“Dood de joden!” schalt door de straten in West-Europa

(Door: Freek van Beetz)

Openlijk, onversneden antisemitisme in demonstraties

Het voortbestaan van Israël staat op het spel, maar in de Europese steden scanderen pro-Palestijnse demonstranten de Arabische variant van het Horst Wessellied. Laf doen politici alsof ze niets horen en wordt ondertussen Israël de les gelezen. We hebben Jodenhaat geïmporteerd en de autoriteiten zwijgen. Ik heb weinig vertrouwen in een toekomst voor joden in Europa, schrijft Freek van Beetz.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Dood de joden!” schalt door de straten in West-Europa

 1. Bas zegt:

  Europa heeft decennia achtereen antisemitische drek geïmporteerd dat onderdak kreeg bij Labour en de rest van wegkijkend links. Shame on you!

  ‘Fuck the jews and rape their doughters…’

  Geliked door 3 people

 2. Monalisa zegt:

  Als dit word geroepen meteen de grenzen sluiten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Bas zegt:

  Gerard de Boer
  Het importeren van Jodenhaat in Nederland gaat gestaag door. Van de afgelopen 10 jaar door de kabinetten Rutte I, II en III geïmporteerde driekwartmiljoen niet-westerse allochtonen komt ruim 90% uit islamitische landen.

  https://pbs.twimg.com/media/E1fVwjkWEAQBZpF?format=jpg&name=small

  De totale nettokosten van de massa-immigratie heeft de belastingbetaler over de jaren 1995-2019 in totaal 400.000.000.000 euro gekost.
  Link: http://demo-demo.nl/files/Grenzeloze_Verzorgingsstaat.pdf

  https://pbs.twimg.com/media/E1fekm4XEAADD_T?format=jpg&name=small

  Geliked door 3 people

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  Demonstranten in Londen zingen vandaag in het Arabisch een strijdkreet die zich vertaalt naar: “Joden, denk aan Khaybar, het leger van Mohammed komt terug.” Het verwijst naar het islamitische bloedbad van Joden in de stad met die naam in het 7e-eeuwse Arabië.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Wie er opeenvolgend opgejaagd zullen worden moge duidelijk zijn,……mooi hé die EU?
  (gelukkig heeft u al een jaar lang kunnen oefenen om binnen te blijven, opgesloten met avondklok en verstrekkende beperkingen…………voor uw eigen veiligheid en dat van uw kinderen…..)

  Like

 8. Bas zegt:

  Links en achterlijk…

  Geliked door 1 persoon

  • Rien E zegt:

   Zalig zijn de simpelen van geest, zij storten zich in een wespennest zonder het zich te beseffen. Eigenlijk wel heel erg zielig.

   Like

 9. Claudia Millenaar zegt:

  Q; Ik schreef al eerder dat ik weinig optimistisch ben over een veilige toekomst van joden in het Europa van nu en later.

  Ik ben weinig optimistisch over de gehele toekomst van Europa! Haal de derde wereld binnen en verwordt een derde wereldland. Ik zie de toekomst dus ook niet bepaald gunstig tegemoet.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/martin-bosma-pvv-woedend-op-pvda-partij-maakt-officieel-deel-uit-van-manifestatie-vol-jodenhaat/

  Martin Bosma (PVV) woedend op PvdA: ‘Partij maakt officieel deel uit van manifestatie vol jodenhaat’

  PVV-Kamerlid Martin Bosma is niet te spreken over de PvdA. Nota bene een bestuurslid van de Haagse PvdA sprak gisteren op een pro-Palestina manifestatie. Wat voor het PVV-Kamerlid onacceptabel is. De huidige PvdA is niet meer te vergelijken met Dreesiaanse PvdA van weleer. Bosma wil hier zeker vragen over gaan stellen bij het eerstvolgende Kamerdebat over discriminatie.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Bas. In de jaren ’30 was Nederland geconfronteerd met de NSB en andere fascistische partijen die aan de kant van nazi Duitsland stonden. Echter, een ding hadden deze fascistische partijen gemeen. Geen van hen toonde haat tegenover Nederland en tegen het eigen Nederlands volk. PvdA is een partij die de Kalergi-Plan steunt. PvdA heeft het mogelijk gemaakt voor mensen met dubbele nationaliteiten deel te nemen aan de Nederlandse politiek met alle gevolgen van dien. Zo kwam een vijandige partij zoals DENK, de lange arm van Erdogan, in de Tweede-Kamer. Zo kunnen mensen met radicale islamitische ideeën en terroristen in spe gewoon in Nederland vertoeven; zelfs mensen met ISIS sympathieën. Het is vanzelfsprekend dat PvdA is de PvdAllah of de Partij v.d. Allochtonen. Het is bijna vanzelfsprekend dat PvdA is zeer vijandig tegenover de Staat Israël en Joden. Vreemd genoeg ondanks de smerige karakter van deze partij – en andere linkse partijen – stemmen vele Joden op linkse partijen die ze vijandig zijn. Is dat een teken van masochisme?

