Uittreksel uit het Hamas-handvest om te delen met uw gekozen functionarissen

“Israël zal bestaan en zal blijven bestaan totdat de islam het zal vernietigen”

(Door: “Brabosh”)

Er was een tijd dat alle gekozen functionarissen een aangewezen terroristische organisatie erkenden en het geen kracht voor ‘verzet’ noemden. Er was een tijd dat de media alle aangewezen terroristische groeperingen ‘terroristische groeperingen’ noemden en niet selectief de Palestijnse ‘islamitische’ en ‘militante’ groeperingen .

Maar antisemieten en antizionisten zijn doorgedrongen in de hallen van het Congres en op het gebied van de journalistiek, dus het is tijd om de doelen van HAMAS uiteen te zetten, zoals geschreven door HAMAS, zodat iedereen het begrijpt:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Uittreksel uit het Hamas-handvest om te delen met uw gekozen functionarissen

 1. leeuw7 zegt:

  De nieuw gekozen terroristenvereerster Sigrid K.(D66) zal dit islamitische nazi handvest toch niet onderschrijven !!?Je weet het maar nooit met deze terroristenvereerster en haar Israël hatende ambtenaren!!Nu 76 jaar na de bevrijding is er niet veel veranderd betreffende institutionele Jodenhaat!!Praatjes vullen geen gaatjes,ook 76 na de zogenaamde bevrijding is er nog steeds georganiseerde Jodenhaat op de minsterie’s van dwaling in Nederland en Europa !!

  Geliked door 3 people

 2. jack black zegt:

  Leeft Graftak Gretta Duisenberg nog ?
  En hangt de palestijnse vlag nog uit haar raam ?

  Like

 3. GT zegt:

  Als dit geweld niet stopt, zou het wel eens uit kunnen monden, in een kern oorlog men een kern aanval op Iran, en een op Mekka!
  Tevens de Islam is in oorlog met heel de Wereld gezien het feit dat ik dit al meer dan 30 jaar volg, ben ik er van overtuigd dat er of tactische kernwapens in gezet gaan worden, of zo als ik zei nog erger!
  Hierbij de Joden afslachten zo als in de eerste en tweede oorlog is gebeurd zal nooit meer plaats vinden, ….de Wereld is gewaarschuwd we zitten op het randje van een Wereld oorlog!

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Homofoob…

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Jackholland zegt:

  Joden worden gehaat door mossels. Deze haat komt voort uit jaloezie. Dit is ook wel te begrijpen . De jood maakt in 70 jaar van een zandbak een schitterend modern welvarend land met medische zorg ,universiteiten die goede wetenschappers leveren en het is een slim volk met arbeidsethos Daar sta je dan als moslim die van kinds af aan geleerd heeft dat er geen beter volk dan moslims bestaat. De mossel kijkt om zich heen zijn land grenzend aan israel is een pleurisbende met een fraude en omkoopcultuur. Wetenschappers zijn er niet en 80 % van het volk is aan de bedelstaf . Alibaba winkels en kraampjes zijn het economisch handelscentrum van het land. Wiens schuld is dit nu denkt de mossel als hij al denken kan (het gros van de mossels is vanwege inteelt de dom om te poepen) het is de schuld van de jood. Kortom gewoon jaloezie. In plaats van te denken laten we ook eens gaan werken en studeren en niet 5.x per dag met je reet naaar het westen gaan zitten om een of andere lul genaamd allah de eer te gaan bewijzen op advies van ene mo de pedo die een paar honderd jaar geleden hallucinerend en schuimbekkend met allah had gepraat. En ja wT moet je een mosselvolk dat met droge ogen beweert dat mo de pedo ooit op een ezel van mekka naar jeruzalem is gevlogen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s