Ruim 10.000 sterfgevallen gemeld bij EMA na coronaprik, Nederland bijna koploper

(Door: “9ForNews”)

Bij de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen (EudraVigilance) zijn inmiddels meer dan 400.000 gevallen van bijwerkingen na de coronaprik gemeld. EudraVigilance schrijft over deze database:

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft deze website in 2012 geopend om het publiek toegang te geven tot meldingen over vermoedelijke bijwerkingen. Deze meldingen worden elektronisch bij EudraVigilance ingediend door geneesmiddelenautoriteiten en door farmaceutische bedrijven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ruim 10.000 sterfgevallen gemeld bij EMA na coronaprik, Nederland bijna koploper

 1. Marc zegt:

  Haha, die badgasten in Brussel hebben een disclaimer bedacht die je moet tekenen voordat je de informatie mag inzien. Er staat een hele hoop geratel, maar de laatste wil ik jullie niet onthouden. Let op:

  “Patiënten en consumenten mogen het gebruik van hun medicatie niet stopzetten of wijzigen zonder voorafgaand overleg met een professionele zorgverlener. ”

  LOL

  Like

  • Marc zegt:

   Ik heb akkoord gegeven met gekruiste vingers. Dus voor mij geldt het niet 🙂

   Niet ieder geval staan die covid vaccinaties er niet bij

   Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Corona Auf der Suche nach der Waarheid oftewel Corona op zoek naar de waarheid is de titel van de high end docu die programmamaker Flavio Pasquino afgelopen week van iemand kreeg toegestuurd via telegram. Hij opende de link, keek er een paar minuten naar en rende naar zijn computer om de indrukwekkende docu zo snel mogelijk veilig te stellen. En je raadt het al…de deze docu werd nog geen uur later door YT verwijderd.

  Nederlands ondertiteld.

  https://rumble.com/vgpmaz-docu-corona-auf-der-suche-nach-der-wahrheit-incl.-uknl-subs..html

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  10.000 sterfgevallen in Europa door die prikken. Wat we dus mogen weten wel te verstaan. Het omgekeerde gebeurde ook; iedere dode op het IC van een ziekenhuis werd als een Corona dode bestempeld, alsmede ook die schilder die van 10 meter hoog dood neerviel, en die parachutist die zijn parachute niet open kreeg. Dus het aantal werkelijke sterfgevallen zou wel eens een veelvoud kunnen zijn van die 10.000. En dan is dit nog maar het begin, kort na de vaccinaties. En ik las ook al iets over onvruchtbaarheid bij vrouwen. Het zou mij niet verbazen dat over 3 a 5 jaar de bevolking in de wereld is gedecimeerd tot een 400 miljoen a 500 miljoen personen. De uitwerking van de inentingen tegen de Spaanse griep verbleken nog hierbij. Toen stierf 1/5 deel van de toenmalige wereldbevolking. Anno nu kon dat wel eens oplopen tot 90 a 95%. Want ge-vaccineerden zijn ook nog eens in staat om NIET ge-vaccineerden te besmetten. Dit is je reinste biologische oorlogsvoering ! Agenda 2030 ! U en ik, de NIET ge-vaccineerden, zouden dus door besmetting van een gevaccineerde ook het loodje kunnen gaan leggen. Dit is geen prettig voorruitzicht voor ons !

  Geliked door 1 persoon

 4. Want zegt:

  Zie de criminele historie van Pfizer

  Like

 5. hannah zegt:

  de cijfers van het RIVM kloppen niet, bij 1e prik bijverschijnselen gemeld bij arts op prikpunt, werd niets mee gedaan, bij 2e prik komt je niet meer bij artsen dus wordt er ook niets meer gemeld, wat een farce

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s