Gelsenkirchen en het ontmaskerde zelfbedrog

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Duitse politici zeggen vaak en graag dat Duitsland en de Duitsers een “speciale verantwoording” tegenover de Joden en de joodse staat Israël zouden hebben. Deze verantwoording, zeggen zij, zou ook gelden voor al die geïmmigreerde nieuwe Duitsers, dus voor ettelijke miljoenen mensen. “Speciale verantwoording” daarom, omdat tussen 1933 en 1945 al die ongelooflijke misdaden op de binnenlandse en Europese Joden in naam van de toenmalige nationaalsocialistische dictatuur hebben plaatsgevonden.

Het feit van deze misdaden lijdt geen twijfel. Het is waarschijnlijk echter wel onduidelijk wat deze “speciale verantwoording” concreet moet inhouden. En het is uitermate twijfelachtig of veel later uit de hele wereld Duitsland binnengestroomde mensen met een “speciale verantwoording” belast kunnen worden, die zelfs voor de overweldigende meerderheid van de later geboren duisters niet onproblematisch is. Want in deze formulering van de “speciale verantwoording” klinkt toch altijd een erfschuld door, een schuld dus, die ook zonder de concreet schuldigen nooit vergaat. Tegen de toewijzing van zo´n erfschuld zouden de onschuldige en later geboren Duitsers zich echter hevig verzetten.

Daarentegen valt met de vage “speciale verantwoording” heel goed te leven. Dat bewijzen bijvoorbeeld al die politici en partijen die enerzijds de Joden en Israël garanderen dat zij zich constant bewust zijn van deze “speciale verantwoording”, die er echter anderzijds geen probleem mee hebben dat miljoenen mensen zich in Duitsland vestigen die hun religieus gemotiveerde Jodenhaat en hun afwijzing van het bestaan van de joodse staat hier invoeren. Vrij van historische schuldcomplexen in Duitsland voelen deze mensen namelijk geen enkele “speciale verantwoording”.

Een holle frase van politici moet eindelijk geconcretiseerd worden           

Per slot van rekening is het verkrijgen van het Duitse staatsburgerschap niet verbonden met een “speciale verplichting”. En dit was zoals bekend bij de grensopening van 2015 ook geen voorwaarde om binnengelaten te worden. Het “Jodenzwijnen”-gebrul in Gelsenkirchen, het bekogelen met stenen van synagogen en landelijke manifestaties tegen Israël ontmaskeren de politieke formulering als datgene wat ze is: zelfbedrog. Het aantal van diegenen in Duitsland die zich door de onnauwkeurige “speciale verantwoording” noch laten overtuigen noch laten intimideren, is al lang veel te groot om deze te laten gelden. Ook politionele of juridische repressies zullen daarom geen succes hebben.

Realistisch gezien gaat het er alleen nog maar om te verhinderen dat de geïmporteerde Jodenhaat en de afwijzing van de staat Israël  zich ook in de meerderheidssamenleving verbreiden. Daartoe is echter eindelijk de concretisering nodig van datgene wat met “speciale verantwoording” buiten het gebruik zonder gevolgen in zondagse en herdenkingstoespraken wordt bedoeld. Wanneer uit deze concretisering bijvoorbeeld zou voortkomen “Jodenzwijnen”-schreeuwers op te pakken en te bestraffen met het kwijtraken van het Duitse staatsburgerschap, zou dat al een stap vooruit zijn. Maar om dit te realiseren, wordt moeilijk genoeg.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Gelsenkirchen en het ontmaskerde zelfbedrog

 1. R Thomasson zegt:

  De wilde demonstraties of liever gezegd zware ongeregeldheden in Gelsenkirchen en andere plekken in Duitsland zijn op de eerste plaats een teken aan de wand voor de Duitsers zelf. De Joden weten met welke menselijk drek ze te maken hebben. De verloop van zulke demonstraties kan bijna worden vergelijken met een mathematische formule. Het begint met veel primitief geschreeuw en gegil die kenmerkend is voor mensen uit de deel van de wereld waar de demonstranten vandaan komen. Het geschreeuw wordt snel vervolgd door gedrag die wij zien in films zoals Jumanji II https://www.youtube.com/watch?v=bmoNj59Ozug of in nature video’s https://www.youtube.com/watch?v=qgRaAA9AaF4 Dit gedrag is niet exclusief behouden tegen Joden en synagogen. Het kan in iedere tijdstip ook worden gericht tegen Duitsers (of andere Europeanen), kerken, scholen, winkelcentra, overheidsgebouwen etc. De Darwinistische vuilnisbak waar ze vandaan komen, respecteert enkel het recht van de sterkste. Voor goede/humane/zwakke mensen is volgens hun primitieve mentaliteit geen plaats. Dat betekent een ding: Als de Duitsers zouden er niet zorgen voor hun recht op hun land, wordt het land van ze ISIS-style overgenomen.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Niet alleen de schreeuwers van Jüden Schwein oppakken en deporteren naar land van herkomst. Hun hele familie oppakken uitkeringen stopzetten en mee op transport naar de heimat. Goederen trein wagons zijn deze keer niet nodig. Opleggers voor veetransport doen het ook.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Leg moraliteit uit in eenvoudige taal:
  Noch het kind, noch het kleinkind, laat staan het pleegkind, zijn verantwoordelijk voor misdrijven die door ouders of grootouders zijn gepleegd. Ieder lid van het gezin is in principe verantwoordelijk voor zichzelf. Als het pleegkind zich slecht gedraagt, kan het zijn dat hij wordt teruggestuurd.

  Like

 4. Comerius zegt:

  Hoop dat de Groenen in Duitsland niet aan de macht zullen komen!

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Comerius. De mogelijkheid dat deze groepen in Duitsland aan de macht zouden komen, is immens hoog! De huidige politiek-correcte linkse Musserts, Degrell’s, Quislings enz. zouden er alles aan doen om deze groepen aan de macht te helpen. ZIJ WORDEN ERVOOR GOED BETAALD! Er zitten in de kassa van hun meesters miljarden die bestemd zijn aan de agenda te besteden. Geld is geen probleem. De politiek-correcte Quislings hebben geen wroegingsprobleem of empathie voor hun eigen volk. Zij zijn de veldhelpers en voorbereiders van de Take-over door het Jihad-Leger. In de tijd dat de slachtingen ISIS-STYLE zouden beginnen, zijn ze weg.

   Like

 5. Gerrit zegt:

  De Duitsers hebben een 5e colonne binnengehaald. Hondstrouw aan de islam en ook aan Erdogan. Ze zullen zich nog eens achter de oren krabben en zich afvragen waarom hebben we dat toegelaten.?
  Nu nog haat tegen de Joden maar dat kan zo een ander onderwerp krijgen.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik wil je dag niet bederven. Tenzij een wonder gebeurd. Maar de Duitsers krijgen een Grüne Kanzlerin. Ab dan gehts erst richtig los. Ze ziet een stuk smakelijker uit als de stasi kanzlerin maar dan heb je het verder helemaal gehad.

  https://rottweil.wordpress.com/2021/04/19/die-erfinderin-der-kobold-batterie-annalena-baerbock-wird-grune-kanzlerin/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s