Het antisemitisme in Duitsland is groen!

(Vertaling: E.J. Bron)

Pogromstemming midden in Duitsland

Je zou in navolging van de voormalige Duitse president Wulff kunnen zeggen: “Het antisemitisme hoort bij Duitsland”. Want al jarenlang breidt het antisemitisme in Duitsland zich razendsnel uit. Dat is echter niet het antisemitisme van rechts-radicalen; het is het antisemitisme van Arabieren en Turken en heel algemeen een islamitisch antisemitisme dat bij de moslims begint, die geen Joden als buren willen hebben.

Dit islamitisch antisemitisme wordt in de regel gecamoufleerd als kritiek op Israël. Of beter: het werd gecamoufleerd. Want sinds de afgelopen dagen weten we – velen weten het echte rook al langer – dat de kritiek op Israël niets anders is dan puur antisemitisme.

Wie uit protest tegen de politiek van de regering in Jeruzalem “shit joden!” schreeuwt, is een antisemiet. En wanneer hij zich tot de islam bekent, dan is hij een islamitische antisemiet. En het is de hoogste tijd dat dit duidelijk gezegd wordt. Het wordt tijd om het islamitische, dit groene antisemitisme bij de naam te noemen.

Maar wie moet dat doen? Eén ding is zeker: niet de gebruikelijke activisten!

Sinds drie dagen maken we in Duitsland datgene mee wat men pogromstemming noemt. In het hele land en systematisch worden synagogen aangevallen en Joden op straat bedreigd. En dat is in deze omvang heel lang niet meer in Duitsland voorgekomen.

Maar de politiek, de media en de gebruikelijke activisten hullen zichzelf in een pijnlijk stilzwijgen. Zeker, hier komt een schreeuw van verontwaardiging, daar een “Sorry!”. Oprispingen van ontsteltenis en verontwaardiging. Maar over twee dagen is het weer stil. Men doet alsof er niets gebeurd zou zijn. Er wordt geen initiatief tegen “islamitisch antisemitisme” in het leven geroepen. Niemand eist geld van de staat om in islamitische wijken en verenigingen informatie te geven over antisemitisme.

Wanneer zulke incidenten zoals die in de afgelopen dagen niet in Nordrhein-Westfalen, maar ergens in Sachsen hadden plaatsgevonden – dan zou er onmiddellijk een legerschare linkse en groene activisten in beweging zijn geweest. Maar nu, op de vrijdag na Hemelvaart, rijdt er niemand naar Gelsenkirchen, Bonn of Münster.

Want de antisemieten, die hun antisemitisme camoufleren met kritiek op Israël, bevinden zich gewoon daar waar men tegen rechts en racisme ingesteld is. Dat geeft zelfs een van de protagonisten van alle initiatieven toe in een interview, wanneer zij zegt: “Enkele antiracistische bewegingen hebben echter theorieën ontwikkeld, die het voor Joden en Jodinnen moeilijk maken om zich te solidariseren.” Antisemitisme is gewoon een vorm van racisme en de ergste bovendien.

Maar ze zitten vooral in linkse partijen. Een SPD, waarvan de minister van Buitenlandse Zaken zijn plaats op de lijst met de ergste antisemieten redelijk heeft verdiend, Die Linke, die Israël wel eens van de landkaart veegt en in Gaza antisemitische moordenaarsbendes naar de mond praat en – last but not least – de Groenen, die elke dag meer en meer vluchtelingen het land willen binnenhalen, waarvan de meesten uit antisemitische landen, wier lid Luisa Neubauer de Holocaust relativeert en die de antisemiet Hans-Christian Ströbele tot op de dag van vandaag in hun gelederen laat.

Nee, met deze partijen en activisten is geen staat te maken, waarin geen antisemitisme meer bestaat. Met deze partijen en activisten zal blijken dat het antisemitisme in Duitsland niet meer bruin is. Het is rood, wat het ook altijd al was. Maar het antisemitisme in Duitsland is vooral groen.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het antisemitisme in Duitsland is groen!

