JA HOOR, ZE ZIJN ER WEER…!

Jodenhaters. Amsterdam – 2021

(Door: “Driek”)

Wanneer maakt de gemeente Amsterdam een einde aan dit Jodenhaat festijn naast het Monument op de Dam? Sinds de komst van miljoenen gelukszoekers uit Afrikaanse landen, waar de wet van Mohammed strikt wordt nageleefd door middel van martelingen en mensonwaardige onderdrukking, lijkt Nederland een stap terug te doen in de geschiedenis. En het wordt alsmaar erger.

Tot in de jaren zeventig was het Jodendom, vooral  in Amsterdam, onomstreden; iedereen was wel bevriend met een Joodse medeburger. Ik werd er altijd een beetje onpasselijk van als iemand sprak over ‘een Joodse vriend’. Maar goed, de tijd heeft zich nu ten kwade gekeerd. De Jodenhaat is terug van weggeweest.  

Dat de lessen der geschiedenis, zo ze er al zijn, nooit geleerd worden, blijkt wel uit het opkomende antisemitisme in tal van bevolkingslagen, doch vooral onder de donkergekleurde bevolkingsgroepen uit Afrikaanse landen waar de profeet Mohammed de scepter zwaait.  En als de lessen nu maar eenvoudig waren, doch hoe moet je een les leren uit een verschijnsel dat zich tweeduizend jaar geleden heeft voorgedaan, maar soms helemaal niet voorkwam op plaatsen waar Joden leefden (zoals China, het oude Perzië, India)? Jodenhaat is een verschijnsel dat soms geheel verdwijnt, bijvoorbeeld in de late Oudheid, toen vervolgingen zich meer een meer op christenen gingen richten en navenant minder op Joden.

Amsterdam – 1942

Hoe moet de Jodenhaat geduid worden die eeuwenlang met christelijk-theologische argumenten verdedigd werd – een Jodenhaat die in zijn meest destructieve vorm ook veelal uitgesproken antichristelijk was. Vaak vertoont antisemitisme zich in de gedaante van economische aantijgingen van woeker, geldzucht en parasiteren, of in de afbeelding van de Jood die zonder zelf enig werk te verrichten de vruchten van het werk van anderen plukt. 

Edoch, lezer, het nationaalsocialistische schorem met baard of knevel en puberale provinciemeisjes grijpen wederom hun kans om met huiveringwekkende kreten de jaren dertig te doen herleven. Openlijk bedrijven ze hun Jodenhaat en onze regering steekt werkelijk geen poot uit om de Joodse burgers tegen dat geteisem te beschermen. Dat ons Nederland door de komst van al die Afrikaanse gelukszoekers totaal is ontwricht en onleefbaar voor de Nederlander, zal ze in Den Haag een worst wezen.

Onder het dictatoriale bewind van leugenaar Mark Rutte en zijn vileine medeplichtigen is ons land onleefbaar geworden. De oudere lezer, die het nationaalsocialisme nog aan den lijve heeft ondervonden, houdt z’n hart vast. Nederland gaat een verschrikkelijke tijd tegemoet.

Ik wens de spitse lezer nog veel sterkte in dit antisemitisch verworden Nederland.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op JA HOOR, ZE ZIJN ER WEER…!

 1. karton zegt:

  Zolang die scheefzeikert Halalsema in A’dam zetelt zal ons Nationaal Monument op de Dam ontheiligd worden door horden ongeciviliseerde islamieten.

  Geliked door 3 people

 2. Rien E zegt:

  Importeren van de middeleeuwen leidt automatisch tot het herleven van de middeleeuwen hier. Dat is logica in optima forma. Willen we dit niet dan is het zoals Geert Wilders zegt, islam nederland uit, de enigste oplossing. En niet zoals nu, de kraan open en niet dweilen.

  Geliked door 3 people

 3. kruisridder zegt:

  Waar blijft de ME nu? Waarom gaan ze deze linksgekkies niet kapotknuppelen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Sinyo zegt:

  Die bij de verkiezingen anders gestemd hebben zullen voelen.
  Ervaren de neergang des Lands als een Ratten-Plaag.
  Eigen Schuld Dikke Bult voor die linkse stemmers smoelen.
  Wordt die moeder van een Palestijns gezin nog MP? Is een weet geen vraag.

