2021

(Door: Jan Dijkgraaf)

In Londen wordt een oproep gedaan om Joodse dochters te verkrachten. In Brussel schalt het “Dood aan de Joden” door de straten. In Parijs gillen ‘antiracisten’ “Smerige Joden”. In Amsterdam worden de Joden herinnerd aan de Slag bij Khaybar, toen Mohammed de Joden verdreef en een complete Joodse stam uitmoordde.

En dat, beste mensen, heeft helemaal níets met antisemitisme te maken. Het is helemáál niet zo dat we in West-Europa niet alleen goedwillende gastarbeiders hebben binnengehaald, maar ook, in de vorm van hun nageslacht van de tweede en derde generatie, de duivel.

Te dom om te poepen. Mede daardoor: levensgevaarlijk.

Bron:
99woorden.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op 2021

 1. Bas zegt:

  Wat zou de uitslag zijn als we nú verkiezingen zouden hebben?

  Like

 2. R.C. van Hagen zegt:

  De politiek word geleid door beesten ,door ons ,zeggen ze gekozen.
  Het is hard om te stellen, maar dit word allemaal bewust gedaan om de moordenaars vrij spel te geven
  Om alles uit te moorden wat hun niet bevalt.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/amsterdamse-cdaer-diederik-boomsma-woest-om-roepen-van-khaybar-ranzig-antisemitisme/

  Amsterdamse CDA’er Diederik Boomsma woest om roepen van ‘Khaybar’: “Ranzig antisemitisme!”
  Pro-Palestinademonstratie in Amsterdam.

  CDA’er Diederik Boomsma, de leider van zijn partij in Amsterdam, vindt het niet kunnen dat er bij een Palestina-demonstratie in Amsterdam onder meer “Khaybar!” werd geroepen. Het is, zegt hij, “ranzig antisemitisme.” Hoe heeft dit kunnen gebeuren, vraagt hij zich af? En waarom greep de politie niet? Goede vragen, maar misschien dat deze man ook naar zichzelf en naar het immigratiebeleid van zijn eigen partij moet kijken. Want immigratiecritici waarschuwden hier decennia geleden al voor. Toen waren het CDA’ers als Boomsma die zulke mensen wegzetten als ranzige fascisten en racisten.

  .Als moslimextremisten “Khaybar, Khaybar” roepen zeggen ze dus feitelijk dat ze dat even willen herhalen. Veel anti-joodser dan dat wordt het niet. Het is, zeg maar, de Arabische versie van “Hamas, Hamas, Joden aan het gas.”

  Geliked door 3 people

 4. Ravian zegt:

  En de deugmensen kijken de andere kant op, niet in de gaten hebbend dat hun eigen vrouwen en dochters als eerstvolgende aan de beurt zijn, ze zijn inderdaad te dom om te poepen.

  Geliked door 2 people

 5. dutchess43 zegt:

  Wie had ooit kunnen denken in 1946, dat nauwelijks 75 jr later het hele gebeuren opnieuw gaat beginnen of al begonnen is? Zijn dat de mensen die tranen met tuiten huilden bij het zien van SCHINDLER’S List of bij De Jongen Met de Gestreepte Pyama?
  Palestijnen bestaan niet. Dat zijn gewoon arabieren die eeuwen geleden zich ongevraagd vestigden op het land dat de Joden al bevolkten.
  Zolang het Westen de “Palestijnen” financieel blijven steunen zal het nooit vrede worden .Ze geven er geen fluit om dat alles kapot wordt gebombardeerd door Israel, het Westen financiert immers de opbouw wel weer. Het Westen financiert zelfs het levensonderdhoud van de families van in gevangenschap levende “palestijnse”.terroristen.
  Vraag maar aan kaagje.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Zweden

  Gewelddadige Palestijnse demonstranten beschermd, vreedzame COVID-demonstranten gearresteerd
  In schril contrast met de vastberaden acties die de politie ondernam tegen coronakritische demonstraties, hielden ze zich nu onopvallend en keken vanaf de zijlijn toe.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Ondertussen…de izzlamisering/bezetting gaat door
  ‘Alles gratis migratie-eisers’ krijgen bovenop hun gratis verblijf, uitkering, zorg etc nog zo’n miljoen euro schadevergoeding PER WEEK

  Asielzoeker met claimgeld betaalt amper mee aan opvang
  Asielzoekers die klagen over de lange procedures krijgen naar aanleiding daarvan wekelijks in totaal ongeveer een miljoen euro, maar een poging hen mee te laten betalen aan hun eigen opvang levert slechts 65.000 euro op…
  telegraaf.nl

  Like

 8. Bas zegt:

  Maar ondertussen de linkse waanzin….
  Zogenaamde ‘hate speech’

  Spaanse politicus tijdelijk geschorst door Twitter na te zeggen ‘een man kan niet zwanger worden’
  Twitter vertelde Contreras dat zijn opmerkingen in strijd waren met het beleid van het platform inzake “hate speech”

  Volgens Twitter heeft Contreras zijn beleid geschonden tegen materiaal dat geweld tegen andere mensen bedreigt, lastigvalt of aanmoedigt op basis van hun ras, etnische afkomst, nationaliteit, seksuele geaardheid, geslacht, genderidentiteit, religie, leeftijd, handicap of ziekte.

  “Houd er rekening mee dat herhaalde standaardinstellingen kunnen leiden tot permanente opschorting van uw account”, waarschuwde Twitter. “Ga nu naar Twitter om het probleem met uw account op te lossen.”

  Like

 9. Bas zegt:

  De vriendjes van kaag?
  Kijk hoe arm ze zijn….er is zgn geen geld voor eten en onderwijs etc!
  Voor wapens en munitie geen centen te kort.
  Jaarlijks honderden miljoenen binnen voor oa voedselhulp.
  Misschien eten kopen ipv wapens?

  Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s