Hamas en islam: De Duitse homoseksuelen ondersteunen eens temeer de slachters van de eigen Community

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

“Wie homoseksueel of lesbisch is, maar niet links, is geen echte homo of geen echte lesbo!” Deze zin kreeg ik enkele jaren geleden i.v.m. met een ander thema in een chat op queer.de. Ook al ben ik zelf heteroseksueel, toch ga ik graag naar zulke sites, net zoals ik af en toe naar linkse forums ga om daar – voor zover mogelijk – te discussiëren.

Destijds beschouwde ik die uitspraak als de mening van een individu, maar inmiddels kwam ik erachter dat de meerderheid van de LGBT dat kennelijk ook zo ziet. En zo gezien is het dan ook alleen maar consequent dat homoseksuelen, die het christendom graag belachelijk maken, tegenover de islam een onkritische houding innemen. Want voor linksen is christendom opium voor het volk, de islam daarentegen de weerspiegeling van de bontheid.

Als linkse moet men pro-Palestina argumenteren

Omdat de Arabieren nu eenmaal overwegend moslims zijn (Hamas-strijders bijna voor 100%), staat men als LGTB´er of lid van de uitgebreidere Woko Haram consequent aan de kant van de Palestijnen en hun “dappere” strijders. Temeer daar het antizionisme vanaf de tweede helft van de 19e eeuw hoofdzakelijk door spelers van socialistische en communistische ideologie gedistingeerd werd. Zo ontstaat er voor de huidige linksen ook automatisch een natuurlijke aversie tegen de staat Israël en zodoende tegen de joden in het algemeen.

Wie de islam versterkt, haat ogenschijnlijk joden, christenen en homoseksuelen

Terug naar de op grond van haar seksuele oriëntering van nature uit politiek links te plaatsen Community. Slechts enkelen denken er ook maar in het geringst aan hoe het met hun mensen in islamitisch geregeerde landen gaat. En ze denken er dus vanzelfsprekend evenmin aan wat het zou betekenen wanneer Hamas samen met krachten uit Libanon, Iran en Syrië Israël zou overwinnen. En ze denken er al helemaal niet aan welk lot er voor hun Community zou kunnen dreigen wanneer de islam in West-Europa en in het bijzonder in Frankrijk en Duitsland meer invloed zou krijgen.

Homoseksuelen staan in veel landen bloot aan vervolging

In islamitische landen krijgen homoseksuelen in het openbaar zweepslagen, worden zegevangen gezet, ja, zelfs geëxecuteerd.In “mildere” landen hebben ze geen recht om eigendom te verwerven en worden ze vaak uitgesloten van de arbeidsmarkt. Zoenen in het openbaar is op z´n minst een strafbaar feit en kan er ook wel eens toe leiden dat omstanders besluiten om Allah´s recht in eigen handen te nemen en een private steniging uit te voeren. Oprichtingen van verenigingen voor homoseksuelen of zelfs demonstraties voor hun rechten zijn in bijna alle islamitische landen verboden. Ook literatuur over het thema (om het even of het een studie betreft of een roman) mag niet gedrukt en verspreid worden.

Gezien al deze aspecten is het onbegrijpelijk dat homoseksuelen – om het even om welke thema´s het gaat – islamitische landen of groepen ondersteunen. In ieder geval gezien vanuit hett oogpunt van een niet linkse.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hamas en islam: De Duitse homoseksuelen ondersteunen eens temeer de slachters van de eigen Community

 1. karton zegt:

  Ik ben zó ontzéttend hetero dat ik me niks kan voorstellen bij homoseksuele mensen en zéker niet bij Duitse homoseksuelen.

  Like

 2. Willem zegt:

  Laat ze dat nou zelf eens goed uitleggen, ik ben zeer benieuwd naar hun argumenten en dat geldt voor heel links, want ik begrijp het echt niet, maar wil het graag weten.

  Like

 3. Wappie zegt:

  Nu was ik zondag bij Baudet en daar werd er ook een en ander over gezegd.
  Links is oorspronkelijk buigen
  2 linkerhanden
  Linkmiegel
  Links laten liggen
  Averechts
  Linksvoetig
  Linkse manieren
  Links aanvatten
  Links bezien
  Links lullen en rechts vullen

  Like

 4. Rien E zegt:

  Ik verbaas me keer op keer over de naïviteit jegens islam van de homo/lesbo gemeenschap alsook onze linksche medeburgers. Hoe dom kun je eigenlijk zijn?? Nou blijkbaar heel erg dom.

  Geliked door 1 persoon

 5. antiislamnu zegt:

  En hoe zit het dan met de homofiele schandknapen waarvan het merendeel van Marokkaanse komaf is zijn zij dan wel halal 😁😁

  Like

 6. Knalkopje1 zegt:

  Niet te geloven dat die Duitse homo’s die Allah Akbar krijsende beesten, hun doodsvijanden, steunen. Het is ook zo, dat ophangen in Iran wordt zodanig uitgevoerd dat het zo langdurig en pijnlijk mogelijk is. De slachtoffers worden namelijk opgehesen.

  Like

 7. M. zegt:

  Wie de islam versterkt, haat ogenschijnlijk joden, christenen en homoseksuelen.

  Ze haten ook vrouwen…. en kinderen …..en niet te vergeten zichzelf.

  Like

 8. LUCIA. zegt:

  “Wie homoseksueel of lesbisch is, maar niet links, is geen echte homo of geen echte lesbo!”
  Dit gelezen hebbend, vraag ik me toch iets af;
  Zou links zijn, ook een dwaling zijn van moeder natuur en zouden we al die linksen met hun professoren, die geen stats kunnen lezen maar gewoon zien voor wat ze zijn, vervelende, verwende, jengelende, dwaallichten… niet in staat ook maar enig probleem op te lossen… wel zeer bekwaam in de creatie van nepproblemen….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s