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Dus zijn de duitse antisemieten de nieuwe nazi’s. Goed om te weten

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ scherpschutter1943 op 15-5-2021 om 22.59 u. Met u eens, zoals doorgaans, maar ik zou nog willen opmerken dat óók het NL-parlement voor 90% is gevuld met hetzelfde vullis als in Duitsland…….dus antisemieten die de “nieuwe nazi’s” genoemd kunnen worden.

   Geliked door 4 people

 2. jantjeuitnl zegt:

  Dat is in Nederland inets anders.
  Het hedendaags antisemitisme wordt, wereldwijd, door links gevoed.
  Links denkt een partner in de moslims te hebben, maar bij een machtswissel in het voordeel van de duivelsknechten worden de linksen als eerste afgeslacht, wegens goddeloos, en nutteloos.

  Geliked door 6 people

 3. vangie1206j zegt:

  Ik ben geen Jood en woon niet meer in Duitsland.
  Anders had ik mij bewapend en werd ik aangevallen zou ik zonder schroom mijn magazijn op hun legen.
  Ga natuurlijk de bak in maar zal ook de Duitse kranten kop halen.

  Geliked door 6 people

  • karton zegt:

   @ vangie1206j op 16-5-2021 om 01.04 u.
   Ik ben óók geen Jood en woon niet in Duitsland maar in Nederland tussen de “vluchtelingen” , om díé reden heb ik,mij wél bewapend , de veiligheid van m’n gezin en mij heeft voorrang op álles. Omdat de NL-“regering” ons niet beschermd doe ik ’t zelf maar.

   Geliked door 4 people

   • vangie1206j zegt:

    GROOOOOOT gelijk heeft u.
    En ieder voor zich en God NIET voor ons allen.
    Dat gajes in Den Haag is haast nog gevaarlijker dan dat moslim schorem.

    Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Nazi,s zijn socialisten.

  Geliked door 3 people

 5. De Klaverjugend marcheert door onze straten
  Echte fascisten met wie er niet valt te praten…
  Samen met de vijfde kolonne van DENK
  Willen ze sharia maar geen Ingrid en Henk
  Nog meer bommen op Israël en joden haten

  Ook in Nederland is GroenLinks zowel een terreur ondersteunende partij als anti-joods.
  De partij van de met de Cambodjaanse massamoordenaar flirtende fractievoorzitter in de Eerste Kamer, Paul Rosenmöller, die als lid van de Groep Marxisten-Leninisten (GML) de gewapende revolutie voorstond.

  De partij van senator Farah Karimi, die werkte voor de Iraanse terreurbeweging Mujahedin Khalq.

  De partij van Jesse Klavers mannetjesmaker Wijnand ‘RaRa’ Duyvendak, die staatsgevaarlijke informatie buitmaakte bij een inbraak in het ministerie van Economische Zaken.

  De partij van senator Sam Pormes, die een rol speelde bij de Molukse treinkaping in De Punt en deelnam aan een terroristen-trainingskamp in Zuid-Jemen.

  De partij van jongerenorganisatie Dwars, die toen de huidige voorman Jesse Klaver er secretaris was, een professionele bomkoffer op kantoor had liggen.

  De partij van Kamerlid Kauthar Bouchallikht, die via meerdere lijnen gelinkt is aan het Moslimbroederschap, een terroristische organisatie die uiteindelijk overal de sharia wil invoeren en in Turkije lessen volgde in taqqiya.

  Ongetwijfeld ook de partij van Mila van den Bosch, die randdebiel uit Nijmegen die op de Dam maar bleef schreeuwen: “Als je Thierry dood wilt schieten, zeg dan paf”.

  En natuurlijk de partij van de Wageningse loco-burgemeester Jack Bogers, die de vrienden van Volkert van der Graaf na de moord op Pim Fortuyn waarschuwde, zodat ze bewijsmateriaal konden vernietigen.

  Vanuit GroenLinks is opgeroepen om joodse winkels te boycotten. Dat is Goebbels all over again! Opvallend hoeveel moslims op GroenLinks stemmen. Net als DENK en NIDA is de partij een magneet voor haat.

