Ons land is in gevaar!

(Door: Julian Reichelt – Vertaling: E.J. Bron)

Commentaar op de Jodenhaat demonstraties

Wat we zaterdag in onze straten mee moesten aanzien, was niets minder dan een historisch gevaar. Door onze regering toegestaan, door onze publiekrechtelijke media gebagatelliseerd, marcheert een absoluut duidelijke Arabisch-islamitische, antisemitische meute door bijna alle grote Duitse steden en eist van haat vervuld het uitwissen van Israël.

Ik heb me zaterdag zelf een beeld gevormd van de demonstraties en kwam tot het bittere besef: Wij, die joods leven in dit land willen, verliezen op dit moment. We kunnen dan weliswaar getalsmatig in de meerderheid zijn, maar diegenen die Israël en joods leven bij ons uitgewist willen zien, beheersen de straat wanneer ze maar willen.

Ze zijn niet bang voor de politie, van onze regering hebben ze niets te vrezen, ze nemen hun kinderen mee naar deze demonstraties en brengen de volgende generatie Israël-haters in Duitsland groot. Hun jeugdcultuur, hun rap bezweert de moorddadige mythes die Hamas ook bezweert. Hun idolen vuren vanuit Gaza raketten af op Tel Aviv, terwijl zij in Berlijn en andere steden jagen op dragers van keppeltjes.

Niet de islam, maar een alle perken te buiten gaand “islamisme” is bezig om van Duitse steden een ongastvrij, gevaarlijk gebied voor joden te maken, net zoals dit al in Frankrijk en Zweden is gebeurd. Angela Merkel´s vluchtelingenpolitiek, die niet meer de moeite nam om echte oorlogsvluchtelingen te identificeren, heeft tien- of honderdduizend-voudig een ideologie geïmporteerd, in het middelpunt waarvan de jood als eeuwig vijandbeeld staat. Ze viel hier in de vruchtbare grond van mislukte integratie.

Haar herkenningsteken is een landkaart, waarvan Israël verwijderd is, en haar aanhangers dragen dit teken brullend door Duitse steden. Om het duidelijk te zeggen: je kunt deze banieren niet dragen en tegelijkertijd net doen alsof je onze rechtsstaat erkent, tot wiens fundamenten het bestaansrecht van Israël behoort. Het is óf het een óf het ander. Afgelopen weekend waren te veel straten in handen van mensen die een ander Duitsland willen, een land zonder joden.

“Wir schaffen das!” was Angela Merkel´s beroemde zin in de vluchtelingencrisis. Het was ook haar belofte dat ons land niet fundamenteel zou veranderen, niet bepaald zou worden door politiek-religieuze ideologieën die elders dood en verderf zaaien.

Deze belofte is afgelopen weekend duizendvoudig gebroken. Ik wil graag eindelijk horen wat de kanselier van plan is hiertegen te doen, wat haar persoonlijke, niet mis te verstane woorden aan deze Jodenhaters zijn, wat zij tegen de opkomst van deze vernietigingsideologie wil DOEN, voordat ze aftreedt.

Angela Merkel zou de verantwoording moeten nemen voor datgene wat een bedreiging voor onze liberale samenleving geworden is en hier met alle kracht tegen moeten optreden.

Bron:
bild.de
Door: Julian Reichelt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ons land is in gevaar!

 1. A. de Koning zegt:

  Hier doet Angela Merkel niets aan want dat durft ze niet behalve misschien wat loze woorden spreken maar ze zou het leger moeten inzetten en er staat “niet het islamisme”, maar de koran staat vol met haat om andersdenkenden uitsluiten en dank zeg ik het nog netjes.

  Geliked door 7 people

  • Julia zegt:

   A. de Koning Niet alleen Merkel doet er niets aan door lafheid maar vlak Rutte en consorten met aanwinst van o.a. Kaag ook niet uit. Ook zij zijn schuldig aan hoe het straatbeeld binnen de Nederlandse samenleving er uit ziet. U vergeet ook dat heel veel aanhangers van Rutte, Kaag (de vrouw pro Palestina en voor het nieuwe leiderschap), Groen Links hier wederom voor hebben gestemd. Helaas ik vrees dat de haat over niet al te lange tijd zich ontwikkelt tot een grote enorme steekvlam omdat de klok nog moeilijk is terug te draaien. Ook het ooit mooie Nederland is verloren en bestaat niet meer het is een grote vergaarbak van multi culti waarvoor de Nederlanders wel heel veel belastinggeld moeten ophoesten.

   Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  De diverse regeringen binnen de E.U. weten allemaal wat er aan de hand is. Het is slechts wachten dat zij het masker dat politieke correctheid heet, laten vallen. Dan is het gedaan met deze beestmensch in luilekkerland. Terug naar waar je vandaan kwam, desnoods met geweld.

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   @Johannes den Hollander.
   Ik vrees dat dat nooit gaat gebeuren mijn beste.

