VIDEO Geert Wilders/PVV: “Europa 2021”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

54 reacties op VIDEO Geert Wilders/PVV: “Europa 2021”

 1. Rene zegt:

  Oppakken en uitzetten…!!

  Geliked door 6 people

 2. Monalisa zegt:

  We gaan terug in de tijd naar het jaar 1930 toen ging ook tegen de joden.

  Geliked door 7 people

  • R Thomasson zegt:

   @Monalisa. Dit keer gaat het niet enkel over Joden en gaat over IEDEREEN in Nederland die geen moslim is. Dit ongedierte uit moslimlanden en Afrika is hier voor een reden. Zij zijn hier geplaatst voor de ontvolking van Europa.

   Geliked door 2 people

 3. Jade zegt:

  Eerst de zaterdag mensen, vervolgens de zondag mensen.

  Geliked door 5 people

 4. Jan zegt:

  Overal hetzelfde islamitische uitschot

  https://mobile.twitter.com/CP24/status/1393732280129146885/photo/1

  Geliked door 2 people

 5. Andre zegt:

  Greet heeft gelijk. De grens met Israël gaan we over op Schiphol terminal 3 en dat domme blondje Kaag zit niet alleen op schoot bij Rutte maar ook op schoot bij de al 12 jaar demissionaire Abbas als afvoer putje van vele miljoenen belasting poen. Fuck de nazis want die zitten in Den Haag en in Duitsland heet dat national socialistm. Daaaaaahaaaag Merkel we trappen er niet meer in en weten wel wie jullie op het psychopaat podium hebben gezet.

  Geliked door 6 people

  • BigLJohn zegt:

   Andre; Kaag zit ook op de schoot bij Klaus Swab, zij zit net als de zoon van Grapperhaus in de organisatie van Klaus Swab. Ook zijn Kaag, Rutte en Maxima trouwe bezoekers van het WEF van Klaus Swab. Op een overbekende foto zijn de laatste drie te zien bij Klaus Swab. Op die foto is te zien dat Kaag aan de lippen hangt van Klaus Swab.

   Geliked door 1 persoon

 6. Vrijheid zegt:

  Die natte wegrennende theedoek om 1:05 moest ik toch even om lachen.

  Like

 7. eg regs zegt:

  Wat Geert helaas niet begrijpt is dat er een levensgroot verschil bestaat tussen Joden en de zogenaamde Westerse beschaving.Feitelijk hebben Joden jatenlang hun uiterste best gedaan om onze civilisatie om zeep te helpen.President Biden verwoordde het misschien beter dan wie dan ook toen hij onze ‘maatschappelijke vooruitgang’ aldus bekommentarieerde ::”“I bet you 85 percent of those changes, whether it’s in Hollywood or social media are a consequence of Jewish leaders in the industry,” … “The influence is immense, the influence is immense. And, I might add, it is all to the good. ”

  30 december kuste de Joodse spion en verrader Jonathan Pollard de bodem op Ben Gurion.Na een reis op de privejet van een ‘Amerikaanse’ miljardair werd hij welkom thuis geheten door niemand minder dan Benjamin Netanyahu..Hoeveel Amerikaanse doden deze man op zijn geweten heeft/uiteindelijk zal hebben,is vooralsnog niet duidelijk aangezien de FBI het momenteel te druk heeft met de trekkoorden die aan garages bungelen.

  En bespaar me aljeblieft ook de ‘israel aparheid?-memes’.Wat willen die Joden hier eigenlijk ook mee zeggen?Dat zij moreel superieur zijn aan de Boere?If thats the score let me just offer them a heartfelt F……u.!In de Britse ‘hervestingslokaties’ stierven enkele tienduizenden vrouwen en kinderen.En dat op een bevolking van hooguit 700.000.Gelukkig dan maar dat het woordje holocaust onder TM valt,En tja,de bliksemafleider is er niet meer,logisch dus dat je hen dan nog even een trap na geeft.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @eg reggs.

   Dus als ik het goed begrijp beschuldigd je de Joden van massamoord, onze westerse civilisatie om zeep helpen en
   superieur aan de boere?

   Hoe kom je er bij?

   Ik zie dat anders.
   Zij hebben ons juist veel kennis gegeven en hebben zeker onze westerse beschaving geen schade toegebracht.

