Wilders: “Rutte is een incompetente lafaard; dankzij zwakke leiders zoals hij zien delen van Europa er nu uit als Gaza”

PVV-voorman Geert Wilders heeft hard uitgehaald naar premier Rutte, nadat laatstgenoemde gesprekken heeft gehouden met premier Netanyahu van Israël en president Abbas van de Palestijnse Nationale Autoriteit. “In mijn gesprekken heb ik aangedrongen op het zo snel mogelijk beëindigen van de gevechten en mijn steun uitgesproken voor bemiddeling door Egypte en de Verenigde Naties om tot een staakt het vuren te komen,” liet Rutte weten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wilders: “Rutte is een incompetente lafaard; dankzij zwakke leiders zoals hij zien delen van Europa er nu uit als Gaza”

 1. Bas zegt:

  Geert Wilders
  Vrijheid. Daarom doe ik altijd aangifte tegen doodsbedreigingen.
  Al bijna 20 jaar lang. Omdat vrijheid nooit vanzelfsprekend is.

  https://pbs.twimg.com/media/E1k8FjyXsAEvpck?format=jpg&name=large

  Geliked door 2 people

 2. Ron van Unen zegt:

  Kennelijk begrijpt hij nog steeds niet dat bemiddelingen verspilde tijd is.het staat allemaal in de leer van de ideologie beschreven dat alles en iedereen dat geen Islam is vernietigd moet worden.

  Like

 3. Bas zegt:

  De waarschuwing
  Sheikh Abdullah bin Zayed, Minister of Foreign Affairs and International Cooperation of the United Arab Emirates

  Like

 4. Artikel 20, lid 2 van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten (IVBPR) stelt dat het propageren van op nationale afkomst, ras of godsdienst gebaseerde haatgevoelens die aanzetten tot discriminatie, vijandigheid of geweld, bij de wet wordt verboden.
  Aanzetten tot haat (en geweld) is in Nederland strafbaar gesteld in artikel 137d van het Wetboek van Strafrecht:
  1. Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, aanzet tot haat tegen of discriminatie van mensen of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.
  2. Indien het feit wordt gepleegd door een persoon die daarvan een beroep of gewoonte maakt of door twee of meer verenigde personen wordt gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie opgelegd.
  In artikel 137e Sr is het verspreidingsdelict opgenomen die het verbiedt om uitingen te openbaren, of aan een ander toe te zenden, die aanzetten tot haat.

  Maar wat lezen we in de koran?

  2.191 En doodt hen, de ongelovigen, waar gij hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. 4.75 Laten derhalve zij die hun tegenwoordig leven voor hun leven in het hiernamaals willen offeren, voor de zaak van Allah strijden. En wie voor de zaak van Allah strijdt, hetzij gedood wordt of overwint, weldra zullen Wij hem een grote beloning geven. 4.100 En wie van zijn huis weggaat, zijn land verlatend terwille van Allah en Zijn boodschapper en de dood achterhaalt hem – zijn beloning bij Allah staat vast 4.101 Voorwaar, de ongelovigen zijn een openlijke vijand voor u 4.104 En toont geen zwakheid in de vervolging van dit vijandige volk. 8.12 Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.” 8.17 Gij doodde hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. (dit levert hen een vrijbrief) 8.65 O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen. 48.29 Mohammed is de boodschapper van Allah. En zij, die met hem zijn, zijn hard tegen de ongelovigen en zachtmoedig onder elkander.

  En de uitvoering van deze vroeg-Middeleeuwse teksten zien we nu terug in de straten van Amsterdam, Duitse steden en in het VK. Openlijke oproepen tot geweld, moord en verkrachting. Daar durft niemand iets aan te doen. Begrijpelijk… het zijn er zoveel dat als de politie ingrijpt, de halve stad zal afbranden en honderden auto’s het moeten ontgelden. Het zal nauwelijks lukken het tuig op te sluiten en er zullen vele agenten in het ziekenhuis belanden. Dit is letterlijk Der Untergang des Abendlandes. Hier is lange tijd op aangestuurd, dit is georkestreerd vanuit moslimlanden. Erdogan, Iran. Ze hebben er ook nooit een geheim van gemaakt en juist nu wordt de Aya Sophia als moskee in gebruik genomen. Zeer symbolisch! Toch hebben Oriana Fallaci en Bath Ye’Or hiervoor gewaarschuwd. Vanaf een bepaald percentage moslims in een land begint de ellende. Als voorbeeld noem ik het ooit welvarende christelijke Libanon. Het veranderde in een hel en er is geen ommekeer mogelijk. Onze leiders hebben de 5e colonne binnengehaald en om de verkiezingen te redden worden de nieuwszenders gemanipuleerd: niets over dat alles, geef Israël maar de schuld en laat de beelden van de losgeslagen anarchie voor wat ze zijn. Dat de rechtsstaat wordt ondermijnd en moslimfascisten met Palivlaggen marcheren ebt wel weer weg… Zijn ze zo weer vergeten… We beloven ze 1000,- en dan is alles weer goed… Laten we wegkijken en hopen als een struisvogel dat als jij hen niet ziet, zij jou ook met rust laten…
  Maar de chaos in Europa in combinatie met corona-angst en economische teloorgang, waanzinnig domme beslissingen (green-deals, geld bijdrukken en schulden opkopen etc.) hebben het ooit veerkrachtige en de wereld leidende Europa gebroken in al haar facetten en ik geloof echt dat het inmiddels weer 1939 is. De problemen die de zwakke leiders hebben gecreëerd stapelen zich op en versterken elkaar in een negatieve spiraal omlaag. Het tij kan niet meer worden gekeerd. Er zijn ook geen politieke krachtpatsers waar je iets van zou mogen verwachten. Slappelingen die liever al hun principes laten varen om de muzelmannen maar niet op hun p*k te trappen. De korte lontjes ontbranden overal. Ze financieren het verspreiden van hun ellendige filosofie met drugsgeld, intimideren de bevolking zodat er banlieues ontstaan, mergelen de verzorgingsstaat uit, verwoesten het onderwijs dat steeds achterlijker wordt door het grote aantal inteeltgevallen op school, maken het functioneren van justitie en politie onmogelijk door overbelasting en nu nemen ze de straat over. Hun sharia-politie bepaalt wie mee mag demonstreren en wat er mag worden gezegd.

