Omvolking . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Omvolking . . .

 1. Voight-Kampff zegt:

  Omvolking, dus demografie, is een macro-economische factor.

  Welnu, het is de taak van de overheid om te voorkomen dat deze specifieke markt overheerst gaat worden door kartelpartijen die trachten een monopolie positie te verwerven. Dit betekent dat de rol van de overheid beperkt is tot regulator. Nu de overheid de demografische markt betreedt als marktpartij, vormt de overheid zelf de monopoliespeler. Dit is een grove schending van taken en leidt tot onrechtmatige machtsophoping.

  Kortom, in de volksmond wordt veel geredeneerd in termen van democratie. Maar onrechtmatige machtsophoping d.m.v. taken is een factor in het bestuur van het land dat eveneens verstorend werkt voor de samenleving.

  Overigens, de overheid treedt zowel op als regulator en marktspeler in alle terreinen van de macro-economische factoren: politiek, economisch, sociaal, demografisch, technologisch en ecologisch.

  Hierbij zijn we aangekomen bij staatsinrichting en bestuursmodel. Hiervan heeft werkelijk niemand kaas gegeten in politiek en bestuur. Ook niet de hier zo geliefde politieke partijen van PVV en FvD. Zij zijn ook voorstander van een grote overheid, met hier en daar wat accentverschillen. Ook deze twee partijen hebben de intentie om het Nederlandse volk te bevoogden.

  Een kleine en gedienstige overheid dient de discussie te vormen! Kom daar maar eens mee bij het volk. Zelfs de FVD en PVV adapten begrijpen dit niet. Wie blijft er dan nog over in Nederland om een soevereine discussie te voeren met dito bestuursmodel?

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Onderweg reed ik vanmorgen door een gezellig dorpje waar een wekelijkse boerenmarkt word gehouden, een klein pleintje waarop welgeteld vijf marktkramen staan, met een handjevol kraamhouders en dorpelingen maar wel met twee Boa’s die toezicht houden op de drukte voor de kramen, en handhaven waar twee dames elkaar iets te spontaan begroette….het nieuwe normaal.

  Geliked door 1 persoon

 3. HenK zegt:

  vreselijk deze EU monsters !

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Hierin schuilt ook het grootste gevaar.
  Massa is macht.
  Hun macht is de baarmoeder, die fokkerijen poppen het ene na het andere jong er uit.

  De katholieke kerk maakte zich hier in de middeleeuwen ook schuldig aan.
  De paus predikte van de kansel dat men godsvruchtig moest zijn en grote gezinnen moest stichten, maar wij waren toch een beetje slimmer dan die mohamedanen door in te zien dat wat de paus predikte niet altijd de juiste weg was en veel kinderen juist armoede bracht, de enige die het welvaart bracht was de kerk.
  Wij durfden het woord tegen te spreken.
  Het was gevaarlijk in die tijd om tegen het woord van de paus in te gaan want de inquisitie was niet te beroerd om jou dan een koppie kleiner te maken, maar het verzet werd te groot en werd er tenslotte toch bakzeil gehaald, met als gevolg dat wij nu een grotere welvaart hebben.
  Maar voor hoelang nog?
  Als die muzelmannen de macht krijgen en die kant lijkt het op te gaan, dan raken we alles weer kwijt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Met dank aan Rutte en Kaag voor deze natuurvernietiging

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Zo te zien hebben ze maar één hobby. Je begint met 2 en zo heb je er 20. enz. enz.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s