   Zij zijn geen oorlogen begonnen, hebben geen miljoenen mensen in gaskamers gedrukt, worden dagelijks met de dood bedreigd, kunnen er niet vrij vooruit komen dat ze jood zijn dat in tegenstelling tot die parasieten die in het filmpje te zien zijn, die worden geen strobreed in de weg gelegd en schuwen het niet en jood te doden.

   Voel je voor die Palestijnen sympathie?

   Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @eg regs. Er zijn ook dingen die u niet begrijpt. Te beginnen met : ‘een levensgroot verschil bestaat tussen Joden en de zogenaamde Westers beschaving’. Wat bedoelt u met zogenaamd? Dat de Westers beschaving niet echt bestaat? Als ze niet bestaat waar is dan het verschil? b) Joden zijn geen een etnische eenheid, maar verdeeld in groepen. De oriëntale Joden, Indiase Joden en een groot deel van de Sefardische Joden hebben inderdaad weinig met het Westers cultuur gemeen. Ze zijn afkomstig uit andere delen van de wereld. Europese Joden, vooral degenen die afkomstig zijn uit West-Europa (zoals bijv. de Nederlandse Joden) kennen geen andere beschaving behalve de Europese. Behalve dat ze een ander geloof aanhingen, maakten ze de stappen van de Middeleeuwen naar de verlichting en de moderne tijd. Men kan moeilijk beweren dat Benedictus Spinosa, Albert Einstein, Nils Bohr en Robert Oppenheimer waren een bende van analfabeten? c) “Feitelijk hebben Joden jarenlang hun uiterste best gedaan om onze civilisatie om zeep te helpen?” Hoe precies deden ze dat? Ik bedoel als een kleine nietige minderheid? Waren ze Aliens? Wezens uit het heelal die met hun vliegende schotels naar planeet Aarde kwamen om de boel om zeep te helpen? Het lijkt een beetje op het boek van H.G. Wells War of the Worlds. d) Hier moet men (gedeeltelijk) met je eens zijn. In de gevaarlijke globalistische klik van NWO en Bilderberg geldvampiers zitten ook Joden. Ze zijn net als de andere leden van deze groep een bende van monsters. Maar wat is het percentage van hen onder de gewone Amerikaanse Joden? De hele groep bestaat ongeveer uit 1000 mensen (Joden en niet Joden). Dus in een bevolkingsgroep van ruim 6 miljoen Amerikaanse Joden, zijn ze nog geen een promille. De gewone Amerikaanse Joden hebben NIETS met hen gemeen; behalve gezamenlijke etnische afkomst. Deze vergelijking geldt ook voor de gewone Amerikaanse Italianen en leden van de Cosa Nostra of de Camorra. Niet alle Sicillianen in Amerika zijn automatisch maffiosi. De Europese Joden hebben zo goed als niets met de Amerikaanse Joden. Vergelijk het met katholieken uit Costa Rica en Nederlandse katholieken.
   Wij zouden eindigen met de huidige president Joe Biden (tot hoever hij is een president, en geen fantoom). Zijn staat van dienst voor de verkiezingen is duister. Lees het volgende link https://www.tampabay.com/news/florida-politics/elections/2020/10/21/fact-checking-claims-about-hunter-biden-joe-biden-and-china-politifact/

   Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  De ene grote vraag is.
  Waarom worden de opnaaiers achter de megafoons niet opgepakt door de corrupte wouten.
  Nee ze worden gewoon gedoogd door het establishment omdat de tweedeling moet doorgaan.
  Fuck het gajes in Den Haag.

  Geliked door 8 people

 9. top of flop zegt:

  En de politie staat er hopeloos bij.Wat hebben we voor een bestuurders in Europa, zijn ze allemaal op eigen gewin uit?

