Free Palestine? Fake news!

(Door: Simon Stern)

Het conflict in het Midden Oosten draait helemaal niet om een vrije Palestijnse staat.

Simon Stern is een Vlaamse Jood, hier geboren en getogen. Hij neemt het op voor Israël omdat het overheersende discours volgens hem de waarheid geweld aandoet. Israël moet zich verdedigen, Europa houdt te weinig rekening met de terroristische agenda van Hamas. De publieke opinie loopt volgens hem blind de Hamas-propaganda na. Dat wil hij counteren met een gloedvolle verdediging van Israël.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Free Palestine? Fake news!

 1. Harry Willemse zegt:

  Hamas dat grotendeels gefinancierd wordt door de blinde naïeve westerse wereld. Blind echt?
  Veel meer heb ik de indruk dat men donders goed weet hoe de vork in de steel zit. Die Palestijnse staat mythe is vaak genoeg gedebunked maar het journaille neemt hem iedere keer opnieuw over. Tot zover mijn vertrouwen in de journalistiek. En met een trut die getrouwd is met een terrorist als minister is het niet verwonderlijk dat er grote sommen Nederlands belastinggeld richting de terroristen gaan. Al met al in mijn ogen geen naïviteit maar kwade opzet.

  Like

 2. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1592592715/pro-palestijns-protest-loopt-bij-utrechtse-moskee-af-met-ruim-honderd-aanhoudingen

  Pro-Palestijns protest loopt bij Utrechtse moskee af met ruim honderd aanhoudingen

  UTRECHT – De politie heeft vrijdagavond ruim honderd mensen gearresteerd die zich ondanks een noodbevel buiten op bleven houden in de wijk Lombok. Een groep had zich na de vroegtijdig beëindigde pro-Palestijnse demonstratie op het Jaarbeursplein verzameld bij de moskee aan de Kanaalstraat. De actievoerders werden ingesloten door de ME en die heeft ruim honderd van hen aangehouden. Er is één persoon aangehouden vanwege het gooien van stenen naar agenten.

  Like

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Bas
   En dan te bedenken dat dit gajes nog nooit zelfs maar een stap in het gebied te hebben gezet, niet in Syrië, niet in Libanon, niet in Libië en al helemaal niet in Israël, het zijn Turken en Marokkanen ! (en bovenal moslims natuurlijk maar dat spreekt voor zich)

   Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. De gematigde islam bestaat niet.
  Het Palestijns-Joodse conflict is door de massa-immigratie van moslims naar Europa geïmporteerd. Het straatbeeld zal de komende jaren banlieues-achtige vormen aannemen, met meer aanslagen, geweld en gevoelens van onveiligheid. Heden ik, morgen gij is wat de joodse bevolking tegen Europa kan zeggen. Er zit veel kif onder de moslims naar Israël toe. Het land is in no-time door joodse overlevenden van de holocaust opgebouwd tot een welvarende democratie, op grondgebied waar daarvoor bedoeïenen rondtrokken. In drie vernietigingsoorlogen, gevoerd door een overmacht van 100 tegen 1, kwam David, de kabouter drie keer als overwinnaar uit de bus. Wat doet DAT met een gelovig moslim die denkt te kunnen moorden uit naam van zijn God die hem onoverwinnelijk zou moeten maken? De satan die steeds maar weer sterker blijkt te zijn dan Allah moet zelfs de meest gelovige moslim aan het twijfelen brengen. De reactie is dan nog meer haat, nog meer oorlog want we moeten de jood verslaan, anders geen 72 maagden!
  Door de massa-immigratie van moslims staat Europa er heel slecht voor en de Israëlische burgeroorlog is slechts een voorbode van een Europese variant, die onvermijdelijk ooit zal uitbreken. (Zie Oriana Fallaci en Bath Ye’or)
  De ondermijning van de Europese normen en waarden vindt al sinds vele tientallen jaren plaats en daarin zijn linkse politici en moslimleiders, die oproepen tot het veroveren van het Avondland door middel van emigratie en grote gezinnen, elkaars bondgenoten. Om de onverdraagzame islam een Europees gezicht te geven is er een grote leugen verkondigd. Er zijn twee islams! De een is oorlogszuchtig en de ander tolerant en vredelievend. Het is een westers verzinsel om de onaangename waarheid niet onder ogen te hoeven zien: Tussen islam en islamisme bestaat alleen een gradueel verschil. Het islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei. Er is geen goede en slechte islam, zoals er ook geen gematigde islam bestaat. Gematigde moslims bestaan wel: dat zijn degenen die een deel van hun geloof links laten liggen.
  Om de islam niet te hoeven betichten van geweld en terreur, hebben niet-islamitische westerlingen en sommige verwesterde moslims de term ’islamisme’ bedacht. Hiermee bedoelen zij een politieke, oorlogszuchtige ideologie die niets te maken zou hebben met de ware islam. Voor hen zijn er twee islams. De ene is verlicht, open, vredelievend, een godsdienst van liefde, tolerantie en vrede – en dit zou de godsdienst zijn zoals die door een overgrote meerderheid in alle rust wordt beleden. De tweede islam, het islamisme, is obscuur en in zichzelf gekeerd, sektarisch, fanatiek en oorlogszuchtig; een politieke, ontspoorde en zieke islam dus die niet te vergelijken is met de eerste, de ware, goede, gematigde, mystieke islam die de broeder is van het christendom en het jodendom, en die door zijn hoge graad van spiritualiteit vele niet-moslims aanzet tot bekering.
  De uitvinding van ’de twee islams’ is heel praktisch omdat het de niet-islamitische westerling geruststelt over het karakter van de islam. Maar het is ook een grote leugen omdat er maar één islam is. Eén islam die niet twee gezichten heeft, maar verschillende aspecten. Het mystieke aspect en de terreur zijn twee extremen. Hiertussen bevinden zich vele facetten die altijd naast elkaar hebben bestaan en die alle uit dezelfde bron komen: de Koran, opgevat als het Woord van God dat zich openbaarde in Mohammed, die voor alle moslims, niemand uitgezonderd, het grote voorbeeld is.
  Het gevaar van de islam zit in het totale karakter ervan: het slokt het hele leven van de gelovige op, van de wieg tot het graf, en beheerst alle aspecten van het leven. Daarom is er geen scheiding tussen publiek en privé of politiek en religie. In de islam is er voor alles een regel, of het nou gaat om juridische, politieke of intieme kwesties.
  We worden voorgelogen als wordt beweerd dat de islam een geloof is dat wordt gepraktiseerd in de privé-sfeer, zoals het christendom. De islam is tegelijk geloof, wet en recht. De sharia schrijft voor de ongelovigen te bestrijden of klein te houden, en kent voor moslims vaste straffen voor precies omschreven misdaden.
  We moeten kennelijk concluderen dat de islam dubbel is, omdat we een verontrustend deel van deze religie niet willen zien. Daarom is ervoor gekozen het slechte deel ’fundamentalisme’, ’islamisme’, ’salafisme’, ’wahabisme’ te noemen. Eigenlijk weten we niet wat deze termen betekenen, maar we zijn tot alles in staat om woorden te vinden die kunnen dienen als zondebok om deze mooie godsdienst te ontlasten, de godsdienst die ten onrechte wordt aangevallen, besmeurd en geminacht.
  Het islamisme verantwoordelijk houden voor het geweld van de islam, is praktisch en erg makkelijk. Maar om aanslagen te verklaren, is een blik op het leven van de Profeet voldoende. Hij rechtvaardigde de politieke moord voor het heil van de islam. En mensen bang maken, terreur uitoefenen, werd voorgeschreven als een nobele methode om paniek te zaaien onder de vijanden van het geloof.
  Het klopt dus eenvoudig niet om te zeggen dat het islamisme niets te maken heeft met de islam. Voor de moslim van gisteren en die van vandaag, is er maar één Koran zoals er ook maar één Profeet is. De islamist is net zo goed moslim als de mysticus, omdat beiden zich beroepen op deze twee fundamenten: Koran en Profeet en beiden roepen op tot strijd.
  Hier op aarde moet de strijd voor de overwinning van de islam doorgaan zolang het pleit nog niet beslecht is. Vrede is alleen een optie wanneer de overwinning onmogelijk of twijfelachtig lijkt. Maar veel meer nog is vrede de beloning van het paradijs, wanneer de hele wereld gepacificeerd is. Natuurlijk is er een onmiskenbaar ideaal van vrede, maar dat is in feite een pacificatie-ideaal. Vandaar dat Mohammed zei over vijanden: ’En indien zij neigen naar de vrede, neigt gij dan ook daartoe en maakt voorbereiding tegen hen met wat gij kunt aan weerstandskracht en uitrusting van paard en volk om daarmede te verschrikken Gods vijand en uw vijand.’
  Tussen islam en islamisme bestaat geen wezenlijk, maar slechts een gradueel verschil. De struisvogels in het Westen hebben ervoor gekozen weg te kijken en iedereen die durft te beweren dat de islam geen geloof van liefde, vrede en tolerantie is, wegens haatzaaien te veroordelen. Zij voelen zich gesteund door de islamitische struisvogels die het goed uitkomt de islam voor te stellen als een geïdealiseerde godsdienst, terwijl de echte moslims toch wel beter weten. En wat de anderen betreft: een snelle herislamisering zal hen spoedig weer op het rechte pad brengen. Bovendien moeten we niet vergeten dat de taqqiya, het veinzen, een integraal onderdeel van de sjiitische islam is: ’Wie niet de taqqiya betracht is geen gelovige.’ De taqqiya is opmerkelijk genoeg ook door de soennieten overgenomen, (GroenLinks Kamerlid Kauthar Bouchallikht !) wat hen in staat stelt ons een islam-light voor te schotelen, om de ware aard van hun religie beter te verbergen. Zij liegen niet werkelijk – zij verhelen en versluieren om de islam terreinwinst te laten boeken. Het aanzienlijke voordeel hiervan is dat niet-moslims zo nog begrip hebben voor deze ‘religie’, die wordt voorgesteld als verwant aan het jodendom en het christendom.
  Nu begrijpen we dus beter de consensus rond het handhaven of versterken van het onderscheid tussen islam en islamisme. Het ongelukkige is dat deze onwetende of oneerlijke struisvogels de mensen zijn die boven ons staan en de beslissingen nemen over immigratie en tegenstanders juridisch laten vervolgen. Dus, alles en iedereen wat tot verdeeldheid kan leiden, wordt zorgvuldig weggewerkt.
  Om de islam te accepteren, heeft Europa de mythe van de gematigde islam geschapen. De komende tijd zal Europa geconfronteerd worden met de éne ware islam. Bataclan, Nice, Londen, Barcelona waren de amuses. Het hoofdgerecht is al besteld en wordt straks door Iran, Erdogan en de miljoenen strijders van de 5e colonne opgediend!

  Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   De hamaszijn geen mensen maar monsters.
   Ik heb geen enkele medelijden met zogenaamde Palestijnse burger slachtoffers anders zijn het de moordenaars nieuwe generatie.
   Dus Israël niet meer waarschuwen want de gebeten hond ben je nu al.
   Zie de walgelijke demonstraties in Europa.

   Like

 7. vangie1206j zegt:

  Ik vind het een grote schande dat de westerse regeringen afgedwongen belastinggeld gratis weggeeft aan een grote groep terrorristen.
  En dat de bevolking geen enkele inspraak hebben dat hun belastinggeld met miljarden de Nederlandse grens overgaat en dat de regering Rutte de eigen bevolking laat creperen.
  Ik vind het onbegrijpelijk dat de bevolking hier niet massaal in opstand komt.

  Like

 8. Blaffertje zegt:

  Goed stuk. 👍🏻

  De Palestijnse burgers zeggen voor de camera dat ze niets weten van de aanvallen van Israël, maar dat komt omdat die misbaksels van Hamas dat niet aan de burgers vertellen.
  Jaren geleden hadden die Hamas flikkers een munitiedepot in een kleuterschool.
  Israël gaf aan dit depot te bombarderen, ze melde zelfs het tijdstip waarop dat ging gebeuren en dat was na schooltijd om de kinderen te sparen.
  Wat deden die flikkers van Hamas?
  Ze stuurden kinderen naar die school om maar zoveel mogelijk slachtoffers te krijgen en dan maar weer zitten jammeren in de media hoe slecht Israël wel niet is.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Overal ter wereld, ook in Europa manifesteren moslims op straat.,
  Trap ze het land uit, demonstreren doen ze maar in het land van herkomst !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  CIDI
  Bij een demonstratie op het Malieveld vandaag werd onder andere “Rutte kankerjood” en “heil hitler” geroepen.
  Bij de demo waren Hamas-fondsenwerver Amin Abou Rashed, DENK-Kamerleden Tunahan Kuzu en Stephan van Baarle, en PvdA-bestuurslid Bechir Louhichi aanwezig

  https://pbs.twimg.com/media/E1cIpfeXoAQ4ZGS?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/E1cIr33WQAEeVXV?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/E1cIa51X0AE_g5a?format=jpg&name=large

  Daar lees je dan ook weer niet over bij NOS…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s