  Lemmingen zijn nogal merkwaardige beesten die zichzelf van de klif storten. Blanke Europeanen doen iets soortgelijks. Ik probeer het maar niet te begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  misschien ??
  OOK NOG EEN KLEINE HERRINNERING ??
  DAT U NU EEN DIKKE 20 JAAR , DOOR UW EIGEN NEP REGERING , EN DE EU
  VOLLEDIG NAAR GOD BENT GEHOLPEN
  DE GRENZEN WAGENWIJD OPEN ….
  DE NIET GESTOPTE IMMIGRATIE
  VERGEET UW FENOMENALE EURO NIET. OOK GOED GELUKT
  GELUKKIG IS ER NIETS DUURDER GEWORDEN
  EN DIE VOEDSELBANKEN ZIJN OOK EEN SUCCES
  EN DE LANDVERRADERS, STEMDENGEWOON NOG EEN KEER OP HUN LANDVERRADERS

  DE TOTALE EU SCHULD VAN EEN DIKKE 10.000 MILJARD,
  EN
  UW GAZZZZZ OP !!

  EN HOPPA ……

  NEE DIE VLADIMIR PUTIN IS OOK ZO’N KLOOTZAK .

  DIKKE HUG. MAFKETELS

  MIJN OOM VLADIMIR

  Vladimir Putin – the National Leader of Russia.
  tg7imd Smmleip otnomsSguao 2o1:da3tred5 ·

  Op 7 mei 2000 legde Vladimir Poetin voor het eerst de eed af van de president van Rusland.
  Sindsdien is het 21 jaar geleden. Poetin moest een land herstellen m… Meer weergeven

  · ·
  Vladimir Putin
  tg7imd Smmleip otnomsSguao 1o9:da3tred3 ·

  Op 7 mei 2000 legde Vladimir Poetin voor het eerst de eed af van de president van Rusland. Sindsdien is het 21 jaar geleden. Poetin moest een land herstellen met verwoeste economie en een land met natuurlijke rijkdom verkocht aan oligarchen. Een land met ingestort leger, dat ontbrak aan nieuwe wapens en brandstof voor apparatuur. En toen vielen terroristen de Noord-Kaukasus gevangen en voerden terroristische aanslagen uit in Centraal-Rusland. Nu lijkt het zo lang geleden en is het de geschiedenis in gegaan. Maar het was pas 21 jaar geleden. Rusland heeft in deze tijd de economie en de beheersbaarheid van de staat hersteld, het ruimteprogramma opnieuw gesanimeerd, het leger hervormd, de industrie nieuw leven ingeblazen en ongekende sanctiedruk weerstaan. En ja, toen 21 jaar geleden, had niemand kunnen bedenken dat Rusland zich kon mengen in de Amerikaanse verkiezingen en de hersenen van Europeanen met cyberpropaganda kon beheersen, dit is nu een pijnlijke fantasie van tegenstanders, maar als het begint te zijn geboren in de geest van Rusland ‘ s vijanden, dan gaat Rusland de goede kant op om zijn kracht en waardigheid te herstellen. We gaan nergens heen. Maar Rusland is van plan om zijn belangen en belangen van zijn burgers hard te verdedigen, waardoor er geen pogingen meer worden gedaan om het van buitenaf te besturen, zoals in de jaren ‘ 90

  LEUK HE,M DAT DIE VRESELIJKE PUTIN PRECIES ALLES OMGEDRAAID HEEFT !!!

  U VERTELT HET EERDAAGS WEL EVEN AAN UW KINDEREN EN KLEINKINDEREN TOCH ?

  DANK U

  OOM VLADIBOB

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Laat die bemiddeling maar aan Egypte over laat de fucking VN maar thuis blijven. De VN als Rockefeller organisatie is verantwoordelijk voor de rotzooi in dat gebied. Het is alsof je een pyromaan brandweer commandant laat spelen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Het wachten is op de recessie van Rutte, het spreekwoordelijke lontje in het kruitvat wanneer de werkeloosheid grootschalige armoede en honger brengt, dan breekt de pleuris echt uit……….
  (we weten al wie er echt de dupe zullen worden, laat dat maar aan Brussel over….)

  Like

 8. Bas zegt:

  Volgende keer een Palestijnse, Turkse of ISIS vlag meenemen, want dan mag je alles in dit zieke land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s