  Geliked door 2 people

 10. Sinyo zegt:

  Met alle alle respect voor je inzet Geert.
  Dit aanschouwd hebbende. Zij die ons dienen te beschermen hebben gefaald en waarom? Domweg dat zij dit hebben toegelaten of beter gezegd ZIJN OPGEDRAGEN dit toe te laten.
  In naam van de EU laat wagenwijd open de poort.
  Zelf pas enkele jaren na de soevereiniteitsoverdracht naar Patria te zijn “verscheept” herkent het gedrag van deze meute. Om van te rillen. Ook hun arme geloofsgenoten, die dit ook niet wensen, omdat zij in vrede tezamen wensen te leven.
  Straks??? met die moeder van een Palestijns gezin als MP zijn we er helemaal klaar mee.
  Ollie B Bommel: Tom Poes verzin een list.
  Mijn vraag. Wie verzint er een list voor ons?

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Sinyo De moeder van een Palestijns gezin tja dat merken wij. Mevrouw staat pal achter de Palestijnen die gaan meer naar haar hart dan de Nederlanders. Vergeet ook niet dat deze Palestina lover er niet voor schroomt uit onze belastingpot te graaien om o.a. Palestijnse terreurorganisaties financiëel te steunen. Maar ja haar gedachtegoed past op dit moment helemaal bij de samenleving vandaag de dag. Kijk hoeveel Islamitische fanatiekelingen in ons land hun steun uiten aan de onnoemelijke misselijkmakende haat en afkeer tegen het Westen. Het Nazisme doet anno 2021 door dit tuig geheel herleven. Het is diep treurig en als men bedenk wat er al reeds zitting in de blauwe zetels in Den Haag heeft plaats genomen dan ziet het er voor de komende jaren zeer slecht uit.

   Geliked door 2 people

 11. Andre zegt:

  Goed man die demente opa Biden en het gedrocht de VN. Bibi komt het ook weer erg goed uit om lekker te blijven zitten en de 12 jarige plakker Abbas vindt het ook maar wat fijn. Op de achtergrond natuurlijk de Rothschild maffia bankmannetjes die hun globalistische plannetjes uitrollen.

  https://www.rt.com/news/524087-israel-gaza-blocking-un-ceasfire/

  Like

 12. Bagul zegt:

  Dit toont aan dat wanneer het zover is, iedereen er letterlijk alleen voor staat. Bescherming genieten? NAVO veiligheid? VN vredesconferentie? Geen agent, geen soldaat. Geen buurman, geen bevriende crimineel. Alleen! Jouw eigen hachje redden, daar komt het op neer! 5000 wederom, vanochtend bij Ceuta. Wacht maar wanneer ze de sluizen helemaal openzetten. Dan wordt je gewoon je hok uitgejaagd. Onvoorbereid? Dan heb je niets meer! Geen identiteit, niets. Off topic…. gisteren een artikel over lhgtbi en weet ik veel wat nog meer. Volkskrant. Man is vrouw. Vrouw is man. Man is homo en vrouw wil man worden en andersom. Man zit in vrouwenlichaam en vrouw zit in mannenlichaam en weet ik veel wat nog meer. Overal worden ze opgejaagd. Kunnen ze niet meer leven of terecht. Maar één oplossing…..naar Nederland! Werd verwoord in de Volkskrant als Noord Europa. Gratis onderdak. Gratis counseling. Gratis bijstand. Gratis leven….en gratis sexe operatie! Nederland…..ons complex vanuit het verleden kost ons uiteindelijk de kop. Ons schuldgevoel zal ons vernietigen. Letterlijk..

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bagul op 18-5-2021 om 08.33 u.
   Met u eens.
   Er zijn echter mannen die, zoals u zegt : in een vrouwenlichaam zitten , maar die absoluut géén vrouw willen zijn of worden !! Ik ben zo’n man !
   Ik weet dat ik hier onzin plemp, maar ik wordt kotsmisselijke van dat hele gedoe rond vrouwen die eigenlijk man willen zijn, en andersom, of een man die liever een vrouw wil zijn maar dan wél met een piepklein pielemuisje ; of een man die zich graag vergrijpt aan een geit, schaap , pony of ezel. Dan komt er vervolgens zo’n schaap bij de dierenarts die dan weer liever géén schaap wil zijn enz. enz. dit blijft “een gebed zónder eind” beste Bagul. Ik heb er in ieder geval geen schuldgevoel over en niemand die mij dat zal kunnen aanpraten , óók niet over ons zg. “slavernijverleden”.
   Één van mijn voorvaderen werkte als missionaris in Afrika, werd gevangen door een paar inboorlingen, in een kookpot gedouwd en gaar gekookt terwijl de inboorlingen rondom de kookpot dansten en zongen, nadat hij volkomen gaar gekookt was (m’n voorvader) werd hij opgepeuzeld; u zult mij daar niet over horen klagen bij het stamhoofd der inboorlingen in Ghana. Máár…….mocht dat stamhoofd “over de brug komen” met enkele tonnen aan euro’s omdat ik er nog steeds zo vreselijk onder lijd , dan zou ik dat NIET weigeren !
   Ik stop met deze onzin want ik krijg wéér kotsneigingen !

