Bananenmonarchie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bananenmonarchie . . .

 1. Bas zegt:

  Men verdeeld het geld graag onder de armen….
  Onder de linker arm én rechter arm

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Is ’t niet geweldig ? Dit zelfde zootje galmt te pas én onpas dat zij “er zitten om ons land te dienen”! ’t Is toch gvd te gek voor woorden ? We worden “geregeerd” door een stelletje infantiele mongolen (sorry mensen met het down-syndroom). En dan heeft de Hoofdgek (Rutte) z’n bek vol met “vertrouwen” ; zet ’t hele zootje tegen de muur , met elkaar nog niet in staat om een buurtsuper te managen.
  Ik heb ’t al vaker gezegd : prof.dr. Hugo Bloemschoen heeft er in R’dam een verschrikkelijke puinzooi van gemaakt toen hij daar wethouder was, men stak daar de vlag uit toen deze vent vertrok, en naar nu wéér eens blijkt : volkomen terecht ! Het hele Haagse zootje is nog te stom om voor de duvel te dansen , ze voeren geen flikker uit, alleen een beetje stom lullen , door ’t land reizen in door óns betaalde luxe auto’s + chauffeur , maar de mensen die al járen wachten op terug betaling van ten onrechte opgelegde “boetes” door de Belastingdienst , kunnen naar hun centen fluiten, wát een smeerlapperij !!
  We worden “geregeerd” door tuig van de richel, het laagste van ’t laagste , hier hoeft niemand het mee eens te zijn , maar kijk dan naar hún daden én úw portemonnee !!
  Ik blíjf kotsen op dat zootje met hun leugens , bedrog en smeerlapperij.

  Geliked door 3 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Even een opmerking.
  Ik kreeg vanmorgen een bericht binnen.
  Of het helemaal klopt weet Ik niet maar het lijkt me relevant om als je Watsapp hebt om een en ander aan te passen.

  Bericht.

  Let op…even aanpassen! (en deel vooral)
  Whatsapp heeft de instellingen gewijzigd, waardoor iedereen je aan een groep toe kan voegen zonder dat je het weet. Dit kan gevaar opleveren mbt phishing, fraude en oplichting etc.
  Wijzigen naar veilige instellingen doe je als volgt:
  – Open Whatsapp
  – Ga naar instellingen
  – Kies account
  – Kies privacy
  – Kies groepen
  – Selecteer hier “contacten” ipv “iedereen”
  Nu kunnen alleen je eigen contacten je toevoegen aan Whatsapp groepen.

  Eventueel delen mensen.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De kapitaalvernietiging draait doorrrrr!!
  Het schijnt niemand nog te verbazen dat onze volksvertegenwoordiging er kennelijk alles aan gelegen is om zoveel mogelijk overheidsgeld over de balk te gooien, maar er schande van spreken over degene die er kwaad over denkt of vragen stelt, en ondertussen blijft het demissionaire kabinet en gedoogpartners spenderen…geheel ten dienste van het herverdelingsplan van de Europese Commissie…
  Rutte heeft zijn voorwerk goed gedaan, pragmatisch noemt de VVD dit maar enkel als je er alleen op uit bent om op het pluche te blijven, is dat inderdaad zeer pragmatisch. Dat laat wel zien hoe de VVD het ” nieuwe normaal” als jas gebruikt om zich te profileren, maar dit niet als kernwaarde huldigt……nu VVD’er Rutte z’n stoelpoten worden doorgezaagd schuift men Kaag van Domoren66 naar voren om het land verder te ontmantelen……

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Wanneer gaan we is eindelijk (hoge) ambtenaren die een ambtsmisdrijf plegen straffen ?????

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Even tussendoor: de bij1 racisten
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/racistisch-bij1-vindt-geen-geschikte-leden-voor-lokaal-bestuur-helaas-is-de-meerderheid-van-de-sollicitanten-wit/

  Racistisch BIJ1 vindt geen geschikte leden voor lokaal bestuur: “Helaas is de meerderheid van de sollicitanten wit”

  De rebelse woke-brigade van BIJ1 kan maar geen nieuwe leden vinden voor hun bestuur in de lokale afdeling van Utrecht. Daarom besloot BIJ1 Utrecht maar om de deadline te verlengen, niet omdat niemand zich had opgegeven voor zo’n functie, maar omdat de meeste sollicitanten “wit” waren. En men maar denken dat iemand beoordelen op zijn huidskleur niet mag in Nederland, klaarblijkelijk doet BIJ1 dit wél.

  Like

 7. Julia zegt:

  Al die zakkenvullende misdadigers zouden morgen geen cent salaris meer moeten krijgen en in een kerker moeten worden opgesloten met uitsluitend water en brood. Het is niet meer normaal om een samenleving in een open gevangenis te zetten en de dictatuur hoogtij te laten vieren om mensen te beboeten die zich niet aan de tirannie willen onderwerpen en waar het binnen een zogenoemd democratisch land normaal zou moeten zijn dat een ieder recht heeft op alle vrijheid en vooral niet verplicht worden in een test- en vaccinatie samenleving de komende jaren verder moeten leven om vrijheden terug te kopen. Het is werkelijk zum kotzen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Meine zegt:

  Met dat geld zijn de laatste verkiezingen gemanipuleerd.

  En zo heeft Soros even 86 miljoen opgehaald met huizenspeculatie in Arnhem..

  Like

 9. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/370018865/vuurgevecht-en-achtervolging-in-amsterdam-waardetransport-van-tientallen-miljoenen-overvallen

  Vuurgevecht en achtervolging in Amsterdam: waardetransport van ’tientallen miljoenen’ overvallen

  AMSTERDAM – Zeven verdachten zijn aangehouden na een schietpartij en een overval op een waardetransport woensdagmiddag in Amsterdam-Noord. Een van de verdachten is omgekomen. Er was een wilde achtervolging ontstaan – volgens getuigen ook met auto’s in hoge snelheid over het fietspad – die bij Broek in Waterland ten einde kwam. De verdachten zijn daar een weiland in gevlucht. „Het is een wonder dat er geen agenten en burgers zijn geraakt.”

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Het blijken trouwens Franstalige ‘Belgen’ te zijn geweest.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De belastingdienst is een allegorie van de politieke wortelrot van Rutte……

  Like

 12. Bob zegt:

  Als bestuurder hoef je alleen van een
  goude bord te eten uit een gouden beker
  te drinken. Je zetel onder de geldboom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s