Migrantencrisis voor Lampedusa: Voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini neemt het woord

(Vertaling: E.J. Bron)

In de actuele Italiaanse “vluchtelingen”crisis heeft nu de voormalige minister van Binnenlandse Zaken en voorzitter van de LEGA, Matteo Salvini (foto), het woord genomen. Hij benadrukte dat er een zelfstandige nationale beslissing nodig zou zijn, omdat Italië niet op de solidariteit en samenwerking van de andere lidstaten zou kunnen wachten.

“We eisen van minister-president Mario Draghi een gelijksoortige verdediging als andere Europese landen”, verklaarde Salvini, nadat er afgelopen weekend nog eens 2000 migranten op het eiland Lampedusa aan land gezet werden.

Zowel de rechtse LEGA als de linkse Democratische Partij eisen van minister-president Draghi een nieuwe migratiepolitiek. Salvini verder: “De situatie is onhoudbaar, en de oplossing van de immigratiecrisis is een kwestie van politieke vastberadenheid. Geen land staat zo erg onder druk als Italië, en toch moeten we alles alleen opknappen.”

De in de oppositie gebleven partij Fratelli d´Italia onder leiding van Giorgia Meloni eiste van de regering een onmiddellijke blokkade van de Italiaanse kusten om de massa-immigratie te stoppen. Volgens Meloni is het tijd om open over de migratiecrisis in Italië te praten, waarvoor minister van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese verantwoordelijk zou zijn.

Sinds het begin van het jaar zijn er al 13.000 illegalen op weg gegaan om in Italië een beter leven te zoeken. Met het oog op het goede weer stijgt het aantal migranten al geruime tijd razendsnel. In de Italiaanse regering heerst er echter geen consensus over hoe de migratiecrisis aangepakt moet worden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordprdpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Migrantencrisis voor Lampedusa: Voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini neemt het woord

 1. antiislamnu zegt:

  Waar een wil is is een weg maar zo te zien wil men nergens dat dit stopt Soros trekt achter de schermen aan de touwtjes hij heeft heel de Eu in zijn zak inclusief pedo Biden die de wereld in brand steekt voor hij de pijp uit gaat.

  Geliked door 5 people

 2. vangie1206j zegt:

  Heel Europa gaat met behulp van dat NGO getijsem naar de verdommenis.
  Arresteer dat getijsem leg al die boten aan de kettingen jaag dat asiel schorem terug naar Afrika.
  En vertel aan al die EU ratten dat ze daar allemaal de Covid19 kunnen krijgen.

  Geliked door 4 people

 3. ronjaspers zegt:

  Migrantencrisis = invasiecrisis.De soldaten van allah worden met miljoenen europa binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Met de complimenten en de hatelijke groeten van stasi/nazi zwijn merkel en de rest van de NWO kliek.

  Geliked door 5 people

 4. Cathja zegt:

  Die illegalen blijven echt niet plakken in Italië hoor, maar trekken op naar het noorden, naar ‘Mutti Merkel’. Duitsland blijft razend populair bij gelukszoekers. Duitsland zou om te beginnen eens moeten stoppen met het verwennen van die vreemdelingen. Duitsland zuigt ze naar zich toe, en de ‘gewone’ Duitsers moeten maar inschikken….
  Verschrikkelijk!

  Like

 5. Julia zegt:

  Ongehoord dat een dergelijke invasie los gelaten door Erdogan om nog meer miljarden te vangen van de EU richting Italië en de Europa worden gestuurd. Die falende linkse idioten binnen de EU hebben de burgers binnen de lidstaten en in ons land heel wat uit te leggen. Miljarden worden er ingepompt en Europa verarmt meer en meer en de komende jaren zullen wij allen de broekriem nog strakker moeten gaan aantrekken Duizenden gezinnen leven inmiddels al onder de armoedegrens maar die overbetaalde elitaire machtswellustelingen lijden hier uiteraard zelf niet onder goede huisvesting, beveiliging en een ongehoord hoog salaris dat is de beloning voor die elitaire machtswellustelingen om het feit dat zij willens en wetens Europa totaal naar de afgrond helpen en vooral eigen burgers hiervan de dupe laten zijn. In ieder geval kunnen de Italianen wel jammeren maar zij vangen het meeste geld van de EU en vertikken ook om maar eens flink actie te ondernemen zoals al dat tuig dat binnen komt direct met dezelfde vaart richting open zee te sturen. Nee heel veel dank aan de dictator en vernietiger van Europa Merkel, de NWO waanzin en uiteraard onze regering die hier hard aan mee werkt. In ieder geval waren de paar duizend die het afgelopen etmaal weer voorzien van een gratis mondkapje, water en een verrassingszakje. De woning komt snel en de uitkeringskas staat al klaar. Voor mij mag er nu werkelijk morgen nog een flinke burgeroorlog uitbreken omdat dit bewuste wanbeleid dat leidt tot de algehele ondergang van Europa morgen nog uitbreken omdat dit geen dag meer langer kan. Kijk Europa breed en in ons land hoe het wordt vergiftigd door deze Islam fanatiekelingen ze nemen elke dag meer en meer macht en die politieke onbenullen sluiten haar ogen hier voor het is een hoop lullen en zelf flink zakken vullen maar ondertussen gaat de invasie maar door. Te ziek en te triest voor woorden dat dit soort linkse vernietigers van onze westerse samenlevin überhaupt nog aan de macht zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Ondertussen in Spanje

  Tussen de 5.000 en 6.000 jonge Noord-Afrikanen staken gisteren de Spaanse grens over in #Ceuta.
  Het wordt elke dag erger en erger …
  Geen enkele Franse zender praat erover.
  Macronian France reageert niet.
  De Europese Unie ook niet.
  Waarom ?

  Like

 7. Harry zegt:

  Marineschepen doen zo’ n vijf en negentig procent van de tijd NIKS !
  Stuur zo’n dertig schepen richting Italië en Griekenland .
  En laat die gasten schietoefeningen doen op bewegende doelen .
  Wedden dat die invasieterreur binnen twee weken afgelopen is ?

  Geliked door 2 people

 8. jungleelephant zegt:

  Een totale asielstop:Europa is overvol!De meesten zijn geen vluchteling maar alleen uit op een makkelijk leven:huis voor niks,geld voor niks,zorg voor niks en nog een grote bek en een zak vol eisen toe!Op pleuren met dat uitvretersschorem!Nexit en maling aan internationale verdragen waar wij niet voor gekozen hebben:schrappen die handel!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s