VIDEO Jensen: “Israël”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO Jensen: “Israël”

 1. guusvelraeds zegt:

  Jensen had een belabberde uitleg over de geschiedenis van het ontstaan van Israël. Zijn grootste blunder was dat er ooit een Palestijns land zou zijn geweest. Mijn lieve hemel waar moet je beginnen met uitleggen als dat besef er al niet is. Positief was dat hij aangaf dat er ook veel Joden en Arabische Israeliërs zijn die graag met elkaar in vrede willen samenleven. Dat is ook zo ook al blijkt dat uit de nieuwsuitzendingen van de vooringenomen NPO niet. Ook in Samaria en Judea (west bank) is een zwijgende meerderheid die graag onder Israëlisch bestuur zou willen vallen maar het zijn de Palestijnse leiders gefinancierd door o.a. de EU en ook Nederland die de bewoners aldaar gijzelen. Kap met alle financiële steun aan de terroristen van de Palestijnse Autoriteit en een eventuele oplossing komt met grote stappen dichterbij.

  Geliked door 5 people

  • Dolf van de Klundert zegt:

   Juist dit soort commentaren zorgen ervoor dat er geen oplossing komt.

   Like

  • Albatros zegt:

   Helemaal met guusvelraeds eens.
   Deze video is een enorme tegenvaller en getuigd van slecht onderzoek.
   Palestijnen bestonden voor de 2e wereldoorlog niet, dit is een gecreëerd volk, wat o.a. bestaat uit Egyptenaren (Yasser Arafat) Jordaniers en Arabieren uit omringende landen.
   Israël heeft altijd bestaan, op de plaats waar ze nu zijn. Hebben hun eigen land mogen terugkopen van de Arabieren, omdat ze altijd verdreven en verstrooid hebben moeten leven.

   Like

   • Dolf van de Klundert zegt:

    Het waren Arabieren, en ze zijn door de geallieerden Palestijnen genoemd.
    Het mocht namelijk niet zo zijn dat de overige Arabieren zich te veel verbonden zouden voelen.

    Like

   • Dolf van de Klundert zegt:

    Inderdaad alle Australiers terug naar de gevangenis in de UK, alles terug naar de Aboriginals.
    Idem voor Nieuw Zeeland, alles naar de Maori.
    Alle negers terug naar Afrika.
    Alle blanken terug naar Europa.
    Alle Hispanics terug naar Spanje.
    Amerika weer voor de Inca’s, Mayas, Sioux, Cherokee, Comanchee, Mohikanen, Cree en hoe ze verder ook heten.
    Discussie is geen Cherry picking, het vergt consistentie.

    Like

  • koosv8 zegt:

   Ja, ik ben dus niet de enigste die de uitleg van Jensen rampzalig vond. Daar had hij beter niet op in kunnen gaan. Maar aan de andere kant mag ik hem graag horen en stukjes film zien uitzenden waar je toch stijl van achterover slaat. Maar Israël dat hoeft niet van mij.

   Like

 2. Rien E zegt:

  Jensen toont overduidelijk aan er totaal niets maar dan ook niets van te begrijpen. De snippertjes geschiedenis in verkeerde volgorde en misleidende uitleg. Nu begrijp ik wel beter waarom zgn BN-ers er ook blijk van geven geheel en al onkundig te zijn. Falend geschiedenis onderwijs gepaard aan een grote dosis desinteresse samen met de behoefte om mee te schreeuwen en niet te vergeten linksche desinformatie aangevuld met puur antisemitisme maken dit gemeengoed in de huidige samenleving. Linksch en islam is de rot van de samenleving. Ik heb op een gegeven moment het kijken naar Jensen opgegeven, zoveel onbenul kan mijn verstand niet aan.

  Like

 3. Skeptic_70 zegt:

  Normaal vind ik Jensen wel vermakelijk. Deze keer demonstreerde hij een stuitend gebrek aan kennis over de geschiedenis van Israel.

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  Normaliter vind ik de video’s van Jensen best leuk. Echter hier heeft Jensen zich begeven op glad ijs. Hij is bezig met materie die hij niet kent. Te beginnen met: a) er was nooit een Palestijnse staat. Palestina maakte deel uit van regio Damascus (Ottomaanse rijk). Na de Eerste Wereldoorlog kwam de Britse mandaat. b) de enige bevolking die recht heeft op de naam Palestijnen, is de christelijke bevolking in het gebied. Zij hebben daar altijd geleefd. De moslims kwamen in de laatste decennia van de 19de eeuw, toen de Turken begonnen het gebied te ontwikkelen. c) Regio Damascus was een soort Sahel land; weinig bevolkte lege woestijn. d) De Rothshields hebben de Joden niet naar Palestina gebracht. Joden woonden daar altijd (in de paar oude steden). Seculiere Joden kwamen naar Palestina als gevolg van zware pogroms in Oost-Europa. Ze begrepen dat ze terug naar hun land moesten. Ze konden niet wachten tot Elon Musk ze naar Mars of de maan zal brengen. Dat duurde te lang. e) De Joodse nederzettingen hebben zich via eigen initiatieven en hard werken ontwikkeld. De eerste nederzetting was Petach Tikva gebouwd in 1878. Daarna kwamen steeds meer nederzettingen. Toen de Britten kwamen, waren de Joodse nederzettingen in Palestina (of Erez Israël) in staat het hele land plus de troepen van de Britse mandaat volledig te voorzien van voedsel. M.a.w. binnen minder dan 40 jaar hebben ze van een Burkina-Fasu achtig land met een Timboektoe-mentaliteit veranderd in een productief land. Lag dat aan de “oorspronkelijke bewoners” zoals Jensen ze noemt, dan was de boel bij Timboektoe gebleven!
  DEEL 2

