VIDEO Ab Gietelink – Brief aan Mark Rutte: “Zullen we ruilen?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Ab Gietelink – Brief aan Mark Rutte: “Zullen we ruilen?”

 1. Pingback: VIDEO Ab Gietelink – Brief aan Mark Rutte: “Zullen we ruilen?” | eunmask

 2. Voight-Kampff zegt:

  Aardige kerel die Ab en leuk verhaal, maar als filosoof behoor je toch te weten dat het zinloos is om de dialoog aan te gaan met een autist.

  Ab praat over zijn belevingswereld, toneel. Terwijl Rutte handelt in macht. Beeldend denken is handig, maar effectiviteit vereist nu eenmaal verdieping in de tegenstander.

  Een filosoof kan overigens van toegevoegde waarde zijn aan een strategie & tactiek team op rechts.

  En … macht is een continue dynamisch proces, waarbij uitsluitend de poppetjes veranderen. Na Rutte komt er een andere trekpop die de politieke agenda van de oligarchen onverkort gaat doorzetten.

  De socialisten zijn tenslotte al sinds de tweede wereldoorlog aan zet, alhoewel de verschijningsvorm zo nu en dan wijzigt (Den Uyl, Balkenende, Rutte).

  Dus, denken in termen van macht i.p.v. poppetjes.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Voight-Kampff;
   Ik wil even ingaan op het feit dat u en ook aardig wat anderen, Rutte steeds neerzetten als een Autist waarom doe ik dat, ik ken er een paar en het is geen gesneden koek;
   In die zin dat blijkbaar voor een hoop mensen, omdat de grote bubs ontzettend naief is en niet wil inzien dat er slechte mensen zijn( typisch Nederlands gegeven), er dan maar een ander etiket op geplaatst wordt namelijk…. het is een Autist!!
   Allereerst Autisme is een spectrum en daarnaast (en ik moet eigenlijk zeggen), is daar allereerst het feit feit of iemand goed of slecht is.
   Je hebt goede en slechte mensen onder alle etiketjes en plakkertjes… dus ook onder Autisten dat wil niet zeggen dat Autisten slecht zijn.
   Autisme wordt ook vaak niet goed gediagnosticeerd door de z.g. experts, dat wil ook nog zeggen dat deze groep mensen qua eigenschappen, die men ze toedicht, vertroebeld is… want persoonlijk , denk ik dat een paar slimme psychopaten, zo onder deze paraplu springen, omdat het ze een sociaal alibi verschaft tot onorthodox gedrag en tevens alle kritiek officieel verdampt raakt door de “ach wat zielig factor,” ook iets wat als een kip zonder kop gehanteerd wordt, door mensen die bang zijn voor een uitgesproken mening.
   Zowel bij de Psychopaten als bij Autisme, heb je het over ingewikkelde diagnosticering en uiteenlopende kenmerken, kortom niet iets wat je in een oogopslag ziet of kan herkennen…ja wel dat er iets niet klopt maar het beestje de juiste naam geven en daaraan gekoppeld een oordeel , is een andere zaak.
   Beter gezegd… ik vind eigenlijk dat Autisten zwaar beledigd worden, als je ze vergelijkt met Psychopaten en dat gebeurt hier wat te vaak. Ik zet hier een redelijk simpel, door een autist uitgelegde link, over de misvattingen betreffende Autisme en hoop dat dit verhelderend werkt ;

   https://researchautism.org/ten-things-autism-isnt/

   Like

   • Voight-Kampff zegt:

    Lucia, dank voor de accurate reactie en duidelijke uitleg; logisch en aanvaard.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s