  Geliked door 5 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Voor een ieder hier die nog niet weet wat de geschiedenis is van groenlinks,
   print dit stuk van Angelica de Sancé uit en hang het op een plaats waar je het elke dag kan lezen, opdat wij niet VERGETEN HOE CRIMINEEL GROENLINKS IS, en hoe deze ratten in de 2e kamer, getraind als ze zijn door de communistische propagandalessen, om de waarheid te verdraaien en naar hun hand te zetten. Ook Dood 66 bedient zich van dezelfde technieken tot het afdekken van de waarheid.

   Geliked door 4 people

 6. Ruud van Hagen zegt:

  Ik word langzaam gek van de moslimmoordenaars onder ons, als ik het zo schrijf, voor de zekerheid ik bedoel de moordende moslims.
  Ik word gedwongen om daar mee te leven, maar mijn leven is niks meer waard.
  Tegenwoordig word ik geregeerd door moslimaanhangers die al in alle partijen zitten en de macht overnemen..

  Geliked door 2 people

 7. Bob zegt:

  Dit kun je ook van Nederland zeggen geen haar beter

  Geliked door 2 people

 8. Rien E zegt:

  Dat is toch geen nieuws, linksch en groen zijn (nationaal)socialistisch hetgeen synoniem is met jodenhaters/antisemieten. Kijk naar Labour in het vk (olv corbijn), groen(s)linksch, sp en pvda hier in nederland. Wat een verschil met ca 50 jaar geleden toen dhr Vredeling (ook pvda) wapens stuurde naar Israel om ze te ondersteunen. Hij draait zich dagelijks om in zijn graf over zoveel onbenul in wat toen zijn partij was. Ik vermoed dat hij zijn lidmaatschap al lang had opgezegd net als destijds dhr Drees. “Andere tijden”

  Geliked door 3 people

 9. koosv8 zegt:

  Het antisemitisme is een socialistisch dingetje, maar wordt altijd maar uitgelegd alsof de Nazi’s rechts zouden zijn geweest . Maar links vond het kwalijk om daar mee geassocieerd te worden. Zodoende is het maar bij rechts gepland. Maar toch is het vooral LINKS WEER DIE ZOWEL DE ISLAM ALS GOED ZIEN, EN DE ISRAËLIETEN/JODEN ALS HET KWAAD.
  Pim Fortuyn zei het 20 jaar geleden al.
  ,, ZIJ DIE DENKEN DAT HET WEL MEEVALT MET DE AGRESSIE VAN DE ISLAM, WENS IK VEEL STERKTE TOE!!! ZALIG ZIJN DE ONNOZELEN VAN GEEST.

  Geliked door 3 people

 10. Jean zegt:

  ALLE ellende in Europa is begonnen met die achterlijke groene ratten die liever gewelddadige islam belijden dan veiligheid voor eigen volk steunen.
  Payday komt met een rotvaart én betalen zullen ze die groene ratten daar zullen ze niet onderuit komen.
  Wij zullen pas een leefbaar en veilig Europa bekomen als de groene ratten én islamieten verdreven zijn van het Europees grondgebied. In Afrika hebben ze ruimte in overvloed.

  Geliked door 3 people

 11. droevige mof zegt:

  Zowel de Taz, de krant van links en de Groenen, als de Freie Welt, het platform van de AfD, berichten waarheidsgetrouw over de demonstraties en het anti-judaïsme van de islamitische demonstranten.
  De antisemitische onderstroom van de linkse organisaties is welbekend; die van de rechtse en populistische bewegingen wordt gaarne verborgen gehouden in de rechtse pers.
  De partijleiding van de AfD is duidelijk pro-Israël, net zoals hun vriend Wilders dat duidelijk is. Maar aan de basis hoort men ook andere tonen.
  Daar hoort je de verhalen over de Khazaren en de dunne scheidslijn tussen echte en nepjoden, zoals je het ook in Nederland hoort en leest, bijv. in het rechtse verzetsmedium niburu.co
  Opeens wemelt het van de nepjoden die achter alle kwaad (financiën, oorlogen, Corona) zitten. En er is plotseling sympathie voor de linkse criticus van Israël, die met andere woorden hetzelfde zegt.
  Een gevaarlijk mengsel, te meer tegen de achtergrond van de onvrijheid die in Duitsland al meer dan een jaar heerst.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s