   Like

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 17-5-2021 om 13.42 u.
    Mijn brave “Woefwoef” toch , ik ben het, zoals altijd, helemaal met u eens, maar een mens moet én mag wel blijven hopen, toch ?
    Er hoeven maar een paar “dappere” militaire-opperhoofden te zijn en een paar wakker geschrokken politieagenten , aangevuld met de reeds bewapende burgers (en dat zijn er meer dan wij denken, Woef !) en het hele Haagse Zootje zet het op een rennen, incl. het zg. Koninklijke Gespuis.
    “Hoop verloren = ál verloren” !
    Zoals ons “Loeder des Vaderlands” (Wilhelmina) in WO-II het volk aanzette met : “Slaat den mof ons land uit !” zeg ik : “Laten we Rutte en z’n Maffia-clubje over de kling jagen !”

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    Mijn beste vriend Karton, als er geen hoop meer is, is alles verloren.
    Ook ik blijf hoop houden dat er meer mensen eens de ogen open krijgen en dat er een kentering plaatst vind en de burger het heft in handen neemt.

    Like

   • karton zegt:

    👍👍 🙋‍♂️

    Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Merkel hoort aan een touw aan een lichtmast te hangen

  Geliked door 5 people

 4. R.C. van Hagen zegt:

  Van Rutte en consorten moeten we met zwijnen leven en te vreten geven en onderdak bieden.
  Nu ze lekker doorvoed zijn en flink bewapend komen ze uit hun holen om de wereld te veroveren.

  Geliked door 7 people

  • Julia zegt:

   R.C. van Hagen. Helemaal mee eens uiteindelijk mondt die binnengehaalde invasie van profiteurs in een ongekende bak ellende. Maar ja Rutte en de rest van die volks- en landverraders zal het een worst wezen zij kruipen wel onder in hun beveiligde huisjes maar de burgers zullen het bezuren. Alle voorstanders van dit tuig zouden zwaar veroordeeld moeten worden. De andere kant van de medaille is wel dat heel veel linkse deugmensen die op Rutte, D66, PvdA hebben gestemd hebben hier wel een flink steentje aan bijgedragen. Maar over niet al te lange tijd zullen zij ook gaan beseffen hoe ook zij hebben meegeholpen om ons land naar de donder te helpen.

   Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   R.C onderdak geven in een overbevolkt land waar de eigen bevolking 13 jaar of langer ingeschreven staat voor een sociale huurwoning is mij een doorn in het oog
   Wie weet hoeveel wapens er in moskeeën liggen ?
   Ze hadden nooit zoveel mensen binnen moeten laten en ook nog duizenden die ook mee willen vreten die onze kant op komen

   Geliked door 3 people

 5. loNe zegt:

  helemaal waar.
  gevoed door een gigantisch minderwaardigheidscomplex .

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Trap dat zooitje het land uit en hun linkse vrienden er achteraan !!

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Er bestaat geen gematigde of radicale islam,ook geen “islamisme” islam is islam.Uitspraak van erdogan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lost Johnny zegt:

  Wanneer deze meutes willen kunne ze de politie direct ontwapenen en ermee doen wat ze willen. Ieder in uniform die dit nog niet beseft of stelt dat het wel zal meevallen gaat een hele grote cultuurschok ervaren.

  Wij als burgers, joods, hindoe, eskimo of wat dan ook gaan hier ook mee te maken krijgen, deze massa geïmporteerde is zeer eenvoudig op te hitsen en komt uit een geweldscultuur die een duidelijke scheidslijn tussen man en vrouw trekt, tussen gelovige en ongelovige, tussen blank en zandbak bruin.

  Wat ons staat te wachten zijn” incidenten”, overal en vaak, en de media zal net doen alsof er niets gebeurd door te zwijgen of dagen later drie regels vermelden.

  Vorig jaar Juni was Dijon drie dagen een allachtoon slagveld waar politie was gevlucht, de pers in Europa zweeg grotendeels en hier in Nederland werd uiteindelijk met “ drie regels” verslag gedaan…bijna niemand heeft dit meegekregen in ons land. Hetzelfde op kleinere schaal was recent in Luik aan de gang, dat is een kwartier rijden vanaf de Nederlandse grens tot aan het slagveld.
  Heeft u gehoord van de truckers die werden aangevallen door en met speren en knuppels gewapende horde op de parking van de A3 /E40 net westelijk onder Maastricht…of het Nederlandse gezin dat drie jaar geleden op een parking richting Belgische kust voor hun leven moesten vechten en enkel in een wc ruimte zichzelf konden beschermen? Niet gehoord, er zijn vele “ incidenten” dagelijks, en u zal er van de pers niets van horen.
  We komen nu echter aan het einde van het verzwijgen, want het ligt nu op de mat voor de deur, de ellende die Islam en immigratie heet.

