Geen genade voor Hamas

(Door: David Lazarus – Vertaling: E.J. Bron)

Het is gewetenloos om voor te stellen dat wij de problemen van Hamas moeten begrijpen. Nee, we moeten vechten tot dit kwaad overwonnen is. Wanneer ik  de al te voorspelbare veroordelingen van Israël´s oorlog met Hamas en de Islamitische Jihad in de Gazastrook lees, dan vraag ik me af: “Begrijpen de mensen dat dit terreurorganisaties zijn, die met radicale religieuze overgave opgericht werden om Israël en het joodse volk te vernietigen?”

Begrijpen deze mensen dat islamitische terreurgroepen zich hebben overgeleverd aan de enige de mensheid bekende religie, die nog steeds leert dat het eervol is om mannen, vrouwen en kinderen te offeren en te doden? De meeste wereldreligies proberen in ieder geval vriendelijkheid, liefde en respect voor de mensheid te leren en manieren te vinden om van de wereld een betere plek te maken. Dit doen ze door de mensen te helpen met leed en verlies klaar te komen. De radicale islam en zijn aanhangers blijven de enige religieuze groepen die er trots op zijn om onschuldige mensen te doden. Hamas vindt het eervol en schept er behagen in om onschuldige joden te doden.

Hoe interessant, dat Israël´s plechtig beloofde land midden in islamitisch gebied eindigt en gedwongen is om het op te nemen tegen het grootste moderne kwaad van de wereld! God heeft vast en zeker een plan voor dat alles. Kom op Israël!

Ik hoor mensen en regeringen zeggen: “We moeten haar (Hamas´) misstanden begrijpen. Als we naar hen luisteren en het leven voor hen beter zouden maken, dan zou er minder terreur in de wereld zijn.” Welke misstanden rechtvaardigen terrorisme? Alleen al in de vorige eeuw hebben we twee wereldoorlogen, burgeroorlogen, Hiroshima, bloedbaden en een Holocaust uitgehouden. Is er ook maar één religie in de wereld die haar mensen nog steeds leert om wraak te nemen door onschuldige mensen te doden? Heeft u ooit een overlevende van de Holocaust of van Hiroshima gezien die een ziekenhuis of een school opblaast of duizenden raketten willekeurig op grote burgerbevolkingen afvuurt in de hoop op deze manier zoveel mogelijk burgers te doden?

Om het nog maar eens te herhalen: Hamas is een terroristische organisatie, die door geciviliseerde naties in de wereld als zodanig erkend is en neergeslagen moet worden. Waarom Israël en de naties niet inzien dat Hamas en de Islamitische Jihad verpletterd moeten worden, is mij een raadsel. Er is geen andere oplossing. Dat is de strijd die wij in Israël al meer dan 70 jaar voeren, en we moeten wakker worden, ermee ophouden verontschuldigingen voor hun bloeddorstigheid te zoeken, en de Aarde van dit kwaad zuiveren.

Organisaties zoals Hamas en de radicale islam zijn religieuze aanhangers van een filosofie, die in oorlog is met de fundamentele principes van de mensheid. Er is geen logica, geen doel en geen politiek die hierin enige zin zien. Op zo´n ideologie kan geen ander antwoord bestaan dan shock en compromisloos verzet, of dit nu in Israël, in de naties of in de media is, die eveneens verantwoordelijk zijn als zij deze wreedheid ondersteunen.

Er zijn duizenden naamloze islamitische religieuze leiders in Gaza en in de hele wereld, die nog steeds dezelfde ideeën doceren die hun martelaren van 9/11 in de verwoesting gestuurd hebben. Begrijpen d emensen niet dat Hamas en de Islamitische Jihad langs de zuidelijke grens van Israël zoveel mogelijk joden in naam van deze perverse ideologie zouden vermoorden en verminken wanner ze daartoe de gelegenheid en de wapens zouden hebben?