   Geliked door 1 persoon

 13. Blaffertje zegt:

  Dit zou een goede gelegenheid zijn, omdat ze toch massaal in grote groepen bij elkaar staan, om vlammenwerpers en mitrailleurs er op leeg te schieten.
  Het is de enige taal die zij verstaan.
  Het ruimt op en dat kutvolk wat overblijft pakt de biezen omdat ze zich niet meer welkom voelen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Ondertussen loopt het volk van marokko weer massaal weg….allemaal natuurlijk richting Europa

  JUST IN – Spanje mobiliseert het leger in de autonome regio #Ceuta na de “onregelmatige binnenkomst” van meer dan 5.000 Marokkanen in 24 uur (ABC Spanje)

  Like

 15. Bas zegt:

  Wat een afgrijselijk land ben je, als je bevolking massaal wegvlucht zodra ze de kans krijgen…

  Elk uur komen 500 indringers binnen. Sommige bronnen spreken al van de binnenkomst van in totaal 10.000 illegalen zonder enige controle in de afgelopen 24 uur.

  Like

 16. Bas zegt:

  GB
  Niets houdt ze meer tegen. Palestijnen vallen scheldend en vernielend huis binnen in Birmingham, Engeland, waar iemand YouTube filmpjes maakte die te weinig ‘respect’ toonden voor de Palestijnse zaak.

  Video toont moslimjongeren met een hoodie die alles in elkaar slaan en inbreken in een familiehuis van YouTuber in Birmingham, Engeland, omdat hij naar verluidt ‘Palestina niet respecteerde’.

  Like

 17. Bas zegt:

  Foute boel.
  Ondertussen is de blm versie van de regenboogvlag gehesen bij het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid, dit is het hijsen van een intersectionele rassenleervlag .

  Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid
  @MinisterieSZW
  Sinds vanochtend wappert bij ons de Progress #regenboogvlag om aandacht te vragen voor o.a. homohaat en andere vormen van sociaal onwenselijk gedrag. Wij staan stil bij #IDAHOBIT: de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie. #IDAHOT2021

  https://pbs.twimg.com/media/E1mPoqhWEAI-Fxb?format=jpg&name=large

  Voor de duidelijkheid: dit is niet de regenboogvlag. Dit is de Black Lives Matter versie van de vlag, met bruine en zwarte strepen.
  Onze Min SZW betuigt hiermee dus steun aan de anti-kapitalistische beweging Black Lives Matter

  Like

 18. Bas zegt:

  Christenfobie
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1511471837/mariabeeld-in-amsterdams-park-vernield

  Mariabeeld in Amsterdams park vernield

  AMSTERDAM – De Lourdesgrot naast hotel Arena, in het Amsterdamse Oosterpark, is vernield. Het beeld, een rijksmonument, blijkt van de sokkel getrokken.

  Like

 19. Bas zegt:

  Invasie gaat doorrr….
  https://www.ad.nl/buitenland/erdogan-wil-eu-onder-druk-zetten-door-migratiekraan-open-te-draaien~a965b747/

  Erdogan wil EU onder druk zetten door migratiekraan open te draaien

  Het Italiaanse eiland Lampedusa wordt plotseling weer overspoeld met migranten uit Noord-Afrika. En dat is volgens de Italianen geen toeval.

