VIDEO Dr. Nicolaus Fest: “Danscursussen voor migranten van belastinggeld!” (+ Nederlandse vertaling!)

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Wie zijn land verlaat, vindt in het doel- of gastland vaak geen sociale aansluiting. Dat is nu eenmaal zo bij migratie, want buitenland is nu eenmaal geen thuisland – tenzij men in clanstructuren kan immigreren, wat immers inmiddels ook niet zelden het geval zou zijn. Voor diegenen echter die dat niet kunnen, heeft de EU een oplossing: Dansen! Uit de begroting van het “Creative Europe Program” worden daarom dans-, theater- en poppencursussen gefinancierd. Bijvoorbeeld € 200.000,- voor de poppenspelercursus “Rapport”. Daar maakt men poppen van krantenpapier, draad en touw. Dat dient niet alleen maar de “artistieke samenwerking met migranten” bevorderen, maar ook een “duurzame, praktische nalatenschap van de voortdurende integratie door de kunsten.” Een grotere bullshit heb je nog nooit gehoord.

Naar het project “PUSH” gingen € 168.000,-, € 200.000,- aan de opvolger
“PUSH+”, in totaal dus € 368.000,- Bij “PUSH” ligt het zwaartepunt op “identiteit, grenzen en veiligheidszones”, bij “PUSH+” daarentegen op “thuis, falen en verschillende lichamen”. Wie denkt dat zulke dingen in tijden van corona niet helemaal bovenaan de prioriteitenlijst zou moeten staan, vergist zich. In de EU heeft de onzin altijd voorrang! Nog veel meer belastinggeld, in totaal € 1,4 miljoen, kreeg “Performing Gender – Dansen maakte het verschil”. Hierbij gaat het er om “dansend nieuwe verhalen over de LGBTI-Community te vertellen” en “Gender Fluidity, Gender in het dagelijks leven evenals de diversiteit van de gender-benadeling” duidelijk te maken. Foto´s – Mannen in bruidskleren, een paar naakten op het podium en kinderen, die er zogenaamd over nadenken of ze tegelijkertijd mannelijk of vrouwelijk kunnen zijn – zijn op Facebook te vinden. In vergelijking met “Performing Gender” was het jodeldiploma van Loriot klassieke hoogstaande cultuur!  

Mijn lieveling is echter de cursus “Migrant bodies – Moving borders”. Die kost van de belastingbetalers afgeperste € 200.000,- en is op YouTube te volgen. De cursus moet “het beroepsleven van de deelnemers verrijken” en, letterlijk, hen de gelegenheid bieden de nieuwe multiculturele en generaties overstijgende kansen te omarmen.” Bekijk de videoclips eens. Daarin zie je vooral minder aantrekkelijke mensen, die elkaar op het commando “vis” in de armen vallen en verder een beetje rondhuppelen, wat elk 3-jarig kind ook kan. Professioneel dansen, ook al is het maar op het laagste amateurniveau, is duidelijk iets anders.

Maar het gaat helemaal niet om dansen, het gaat niet eens om gender of artistieke samenwerking of benadeling. In werkelijkheid is het enige ware woord het begrip “verrijking”. Daar gaat het in werkelijkheid om, alhoewel niet in de zin van de levensverrijking voor migranten.  Veelmeer gaat het om de financiële verrijking van al diegenen die deze cursussen aanbieden. Zij, die bij geen enkel staatsballet en geen enkele privé dansschool zouden worden aangenomen, worden hier op kosten van de belastingbetaler financieel ondersteund. Ze reizen door Europa, ontmoeten elkaar voor cursussen in Lissabon, Rome of Bologna, in Athene, Parijs en Amsterdam. Het zijn toeristische programma´s voor mislukte linkse existenties, die gender, migratie en zogenaamde discriminatie als voorwendsel gebruiken om veel geld van de EU af te troggelen. De zogeheten “integratiearbeid ten gunste van migranten” is niets anders dan de parasitaire veiligstelling van het eigen goede leventje.

In het begin van de clip over “Migrant Bodies” worden overigens politici getoond die kritisch tegenover migratie staan, waaronder ook Alice Weidel. De EU financiert dus propagandaclips met belastinggeld, waarin individuele vertegenwoordigers van Europese partijen in diskrediet gebracht worden. Ook dat is onbeschrijflijk. Maar in de EU is het onbeschrijflijke al lang het normaal.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: “Danscursussen voor migranten van belastinggeld!” (+ Nederlandse vertaling!)