Om deze vijand te bestrijden, moeten we ons er van bewust worden dat de islamitische jihad een religie met een leger is, maar dat ideeën niet alleen met wapens bestreden kunnen worden. De huidige grote brand, evenals Israël´s 70-jarige strijd met de Palestijnse terreur, laten zien dat dit religieus fanatisme niet alleen met geweld te overwinnen is. Israël zal weldra een militair uitstel opleggen, maar alle politieke partijen, regeringen en media van de geciviliseerde wereld moeten zich opstellen tegen deze dodelijke vijand als we van deze pandemie van onmenselijkheid gezuiverd willen worden. Er kan geen compromis met dit kwaad bestaan, dat niet getolereerd kan worden, als we een kans hebben om te vechten.

Wie is Hamas?

Moet ik diegenen in de regering, anti-Israël-demonstranten in de hele wereld en in de media, die erop staan om deze terreurorganisatie te ondersteunen, aan de Charta van Hamas of het Pact van de islamitische verzetsbeweging herinneren, die op 18 augustus 1988 werd uitgegeven? De Charta is een omvangrijk manifest, dat uit 36 aparte artikelen bestaat, die allemaal het fundamentele doel van Hamas bevorderen om de staat Israël door de jihad (islamitische heilige oorlog) te vernietigen.

Lees ze en je zult begrijpen waarom het zo verontrustend is dat enkele Arabische Israëli´s zich deze dagen met gewelddadige protesten in onze steden aansluiten bij Hamas, en waarom Israël zich zonder compromis tegen deze tendens moet verzeten.

Hieronder vind je passages uit de Charta van Hamas:

“De islamitische verzetsbeweging is een vooraanstaande Palestijnse beweging, wier trouw tot Allah en wier levenswijze de islam is. Ze streeft ernaar om de banier van Allah boven elke centimeter van Palestina te hijsen.” (Artikel 6) 

Over de vernietiging van Israël:

“Israël zal bestaan en zal verder bestaan, totdat de islam het uitwist, zoals hij daarvoor andere heeft uitgewist.” (preambule)

Het uitsluitend islamitisch karakter van het gebied:

“Het land Palestina is een islamitische Waqf [heilig bezit], dat voor toekomstige islamitische generaties tot aan het laatste oordeel gewijd is. Niemand kan van het land of een daarvan afzien of het land of een deel ervan opgeven.” (Artikel 11)

De oproep tot de jihad:

“Op de dag, waarop de vijanden zich een deel van het islamitische land toe-eigenen, wordt de jihad de individuele plicht van iedere moslim. In het aangezicht van de toe-eigening door de joden is het plicht om de banier van de jihad te hijsen.” (Artikel 5)

“De gelederen zullen sluiten, bij de strijders zullen zich andere strijders aansluiten, en overal in de islamitische wereld zullen de massa´s als antwoord op de roep van de plicht naar voren treden en luid verkondigen: ´Heil aan de jihad!´ Deze kreet zal de hemel bereiken en steeds opnieuw weerklinken, totdat de vrijheid bereikt, de binnendringers overwonnen en Allah´s zege bewerkstelligd is.” (Artikel 33)

Afwijzing van een onderhandelde vredesoplossing:

“[Vredes]initiatieven en zogenaamde vreedzame oplossingen en internationale conferenties zijn in tegenspraak met de principes van de islamitische verzetsbeweging…Deze conferenties zijn niets anders dan een middel om de ongelovigen als scheidsrechter in d elanden van de islam in te zetten… Er bestaat geen oplossing voor het Palestijnse probleem behalve door de jihad. Initiatieven, voorstellen en internationale conferenties zijn alleen maar tijdverspilling, een oefening in nutteloosheid.” (Artikel 13)

Veroordeling van het Israëlisch-Egyptische vredesverdrag:

“Egypte werd door het verraderlijke Camp-David-akkoord voor een groot deel uit de kring van de strijd [tegen het zionisme] verwijderd. De Zionisten proberen andere Arabische landen in gelijksoortige akkoorden te trekken om hen uit de kring van de strijd te verwijderen. …De kring van de strijd tegen het zionisme verlaten, is hoogverraad, en vervloekt zij diegene die zo´n daad pleegt.” (Artikel 32)

Antisemitische hetze:

De dag van het laatste oordeel zal pas intreden wanneer de moslims tegen de joden vechten en hen doden. Dan zullen de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, en de rotsen en bomen zullen schreeuwen: ´O moslim, er zit een jood achter me verstopt, kom en dood hem´.” (Artikel 7)

“De vijanden hebben al lange tijd listen gesmeed… en hebben grote en invloedrijke materiële rijkdom opgehoopt. Met hun geld hebben ze de controle over de wereldmedia overgenomen… Met hun geld hebben ze revoluties in verschillende delen van de wereld aangewakkerd… Zij zaten achter de Franse revolutie, de communistische revolutie en de meeste revoluties waarvan we horen… Met hun geld vormden zij geheime organisaties – die zich in de hele wereld uitbreiden om samenlevingen te verwoesten en zionistische belangen door te drukken… Ze zaten achter de Eerste Wereldoorlog… en vormden de Volkenbond, waardoor ze de wereld konden beheersen. Ze zaten achter de Tweede Wereldoorlog, waardoor ze enorme financiële winsten behaalden… Er bestaat geen oorlog die ergens plaatsvindt, zonder dat zij hun vingers in het spel hebben.” (Artikel 22)

“De intriges van het Zionisme zijn eindeloos, en na Palestina zullen ze een expansie van de Nijl tot de Eufraat begeren. Als ze ermee klaar zijn het gebied te verteren waarop ze hun hand gelegd hebben, zullen ze zich verheugen op nog meer expansie. Hun plan is in de ´Protocollen van de Wijzen van Sion´ uiteengezet.” (Artikel 32)

“Hamas ziet zichzelf als speerpunt en voorhoede van de strijdkring tegen het wereldzionisme… Dat zouden ook de islamitische groepen in de hele wereld moeten doen, want zij zijn het best voor hun toekomstige rol in de strijd tegen de oorlogsophitsende joden uitgerust.” (Artikel 32)

Bron:
israelheute.com
Door: David Lazarus

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Geen genade voor Hamas

 1. loNe zegt:

  ik vind alles best maar dit is een leugen :

  “Hoe interessant, dat Israël´s plechtig beloofde land midden in islamitisch gebied eindigt en gedwongen is om het op te nemen tegen het grootste moderne kwaad van de wereld! God heeft vast en zeker een plan voor dat alles.”

  want de schrift beloofde abraham een ANDER land dan (dat wereldse-) dat hij binnenging ,
  als het land dat zijn zoon Isaac zou erven : nl het eden-paradijs [in de andere werkelijkheid] ,
  bevolkt door alle zielen die als abraham’s nageslacht voorgesteld werden
  [=de sterren aan de hemel, etc] .

  de schrift zegt
  dat daarom Abraham pas op oude leeftijd zijn zoon kreeg ,
  omdat het “het wachten op de generatie die eden zou VINDEN” voorstelt :
  dat is in deze jaren gebeurd (zie het-report nl) en daardoor worden nu de 144000 zonen [en dochters] , vgl.Isaac , die – als eersten – eden binnen zullen gaan ; ‘defacto zullen beërven’
  omdát zij hebben begrepen wat God echt heeft gezegd ;
  en daardoor begint Openbaring :
  niet om openbaring zelf , maar omdat het paradijs – in de andere werkelijkheid – hersteld wordt).

  Like

  • Harry zegt:

   Wat kopen we nou voor dit soort onzin ?
   Het is 2021 of zo .
   En die lulverhalen van vroeger , daar schiet toch niemand wat mee op ?
   Gewoon in het nú leven , twee voeten op de grond , en vergeet al die religieuze onzin !
   Jullie zetten de mensheid op het verkeerde been , je moedigt ze aan om te gaan zitten wachten op een hersenschim DIE NOOIT KOMT !
   In die tijd doén ze niks tegen de islamterreur , dus jullie spelen die kutmoslims in de kaart !
   Ga de strijd aan !
   NÚ !

   Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   Ione… sorry voor uw uiteraard goed bedoelde uitleg… maar dit slaat echt helemaal nergens op..
   Ik kan goed begrijpen dat Harry dit onzin vind , het is ook onzinnig.
   Ga gewoon uw huis werk goed doen, en lees en interpreteer de Bijbel op de juiste manier en wijze.
   Bid/Vraag het Gode en Hij zal u wijsheid geven in deze Zaken.
   Ton Ruygrok.

   Like

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   De valsheid en leugenachtigheid druipt gewoon van haar smoel !
   Wát een kreng .
   En kennelijk is er niets of niemand , die haar tegenhoudt .
   De boevenbende dondert gewoon dóór .

   Ons ooit zo vreedzame landje is een boevennest geworden .
   WIJ FINANCIEREN DE TERREUR VAN DE ISLAM !
   En de daders kunnen gewoon over straat lopen .

   Alleen onze vriend Wilders , één van de weinige oprechte mensen in de politiek , wordt in een gepantserde auto vervoerd .
   Hoe krom kan het wezen ?

   Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Hij is een beetje dom….

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Pietje Bell ligt wel bloedend op de grond op dit moment ???

   Laat die nieuwe versie van “ Pietje Bell “ dan nu maar fijn leegbloeden !
   Moslims zijn moordzuchtige terroristen , er is niks aan verloren .
   Of wil je de hele wereld in één groot Aleppo laten verworden ?

   Wist niet dat er bij de SP zúlke idioten los lopen !
   Je zou zó iets in de regering krijgen !
   Die Marijnissen is toch niet zo achterlijk om dit te tolereren ?

   Geliked door 2 people

 4. Ben zegt:

  Al Kaag is een naoorlogse nsber

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Lastig parket voor Israël !
  Als ze die rotzakken van hamas blijven bombarderen , dan keert de publieke opinie zich ( nog ) verder tegen Israël .
  Als ze nu stoppen , tellen die islamitische ellendelingen hun knopen en gaan zich opnieuw bewapenen .
  Ze hebben nu wel héél veel raketten in bezit , gezien de beschietingen .
  En dan blijft deze cyclus zich herhalen .
  Helaas , er komen steeds meer moslims . Steeds meer terroristen .
  Ik zou zeggen : nu dóórpakken en bombardeer die hele Gaza strook maar het stenen tijdperk in , zodat ze er de komende veertig jaar een dagtaak aan hebben om vreten te vinden .
  Of beter nog , gewoon opsodemieteren .

  De rest van de wereld wordt tóch boos .
  Ze kunnen hooguit nóg iets bozer worden .

  Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   Israel zal deze strijd EVENEES overwinnen ! Vertrouw op de Leidende Hand vn de HEER… De tot nu toe gevoerde oorlogen, heeft Israel keer op keer overwonnen. Dit is niet zonder reden.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Harry
   Een kleine correctie, u zegt ze hebben nu wel héél veel raketten in bezit, dat zou moeten zijn; ze hadden veel raketten want na het afschieten van 3 à 4000 raketten zal de bodem van hun arsenaal wel flink in zicht komen.

   Like

 6. Bob zegt:

  Als je zwijgt stem je toe, als achter Hamas
  staat ben je een terrorist.
  Regeringen en instanties die hun eigen
  decreten negeren hebben daar een
  bedoeling mee.
  De Volkerenbond, de latere UN nam een
  resolutie aan dat het mandaat gebied van GB
  een joods thuisland zou worden.
  Het zou het huidige Jordanie tot aan de
  Middellandse worden.
  In 1948 werd ongeveer 10% van dat gebied
  Joods land.
  Mijn inziens, met de huidige politieke inzichten,
  het moment om een praktisch onbewapende
  groep, omringd door de wereld van zware wapens
  voorziene vijand de Joden de laatste genade klap
  toe te dienen.
  Ze hadden nooit gehoord van de metafoor David
  en Goliath. Het kleine Israel dat het grote
  filanteinse leger versloeg.
  Voor dat je oordeelt moet je eerst de feiten
  kennen. Ken Uw geschiedenis en als je deze
  niet geleerd hebt dan heeft de politiek uit jouw
  land gevaald en vaal je zelf als denkend mens.
  Dan degradeer je van Homo Spiens tot Homo
  Debilitas.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s