  Onze regering en onze overheid zijn niet in staat ons afdoende te beschermen, en dat is een understatement. Een regering of overheid die niet in staat is de bevolking te beschermen moet diezelfde bevolking niet het recht op zelfbescherming en de middelen daartoe ontzeggen, dat is misdadig.
  O, u wist het nog niet, maar ene Hirsch Ballin komt met een nieuwe wet die het burgers verbied een mes op zak te hebben….dat groter is dan 5 cm. U word als burger letterlijk door dit soort lieden naar de slachtbank gebracht, met de wet in de hand. De wet zal waarschijnlijk na de zomer ingaan, met nog een resem aan andere maatregelen. U leest het hier, want onze pers zal er niets van zeggen. Enkel bekend maken.

  Ik adviseer iedere burger die het leven en welzijn van zichzelf en gezin belangrijk vind de overweging te nemen zichzelf te bewapenen voor zover nog mogelijk. Het is een keuze die mensen moeten maken, het is geen luxe maar een bepaalde verantwoording.

  Die meutes die de straten van Europa met hun “protesten” hebben de beschikking over wapens, hoeveel het er zijn is ieders gok, maar de containers Turkse wapens en Turkse munitie die nu nog in beslag worden genomen worden nergens meer vermeld in de pers.
  Erdogan heeft zijn troepen bewapend, en heeft daarmee tegen regeringen in Europa een pressie middel dat niet eerder is gezien in de geschiedenis.

  Ik kan u een scenario geven waar u misselijk van word, maar bedenk zelf eens wat uw rechtspositie is als de politie is gevlucht en hordes lieden die alles en u in het bijzonder haten uw straat binnen komen….

  Ieder moment kan de positie van politie en overheid omver worden gegooid, en het moment dat het theedrinken en met subsidies strooien niet langer afdoende is staat voor de deur te trappelen…

  Alleen een evenredige geweld mogelijkheid kan nog vrede garanderen, onze politici hebben ieder ander middel vakkundig de nek omgedraaid….

  En voor de politie: vraag u af waar uw loyaliteit ligt, bij de eigen burgers die uw salaris bij elkaar betalen of bij een stel gekken die meer gekken binnen halen en u straks afdanken omdat ze liever gekken in dienst hebben die blind volgen en qua geweten en moraal absent zijn….

  Het is in Europa een opschalende burgeroorlog met niet slechts botsende ideologie maar ook een geloofs, ras en bezits oorlog, maar niemand wil het officieel zeggen.
  De hoofdverantwoordelijken zijn de pers die wel de informatie hebben maar deze selectief publiceren, hiermee de voorlichting van de bevolking dusdanig beïnvloedend waardoor rapalje zoals Rutte en Merken en al dat EU tuig kan doorgaan tot wij kapot zijn….

  Om met een open valsheid af te sluiten: afgelopen week berichtte de Nederlandse pers dat in Engeland 39 “mannen” terecht stonden voor het jarenlang zwaar misbruiken van een meisje. Nergens was te lezen dat het een blank meisje was en de daders moslims. In Heel Europa vinden dit soort praktijken plaats, omdat de pers zwijgt en omdat de overheden het regeringsbeleid van importeren van raketgeleerden en apothekers volgen, en dat het ten koste gaat van vele levens, dat is een onbespreekbaar punt. Collaterale schade, bijkomende schade, alsof het om een deukje in een auto gaat.

  Voor al dat tuig , zowel geïmporteerd als hier verkozen en schrijvende zou ik liefst de strop willen eisen, maar ik doe het niet. Als dit de les is die we moeten leren, de beproeving om recht te behouden om hier te leven en wonen, dan zullen we ervoor moeten vechten. Misschien raken we dan ook van die volgevreten politici af die onze wereld leeg vreten en roven….

  …en misschien herwinnen wij wel de kracht van onze voorouders, die door de eeuwen heen zichzelf staande hebben gehouden tegen alles menselijk en natuurlijk.

  Wapen u als u niet het schaap wil zijn dat word afgemaakt, of kies ervoor schaap te zijn en geniet van het gras dat er nog is, de vloer van het slachthuis kent slechts beton.

  Lost Johnny.

  Geliked door 3 people

 9. kruisridder zegt:

  Hier had wat mij betreft de ME er rustig op los mogen knuppelen.

  Geliked door 2 people

 10. Comerius zegt:

  Moedig van Bild om dit artikel te plaatsen

  Like

 11. Ben zegt:

  Merkel veroorzaakte meer schade aan Europa dan haar voorgangers Wilhelm en Adolf hebben gedaan.

  Geliked door 3 people

 12. Sander zegt:

  Boycot 🇯🇴 leve 🇮🇱❌❌❌🇮🇱🇮🇱🙏🙏🙏voor 🇮🇱zal blijven bestaan die klote rutte moet oprotten vrede 🇮🇱🇮🇱🇮🇱❌❌❌

  Like

 13. Victor33 zegt:

  Opvallend dat “antisemietische” demonstraties plaatsvinden in dezelfde periode dat de “israelische overheid” weer hard optreed…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s