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Niet de Rothshields en niet andere rijke Joodse families hebben iets gedaan om Joden uit Europa te redden. HET KON HEN GEEN BARST SCHELEN!!!! Zij hadden vanaf 30 januari 1933 tot 3 september 1939 tijd gehad om Joodse jeugd en jongvolwassenen helpen, met illegale immigratie, uit Europa te ontsnappen. Dat hebben ze niet gedaan. 2) de oorlog tussen Joden en Arabieren begon niet in 1948, maar tientallen jaren eerder. Toen ze begonnen in te zien dat Joodse immigranten hard werken en als landbouwers succesvol zijn. 3) De Rothshields hebben niet gezorgd dat Israël zal bestaan. Dat was het werk van een bloedige oorlog waarin een legertje met schamele uitrusting en wapens moest het opnemen tegen goed gewapende 7 Arabische legers die massieve hulp krijgen van de Britten.
  Oorlog is in Israël en het Midden-Oosten in het algemeen vanzelfsprekend. De bewoners van dat gebied zijn NATURAL BORN KILLERS. ISIS is geen fenomeen, maar eerder een uiting van Arabische traditie en islam. Dus, oorlog is het meest normale gedrag in de regio en zal voor de eeuwigheid duren. Het recht om te blijven leven is UITSLUITEND afhankelijk van de beste technologie, de beste cyber en de best opgeleide soldaten.
  Deze situatie zal straks ook voor Europa gelden, indien de politieke leiders van Europa zullen niet hardhandig en zelfs wreed stopzetten aan de ongecontroleerde invasie uit islamitische landen en Afrika.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Jensen slaat hier de plank flink mis.

  Like

 7. Albatros zegt:

  Helemaal met guusvelraeds eens.
  Deze video is een enorme tegenvaller en getuigd van slecht onderzoek.
  Palestijnen bestonden voor de 2e wereldoorlog niet, dit is een gecreëerd volk, wat o.a. bestaat uit Egyptenaren (Yasser Arafat) Jordaniers en Arabieren uit omringende landen.
  Israël heeft altijd bestaan, op de plaats waar ze nu zijn. Hebben hun eigen land mogen terugkopen van de Arabieren, omdat ze altijd verdreven en verstrooid hebben moeten leven.

  Like

 8. Dolf van de Klundert zegt:

  Eigenlijk bewijzen jullie in de commentaren het gelijk van Jensen. Waarvoor hulde.

  Like

  • Rien E zegt:

   Lege woorden Dolf en kun je ook kort aangeven waar Jensen wel gelijk heeft, ik heb het niet kunnen ontdekken. Mijn advies lees je eerst eens echt in in de geschiedenis en kom tot de ontdekking dat jodenhaat honderden jaren onder ons is. Een eenvoudig beginnersboekje is “Van jodenhoed tot gele ster” door K.Kwiet, inmiddels ca 50 jaar oud, maar heeft aan actualiteit niets ingeboet. Misschien dat je oogkleppen dan afvallen, maar ik vrees het ergste.

   Like

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Robert…, idg niet gehinderd door enige kennis van zaken stapt duidelijk met 1000 mijls laarzen door de Porseleinen kast met geschiedenis van dit Landje en deze Volken..
  Ton.

  Like

 10. Jan zegt:

  Enorme explosies doen Gaza schudden terwijl Israëlische gevechtsvliegtuigen luchtaanvallen lanceren als reactie op Hamas-vuurbomballonnen, slechts drie weken nadat een staakt-het-vuren was overeengekomen

  Vliegtuigen voeren aanvallen uit op gewapende Hamas-bolwerk in de Gazastrook
  Het leger zei dat het een reactie was op brandbommen die naar Zuid-Israël waren gestuurd


  Daar gaat ons belastinggeld.  meer op
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9690517/Huge-explosions-rock-Gaza-Israeli-warplanes-launch-airstrikes-ceasefire.html

  Die Arabieren menen dat Joden in hun eigen land hebben te luisteren naar hen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s