  Like

 20. Julia zegt:

  Ik persoonlijk ben een beetje klaar met heel veel Nederlanders. Ze zijn blind, kijken weg en halen hun schouders op dus eigenlijk verdienen ze niet beter. In ieder geval hebben ze weer een avondje genoten van Maxima vanwege haar 50 ste verjaardag wat staat het linkse bolwerk er weer vol van een hele avond dit te moeten aanzien terwijl de vlam langzaamaan ook in ons land in de pan slaat maar wat maakt het toch uit. Gisteren was het in ieder geval heel spannend 3,2 miljoen Nederlandse Stupido Bankzitters hebben zich weer kostelijk vermaakt zullen maar zeggen met een interview van iemand die toevallig met een niet democratisch verkozen staatshoofd is gehuwd, is op zijn minst opmerkelijk te noemen. O.a. de uitleg van Maxima over hun vakantie naar Griekenland tijdens de Corona virus pandemie maatregelen tekent hun los gezogen van de werkelijkheid zijn, en is in feite gewoon een middelvinger naar de hardwerkende Nederlander en de zorgmedewerkers in de ziekenhuizen. Dat zij denken hun op kosten van de belastingbetaler opgebouwde luizenleventje ongestoord te kunnen voortzetten bevestigd alleen maar dat een koninklijk huis slechts een archaïsch relict uit het verleden is waar we zo snel mogelijkheden komaf mee moeten maken, zeker nu het draagvlak voor deze show afbrokkelt als sneeuw smelt voor de zon. Kortom we hebben te maken met een samenleving die is verdeeld en waar de monarchie nog de regering zich helemaal niet druk om maakt en het volk wordt zoet gehouden met nietszeggende interviews, songfestival en heel veel spelletjes. Geef het volk brood en spelen dan houdt je het volk zoet . Respect voor Wilders de man die alleen maar gelijk heeft gehad over de islam maar door het grootste deel van Nederland wordt genegeerd zelfs wordt gehaat. Maar de tijd is aangebroken dat al die blinden en weg kijkers zullen ondervinden wat zij mede hebben bewerkstelligd. Ons land en de EU zitten tot over haar oren in de problemen. Momenteel hebben wij daar onze handen aan vol.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jean zegt:

  Hoogdringend tijd om de islam op Europees grondgebied TOTAAL TE VERBIEDEN en de aanhangers terug te sturen naar Afrika want het wordt zeer duister, (letterlijk & figuurlijk) op gebied van veiligheid en leefbaarheid.
  Dagelijks toenemend barbaars geweld waardoor wij ons heel onveilig voelen in ons land.

  Like

 22. Bas zegt:

  Ondertussen, linkse demoniseer-pipo leest grafiek verkeerd….en heeft daardoor juist wetenschappelijk bewezen dat PvdA een linkse haatpartij is.

  Like

 23. Klaas zegt:

  Like

 24. Peter. zegt:

  Waar is de stasie meute van Halsema met de lange lat nu .Halsema is een vieze rat ,met haar groenlinkse club .

  Like

 25. verwardeman zegt:

  Precies , Geertje koekepeertje .
  En de bedoeling is waarschijnlijk dat wij klootjesvolk ze ZELF op hun flikker slaan , want
  ondanks jouw positie doe jij er GEEN ZAK aan , wel dan ?
  Vijftien jaar ach en wee bleren , maar er zijn er alleen maar meer bijgekomen , geen of zeer
  weinig teruggebonjourd .
  Doe NIET de groeten aan je vrind , ” koning ” roodbaard Bilderberg .

  Een zwaar teleurgestelde en gefrustreerde PVV – ex – stemmer .

  Like

  • bobzelf zegt:

   verwardeman zegt:
   18 mei 2021 om 12:02

   VERWARDE MAN, ?? U BENT WEL ECHT VERWARD ZO TE LEZEN !!

   HEEFT U ERG LANG BIJ DIE MOLEN GEWERKT ?? IS MIJN VRAAG …
   DANWEL
   BENT U ALS KIND VROEGUHHHHH UIT EEN KLIMREK GEFLIKKERD IN DE SPEELTUIN MET UW KOP OP EEN BETON TEGEL ??

   DUS ALS JE ALS ENIGE , DE GRENZEN DICHT WILT DOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   HALLO…………………. ALS ENIGE DE GRENZEN DICHT WILT DOEN, !!
   HALLO EN UIT DE EU WILT !!
   HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
   EN JULLIE DIE KUT NEDERLANDERS STEMMEN DUS OP 125 LANDVERRADERS
   EN OOK JIJ , DE VERWARDE VERWARDE MAN
   DAN LOOP JE DUS WEG, ????