   Like

 12. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/wilders-pvv-woedend-over-pro-palestijnse-demonstraties-de-afgelopen-dagen-laten-zien-wat-tientallen-jaren-islamitische-massa-immigratie-ons-heeft-gebracht/

  Wilders (PVV) woedend over pro-Palestijnse demonstraties: ‘de afgelopen dagen laten zien wat tientallen jaren islamitische massa-immigratie ons heeft gebracht’

  Ook in Nederland is de afkeer van Israël goed zichtbaar. De daden van Hamas worden goedgepraat, en men praat over deze terroristische club alsof het een stel helden zijn. Politici van partijen flirten met antisemitische demonstraties en clubjes – zoals de jongeren van BIJ1 en een bestuurslid van de PvdA Den Haag.

  Geliked door 2 people

 13. Paul zegt:

  Walgelijk in het kwadraat. Geert heeft gelijk als hij zegt dat dit is was islamitische massa immigratie ons heeft gebracht . En dan ook nog die vileine berichtgeving van de linkse msm. Het is om te kotsen.

  Like

 14. M. Devrindt zegt:

  Free Palestine from Hamas, PLO, Fatah,

  Like

 15. Bas zegt:

  GB

  Like

 16. Bas zegt:

  Londen

  Like

 17. Julia zegt:

  Wat een vreselijke walgelijke samenleving is het in Europa geworden. En maar door blijven gaan met die invasie van de Islam. Het is verwerpelijk dat dergelijke demonstraties niet direct keihard de kop worden ingedrukt. Dus het feit is dat de Islamisering binnen Europa werkelijkheid is. Wie had dit kunnen dromen dat het Nazisme in 2021 flink is toegenomen. De daadwerkelijke schuldigen zijn al de regeringleiders en de politici binnen het EU bolwerk die de invasie van al de vooral fanatieke islamieten heeft toegestaan en dat zelfs dit desastreus wanbeleid nog bewust door blijven voeren. Miljarden heeft dit de samenleving gekost en wat is de dank van de geïmporteerde invasie namelijk een hoop ellende en haat. Het meest walgelijke dat deze onrustzaaiers en terroristen nog worden gefaciliteerd en gesteund door o.a. PvdA, D66 en vooral Kaag. Helaas Nederland is vergane glorie en kan de geschiedenisboeken in als ooit een welvarend en tolerant land. Wat is er van overgebleven een rioolput van een multi culti samenleving die zich niet aan de normen en waarden van de Westerse wereld willen aanpassen en zelfs onze geschiedenis, cultuur en tradities om zeep helpen met dank aan de politiek en al die linkse deugmensen die hier hebben achter gestaan.

  Like

 18. Bob zegt:

  Een demonstratie worden wordt gescanderd
  dood de Arabieren Arabieren bezetten Israel.
  Alle joodse heiligdommen vrij voor Joden.
  Wat zal met zo’n demonstratie gebeuren??
  We hebben het gezien met de vreedzame
  vrijheids demonstraties in Den Haag.

  Like

 19. Jean zegt:

  De 3de wereldoorlog is in de maak nog even wachten en het is overal hommeles door de aanwezigheid van islamieten.
  Toch typisch dat alle oorlogen zijn wortels heeft in de religieuze bullshit. Mensen besodemieteren met fabeltjes en het ergste is dat de mensen er ook nog intrappen.
  Iedereen is vrij te geloven wat hij/zij wil maar niemand heeft het recht mij iets te verplichten te geloven.
  Hoogtijd religie te onderwerpen aan de seculiere wetten en indien in strijd met de seculiere wetten dan die bullshit verbieden op het grondgebied.

  Like

 20. Willem zegt:

  Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het wachten is op een openbare executie van een Jood of een lynch partij in een Israelische ambassade. Julia, Jean, jullie hebben volkomen gelijk. Ik dacht eerst dat het nog wel een 20-30 zou duren, maar denk nu dat veel eerder in Europa de pleuris zal uitbreken. Met dank aan onze leiders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s