit, er wacht ons nu een economische ramp t.g.v. georkestreerde paniek. De WHO krijgt geld van donoren die belangen hebben en die hun belangen ingevuld willen zien en dat krijgen ze nu. De WHO richt zich op onderwerpen waarvoor ze geld ontvangt, niet op wat noodzakelijk is. Dan zou ze zich veel meer moeten richten op Malaria en de resistente TBC-bacteriën. Deze belangenverstrengeling moeten we niet uit het oog verliezen.
  Denk aan de bankencrisis en de haperende Euro in jullie Europa, de vluchtelingencrisis, de miljarden verslindende klimaatlobby en de economisch zwakke Zuid-Europese landen die straks allemaal overeind gehouden moeten worden. Dan lag het niet aan het slechte beleid maar wijst iedereen naar het killervirus Corona, dat qua dodental wereldwijd het beste met een zware griepgolf kan worden vergeleken. De regeringsleiders zullen de helden zijn die ons in leven hebben gehouden en verwachten als beloning hierdoor zeker te worden herkozen. Kijk naar Pinocchio waar ik met groot plezier een fairy-tail over schreef (Zie VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat over eindverslag van de informateur 12-05-2021)

  Angst is een slechte raadgever,
  En paniek wordt georkestreerd
  Onderscheid waarheid van gezever
  Of heeft niemand iets geleerd?

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  En daarom laat ik mij NIET vaccineren.

  Geliked door 1 persoon

 6. htskday zegt:

  “”De wetenschappelijk bewezen efficiëntiepercentages van de vaccins.””

  Wat nou wetenschappelijk bewezen….
  Er is helemaal níets bewezen, het is nieuw, amper getest, er kan dus ook helemaal niets bewezen worden op zo’n korte termijn, en zeker niet voor op langere termijn.

  Ik lees ook vaak dat het beschermd voor 63%, 74%, 92%, enz… dat slaat ook helemaal nérgens op!
  Dat kan alleen bewezen worden op jarenlange ervaring, en die is er niet..

  Over slechte bescherming gesproken…
  Ik zie hier “efficiëntiepercentages” 1.3, 1.2, 1.2, en 0.84…., dat is niks natuurlijk,.. maar zelfs dát is niet eens waar.
  Hoe komen zij aan die getallen?
  Beschermd tegen wat??
  Bescherming is 0,000!!

  Het enige wat nu zo langzaam aan wel steeds duidelijker wordt, en bewezen kan worden hoe schádelijk het is!
  En de ergste horror moet nog komen, het is nog maar net begonnen..
  Wacht maar tot de “R” weer in de maand is.

  Kijk hier maar eens even:
  Na 1 minuutje heb je het al gezien..

  Bescherming?… hà..
  Beschermd dood gaan bedoelen ze zeker.

  Deze vaccinaties beschermen je helemaal niet, maar vallen je aan!
  Het is een biowapen!

  Geliked door 2 people

  • htskday zegt:

   Het is trouwens geen experiment, het is een doelbewust depopulatie programma.

   “”Als we goed werk leveren op het gebied van vaccins, gezondheid en voortplanting, kunnen we de wereldbevolking met 10-15% verminderen.””

   Bill Gates

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s