   EN ROEPT DAN GEERT DID IT. PUTIN DID IT. ??????

   EN GEEFT GEERT DE MESSENGER, DE GRENZEN DICHT DE SCHULD ???

   KUNT U PIM FORTUYN ER MISSCHIEN OOK NOG EVEN DE SCHULD VAN GEVEN ??

   HET WORDT GODVERDOMME MET DE DAG GEKKER HIER !!!

   EN TOEN BENT U OP DE VVD GAAN STEMMEN, KLOOTVIOOL ???

   WHAHAHAHAHAHAH

   JE LEEST HET MAAR, , OVER WELK IQ HEBBEN WE HET NOU
   VAN ZULKE LEZERS HIER ??

   OOM STRANDSTOEL

   Like

 26. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/reformatorisch-dagblad-slaat-alarm-de-great-reset-is-in-volle-gang-en-lijkt-onomkeerbaar/

  Reformatorisch Dagblad slaat alarm: ‘De Great Reset is in volle gang en lijkt onomkeerbaar’

  Een jaar lang hebben we moeten aanhoren dat mensen die WEF-baas Klaus Schwab serieus neemt als die over een “Great Reset” spreekt, enge complotwappies zijn. Politici in binnen- en buitenland gebruiken de WEF/Great Resettermen alsof het ’t nieuwe Onze Vader is – denk aan “Build Back Better” – maar zeg je daar iets van, dan ben je gek.

  Nou, het tij lijkt aan het keren. Want bij het Reformatorisch Dagblad hebben ze nu zowaar een artikel gepubliceerd waarin ze toegeven dat De Great Reset wel degelijk een ding is. “De Great Reset is namelijk al in volle gang,” schrijft de krant, “en lijkt bovendien onomkeerbaar.”

  Like

 27. Bas zegt:

  Frankrijk

  Frankrijk is “gefragmenteerd in enclaves” dankzij de ongebreidelde criminaliteit en niet-geïntegreerde migranten, waarschuwen ex-agenten in een open brief aan Macron.

  Ex-politieagenten waarschuwen dat Frankrijk op de rand van instorting staat

  Geliked door 1 persoon

 28. Bas zegt:

  Milaan

  Islamitische pro-Hamas-terroristen op de Piazza del Duomo in Milaan tussen Allah akbar en de vlaggen van Israël verbrandden. Dergelijke demonstraties mogen in ons land niet worden toegestaan, thuis kunnen ze doen wat ze willen. https://t.me/RadioSavana

  Like

 29. koddebeier zegt:

  Bedankt Rutte 1,2,3, en de linkse kliek voor enorme toestroom van asielzoekers.
  Jullie hebben ons land en samenleving verziekt !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 30. Bas zegt:

  Bent u politiek actief? Doet u mee aan demonstraties? Weet dan dat uw gemeente stiekem onder schuilnamen rondsnuffelt op uw sociale media. Ook al mag dit niet.

  Gemeenten kijken op grote schaal en in het geheim mee met burgers op sociale media
  Nederlandse gemeenten kijken op grote schaal mee met burgers op sociale media. Daarvoor gebruiken ze onder meer nepaccounts, een methode die gemeen…
  volkskrant.nl

  Like

 31. Bas zegt:

  Frankrijk

  Geen dag zonder aanvallen op politieagenten en eerlijke burgers, zonder gemeengoed geworden stadsrellen. #Argenteuil
  De regering kijkt weg, te druk met haar strijd tegen de RN.
  De urgentie is om Frankrijk weer op orde te brengen! MLP

  Geliked door 1 persoon

 32. Aranka zegt:

  Dit is precies de Great Reset
  Een Europa met vele verschillende volkeren cultuur en geloof samen geperst tot een totale chaos en oorlog. Daarna zullen alle banken verdwijnen en ook de pin automaten en ook de bankkaarten. Niemand mag meer geld van eigen rekening opnemen alleen via chip. Die zich weigert wordt van alles uitgesloten zoals ook nu met vaccins. Eerst dacht ik dat deze theorie is echt onzin waanzin maar nu zie ik voor mijn eigen ogen dat gebeurd dat wij steeds naar deze epocaliptische fase gaan. Daarom zo veel migranten moskeen vreemdelingen en steeds minder eigen cultuur eigen normale mensen.

