GEHEUGENSTEUN. . .

Een dodelijke pandemie heeft niet 24/7 reclame nodig om je er aan te herinneren dat ze bestaat. Ze heeft geen marketing campagnes en eindeloze propaganda nodig om je in angst te laten leven… Maar psychologische operaties wel.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op GEHEUGENSTEUN. . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Als het nieuwe griep seizoen aanbreekt komt er een nieuwe lockdown. Het hele project van gecontroleerde afbraak duurt tot 2025. Daarna build back better.

  Geliked door 7 people

  • BigLJohn zegt:

   Juist guusvelraeds, en dat hebben de meesten niet door, dat ze in het najaar weer gepakt gaan worden. Echter, Rutte’s nieuwe normaal is de realiteit. De mensen menen in een roes te leven met Rutte zijn versoepelingen en denken dat alles weer normaal gaat worden. Vergeten word dat de basismaatregelen blijven bestaan; mondkapjes, 1,5 meter en nieuw; Coronapaspoort. Dat Coronapaspoort kon wel eens gebruikt worden om NIET ge-vaccineerden de toegang te weigeren tot supermarkten en andere winkels. In dat rode vaccinatieboekje van Mao Tse Dong kunnen ze nog van alles en nog wat verordenen….

   Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @guusvelraads.
   Precies.
   Zo denk ik er ook over.
   Ze hebben de afgelopen tijd getest hoe ze ons d’r onder kunnen krijgen en hebben met succes ons in een hoek gedreven.
   Dit gaat nog vele malen toegepast worden en word een blijvertje omdat de massa blind is voor wat er echt gaande is.
   De noodwet schept een precedent om dit veel vaker te doen.
   En zoals te verwachten, deze zgn.”tijdelijke”noodwet, gaat nooit verdwijnen omdat ze het als pressie middel te pas en te onpas kunnen gebruiken.

   Maar ja, het volk heeft gekozen “Rutte doet het zooooooo goed”.
   🤢🤮🥴

   Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  Luister goed!
  Video wordt steeds weer verwijdert

  Geliked door 2 people

 3. Edwin vissers zegt:

  Quarantainekampen in Nederlandse wetgeving

  Lees eens hoe de overheid denkt met ons om te kunnen gaan. Als we ziek zijn verliezen we volgens deze teksten al onze rechten en waardigheid.

  Beneden een link naar het document op de website van RIVM:
  https://lci.rivm.nl/sites/default/files/2017-11/Bijlage%209%20Quarantaine%2C%20isolatie%20en%20vervoer.pdf?fbclid=IwAR0DFQeg5sKko68DgKX-MWV2aRNXQNbhaL6Vb1EQ3dMLcuIGphR3KOfApA0

  Er is 24-uursbewaking van het terrein en pand, om betreding en verlating zonder uitdrukkelijke toestemming van de verantwoordelijke medicus te voorkomen. De bewaking kan te allen tijde een beroep doen op de politie.

  RIVM-RICHTLIJN: QUARANTAINE IN EEN QUARANTAINEFACILITEIT.

  De patiënt meet twee keer per dag zijn temperatuur met een eigen thermometer (bij voorkeur rectaal, of in het oor met een goede thermometer) en ontsmet daarna de thermometer met 70% alcohol en wast de handen. De gegevens worden genoteerd.

  De GGD heeft de persoon een ‘casemanager’ toegewezen. Deze heeft minimaal een maal per dag contact met de patiënt om de ontwikkeling van de situatie te beoordelen.

  RIVM-RICHTLIJN: QUARANTAINE IN EEN THUISSITUATIE.
  Hier nog meer van die dwingende taal in hun draaiboek van 2018.

  Klik om toegang te krijgen tot DB%20Gedwongen%20isolatie%2C%20quarantaine%20en%20medisch%20onderzoek%20maart%202018_0.pdf

  rivm pers voorlichtster

  https://youtu.be/UKylORIdnp8 op 13:53 Het Boze Oog. Het boze oog is een algemeen bekend folkloristisch of bijgelovig gegeven waarbij men geloofde dat iemand (bijvoorbeeld heksen) door het boze oog anderen moedwillig konden bezeren of…

  KIJK GOED OP 13:53 !!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Inderdaad een mens wordt bestookt met het woord testen, testen, vaccineren, vaccineren en de ongekende verdere propaganda en campagne rondom het zogenoemde Covid. Velen zijn zo geïndoctrineerd door deze ongekende campagnes en propaganda dat zij zijn gaan geloven dat het werkelijk de meest dodelijke ziekte is of het meest gevaarlijke virus. Bij elke griepvirus die jaarlijks voorkomen vallen nu eenmaal helaas slachtoffers. Het ene virus zal hardnekkiger zijn dan het ander maar het is een feit. Uit angst hebben miljoenen mensen zich een niet bewezen vaccin laten toedienen en hiermee hun gezondheid op het spel gezet. Niemand weet wat voor een gevolgen deze vaccinatie kan hebben terwijl wetenschappers al gewaarschuwd hebben welke schade kan ontstaan door vaccinatie. Dan hebben we het nog niet over het aantal overledenen door vaccinatie en mensen die enorme bijwerkingen hebben. https://www.ninefornews.nl/ruim-10-000-sterfgevallen-gemeld-bij-ema-na-coronaprik-nederland-bijna-koploper/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/prestigieuze-pro-vaccinatie-salk-institute-impliceert-dat-de-covid-vaccins-levensgevaarlijk-zijn/
  Ongelooflijk dat zoveel mensen bezeten zijn door angst maar wel het risico nemen om vaccinatie toe te staan. Nu afwachten wat ons het komende najaar weer te wachten staat want de elitaire machtswellustelingen zullen alles in het werk stellen om de great reset te realiseren door misbruik te maken van een virus en mensen de komende jaren angst blijven inboezemen. In ieder geval hebben wij ons al overgeleverd aan een gecontroleerde test- en vaccinatiesamenleving en het inleveren van een hoop vrijheden. Ik zeg maar zo een mens bezeten van angst is een verloren mens en zal altijd onderdanig blijven kruipen om zich te onderwerpen aan de opgelegde dictatuur van de overheid.

  Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  De Permanente Vaccinatiecommissie van de Bondsrepubliek Duitsland (wat een woord) zegt dat uiterlijk in 2022 weer moet worden gevaccineerd.
  Ja, beste vaccinatievrienden, dit heet de nieuwe duurzaamheid, stelletje dwazen.

  https://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/corona-news-am-sonntag-die-wichtigsten-entwicklungen-zu-sars-cov-2-und-covid-19-a-5c7cb9d8-4cce-4e1c-a5b8-704adc0b14ae

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s