 1. karton zegt:

  Danscursussen voor migranten ? Zijn ze nou helemáál gek geworden ? Verplichte cursus “handen uit de mouwen steken” moeten die gasten volgen !

  Like

 2. Bob zegt:

  De Europese kudde laat zich leiden
  door de wolven uit de EU.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik heb het hier een tijd geleden al geschreven.
  Je richt een club op en je zorgt dat er in de statuten de volgende woorden of een deel ervan in de statuten staat.
  Multicultureel
  Milieu
  Gender Eventueel transgender
  Ecologie
  En je bent gegarandeerd van een ruime subsidie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Willem zegt:

  Zum kotsen.

  Like

 5. Julia zegt:

  Wie heeft er niet genoeg van die nutteloze geld verspillers in Brussel. Opheffen dat zooitje dat er alleen op uit is de gehele Europese samenleving te ontwrichten en tot op het bot uit te kleden. Al die politici die voorstander zijn van deze miljarden verspillers zouden flink afgestraft moeten worden. Niet normaal hoeveel miljarden alleen al uit onze belastingpot verdwijnt naar de invasies van onze cultuur verkrachters, nietsnutten en profiteurs dan zullen we het over het nu al mislukte klimaatbeleid nog niet hebben. Hoogst tijd net als Engeland de EU verlaten. Die algehele EU heeft ons niets goeds gebracht dan dat alleen een stadion vol zakkenvullers flink profiteren. Hoogste tijd om die sterrenvlag voor goed te strijken.

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Achterlijkheid kan je niet genezen.

  Geliked door 2 people

 7. J. Onno Dekker zegt:

  Gespikkelde waanzin zeiden we vroeger bij zulke verspilling, verzonnen door de deugers!

  Deugers is het acronym voor Domme Europese Unie Gekkies En Reactionaire Slijmjurken.

  Like

 8. Bas zegt:

  Calais, nog stééds agressieve migranten-ellende en de politie doet niets…

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas op 16-5-2021 om 12.41 u.
   Natúúrlijk doet de politie niks !
   Zolang het schorem bestaat uit negers en/of ander gekleurd volk, zal de politie niks doen; zij treden pas op als bezorgde , blanke burgers, jongeren én ouderen , demonstreren tegen hun “regering” , omdat die “regering” bijv. de politie opdracht geeft om NIET op te treden tegen “vluchtelingen” (negers en/of ander gekleurd volk)
   Dán zal de politie met graagte gaan optreden , tegen de ‘eigen’ burgers.

   Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  GB

  ▪976 daklozen stierven vorig jaar in onze straten

  ▪ 6.000 militaire veteranen zijn dakloos in de straten van het VK

  Deze figuren krijgen belastingbetaler gefinancierde huisvesting per direct. Vind je dit eerlijk?

  Like

 10. Bas zegt:

  GB

  REKENING VOOR JURIDISCHE HULP VOOR ROCHDALE-KINDERVERKRACHTS – £ 2.025.363

  2012 – GEVANGENIS
  2015 – Theresa May beveelt Abdul Aziz, Adil Khan en Qari Abdul Rauf om het Britse
  staatsburgerschap te ontnemen
  2018 – Beroep verloren
  2021 – Wéér een beroep!

  https://www.thesun.co.uk/news/14968492/member-grooming-gang-legal-aid-two-million/amp/?__twitter_impression=true

  De verachtelijke bende van seksueel misbruik van kinderen in Rochdale bezorgd rekeningen juridische bijstand van meer dan £ 2 miljoen pond.

  LEDEN van een groomingbende hebben rekeningen voor juridische bijstand van meer dan £ 2 miljoen binnengehaald.

  Vorige maand onthulden we dat Rochdale kinderverkrachtingsleider Qari Abdul Rauf werd gezien terwijl hij voedsel kocht in winkels op straat waar hij minderjarige meisjes verhandelde voor seks.
  Ondanks dat hij was gewaarschuwd dat hij zes jaar geleden uit Groot-Brittannië zou worden uitgezet.
  Nieuwe cijfers die zondag aan The Sun zijn vrijgegeven, laten zien dat de wet voor rechtsbijstand voor de negen misbruikers £ 2.025.363 heeft bereikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s