  Geliked door 4 people

 33. Leo 1 zegt:

  Gohh, ik zie geen 1.5 mtr. afstand, ik zie geen ME , ik zie geen Romeo s, ik zie geen knuppelende agenten, ik zie geen vrouwen die met geweld voor een ME bus worden gegooid, ik zie geen ouderen die tot bloedens toe op hun hoofd zijn geknuppeld, ik zie geen politie honden, ik zie geen Bloedende mensen met hondenbeten, ik zie geen mensen die onverwacht in politiebusjes worden getrokken, ik zie geen galopperende paarden die iedereen onder de voet lopen………..
  HIER KLOPT TOCH IETS NIET ???
  Ik zie alleen maar werkloze figuren met veel te grote muilen en foute vlaggen die vergezeld van dikke Mercedessen……ons land vervuilen…….

  HIER KLOPT TOCH IETS NIET ????

  Toch ????

  Like

  • Kees zegt:

   Dit klopt helemaal! Want wat nu gebeurt valt onder het recht op demonstratie zoals madam halalsema heeft gezegd.
   Maar o wee als je ook maar iets durft te zeggen over de corona-plandemie! Dan weet de politie je wel te vinden. Hoezo meten met twee maten??

   Like

 34. Bas zegt:

  Roep om minder Marokkanen en de voorgedrukte aangiften liggen klaar.
  Ondertussen rollen de antisemitisme demonstraties door de straten van Nederland waarbij de meest verschrikkelijke dingen geroepen worden zonder dat Politie ingrijpt.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1949484658/advies-aan-hoge-raad-laat-veroordeling-wegens-groepsbelediging-geert-wilders-in-stand?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Advies aan Hoge Raad: laat veroordeling wegens groepsbelediging Geert Wilders in stand

  DEN HAAG – Geert Wilders is in september vorig jaar door het hof in Den Haag terecht schuldig bevonden aan groepsbelediging in 2014. Zijn veroordeling kan daarom in stand blijven. Dat schrijft procureur-generaal Silvis in een advies aan de Hoge Raad.

  Like

 35. Bas zegt:

  Bizar!!!

  Een jaar geleden zagen we hoe een regeringshelikopter landde om een ​​man te arresteren omdat hij alleen op het strand liep.

  Vandaag zijn 5.000 illegale immigranten Ceuta binnengekomen zonder dat de regering er iets aan heeft gedaan. VIJFDUIZEND.

  Like

 36. Ben zegt:

  Het grote probleem is Merkel.
  Merkel is de 3e Mof in honderd jaar tijd, die Europa verkracht.
  Dat is het probleem, Duitsland.
  De moslims waren zowel in de 1 en 2e W.O. al de trouwe beulsknechten van de Moffen.
  Nu is het niet anders.
  Europese straten zijn in handen van een religieus fascistisch volk.

  Geliked door 1 persoon

 37. boorzalf zegt:

  West Europa wordt één grote gaza strook.

  Geliked door 1 persoon

 38. Julia zegt:

  De invasie naar Europa vanuit alle delen van de wereld stopt niet meer. Europa wordt overspoeld verdrietig dat zoveel mensen verdrinken maar de schuldige zijn die EU falende lafhartige politici in Brussel die dit bewust laten gaan. Gewoon ordinaire moordenaars. Maar helaas ik hoop dat de overlevende de tam tam in hun land kunnen rond laten gaan om maar beter niet meer in een bootje te stappen en gewoon te blijven waar zij behoren zodat in ieder geval zij niet bloot worden gesteld aan een verdrinkingsdood en dat er binnen de EU binnenkort niet veel meer is te halen omdat dat gewetenloze EU schorem zichzelf en haar burgers naar het totale faillissement helpen. https://www.nu.nl/buitenland/6134079/zeker-57-doden-na-zinken-schip-voor-de-kust-van-tunesie.html Ik mag hopen dat de dag van rechtvaardiging van al de mede schuldigen aan dit onmenselijke wanbeleid zeer dichtbij komt en dat zij allen keihard en genadeloos worden afgerekend.

  Geliked door 1 persoon

 39. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s