  Like

 5. ebikov@planet.nl zegt:

  Driek, je hebt helemaal gelijk, er is geen speld tussen te krijgen, en dat weten ze zelf ook wel maar ze handelen er niet naar. Ze laten ons gewoon aan ons lot over, je zou denken dat de jongeren toch wel eens zouden denken wat hun toekomst word maar nee, feestjes en voetbal en vakantie en na ons de zondvloed. Ik heb toen ik jong was nog in demonstraties gelopen en pamfletten in de bussen gestopt bij de verkiezingen voor de PVDA die erg voor de Joden waren, maar wat is er van terecht gekomen, als Drees dat nog eens zou zien Nu lopen ze zogenaamd in een optocht voor Palestina terwijl ze beter tegen de instroom van moslims konden demonstreren. Niet dat het veel zou helpen want de regering doet toch wat ze wil en die leugenaar Mark Rutte is niet te vertrouwen. .

  Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   ebikov@planet.nl Nu lopen ze zogenaamd in een optocht voor Palestina terwijl ze beter tegen de instroom van moslims konden demonstreren. Nee, dat zou niet helpen je krijgt ze niet van hun luie achterste, bovendien moet je stevig in je schonen staan om tegen de islamisering te demonstreren, je mag blij zijn als je het overleeft! Je wordt belaagd door òf Antifa of de verhitte volgertjes van de religie van de ‘vrede’!, Pegida probeert het al jaren!

   Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  Ja geachte Driekoningen U heeft 100% gelijk vooral zoals U schreef de regering sterkt geen poot uit. Maar als U of ik ergens gaan protesteren. Bv. tegen deze corona waanzin weten ze ons wel te vinden.
  Dan wordt er wel tegen ons tomeloos geweld gebruikt.

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  Ik bedoel Driek.
  Sterkt is steekt

  Like

 8. Eppo zegt:

  Laat maar lekkers naar de tyfus gaan de zooi .
  Ze hebben Ze zelf hier heen binnen gehaald , en nu mag een ander Ze heropvoeden .
  Bekijk het maar , heel het Land overspoeld met Murkenmeuk , ze zijn genoeg gewaarschuwd .
  Niet de Midden-Oosten problematiek hier heen naar toe halen .
  En wat doen Ze .
  Nou succes met de tyfuszooi dan ook maar .
  Het Bestuur wist het toch zo goed met die omvolking .

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk krijgen al die antisemitische islamieten en de linkse betogers het coronavirus want ze lopen tijdens die demonstraties zo dicht op elkaar dat ze elkaar gemakkelijk besmetten!

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Nu was de ME in geen velden of wegen te bekennen om de Dam leeg te rammen!
    Zodra er weer een demonstratie wordt aangekondigd (van eigen volk) dan worden de gummieknuppels weer opgepoetst!
    Zodra de zwarten of paki’s weer in meutes gaan lopen, dan heet het ineens…. gecontroleerd protest en is ingrijpen niet noodzakelijk. Maar als je op het museumplein thee gaat drinken, dan komen de lange latten weer tevoorschijn!
    Dit volk laat het zelf gebeuren….TYFUS land!

    Geliked door 1 persoon

 9. Wappie zegt:

  [video src="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/transcoded/1/1d/President_Ben_Zwi_van_Isra%C3%ABl_in_ons_land.ogv/President_Ben_Zwi_van_Isra%C3%ABl_in_ons_land.ogv.240p.vp9.webm" /]

  Like

 10. Julia zegt:

  Zolang Amsterdam een linkse activiste en allochtonen onderkruipsel als burgemeester heeft zal er niets veranderen. Amsterdam kun je geen Amsterdam meer noemen praktisch alle wijken zijn al overgenomen door de Islam.

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Mede mogelijk gemaakt door stemmers op de zogenaamd “fatsoenlijke” partijen.

  Like

 12. Bas zegt:

  Zou er bij die agenten nu niet een lichtje gaan branden dat zich afvraagt waarom je bij een Hamas demonstratie wel met is-vlaggen mag lopen en antisemitisme mag uiten terwijl een vreedzam demonstratie aangepakt moet worden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s